![]() |
Yaa günlük hiç içimden gelmiyor konuşmak.Bu akşamda böyle olsun.:S:S |
merhaba günlük keyifsizim bugünlük.. |
Bekliyorum (A) sadece bekliyorum:tender: :inlove: |
Sevgili Günlük, Bitanem için kritik gün ve saatler başladı, yüce Allahıma dualar edip yakardım, sende yardım et ve bize geri dönsün. Bazıları önemini anlayıp onun istediğini yapsalar diyorum ama kimseye söyleyemiyorum senden başka.Pembe kapaklı güzel günlük bize ve Bitanemize yardım et. |
Benden de dualar bitaneme,onun için buradayız, onu,silen kişiler mi seviyor biz mi günlük ne dersin. Sabaha kadar bekleyeceğim. |
Güzel bir gün geçirmeme rağmen, akşamla birlikte üzerime çöken hüznü dağıtamıyorum. :( |
dün birşey oldu ..... günlük mutlu günler beni bekliyor |
Günlük bugün kardeşimin doğum günü.Yarın kısmet olursa ona bir sürpriz yapmayı düşünüyoruz.Paylaşmak istedim |
BizBize / Sanal Günlük Rakı,şarap,bira içiyorsam sana ne ? Yoksa sana bir zararı mı var?İçerim... İkimiz de gelsek kıldan köprüye. Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim... |
Günlük,bugün "kankam" dediğim-öyle bildiğim bir arkadaşımla görüştüm.Hayat kavgası,sıkıntı,iş güç derken görüşememiştik epeydir.Özlemişim ya! Üniversiteden..,2 yıl boyunca aynı yurtta neredeyse 24 saatimiz birlikte geçmiş bir arkadaşım.Eski günlerden konuştuk ve diğer ortak arkadaşlardan:) Güzeldi.Ama akşam üstü hava epey serinleşti.Çok üşüdüm ve birazda yorgunum.Daha doğrusu uykusuz!Uyuyacağım...Görüşmek üzere günlük;) |
| Saat: 10:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık