![]() |
men bu mesenger dan resım hırzıslıgı programını nasıl ındırecegım lutfen ılgılenınn |
konu araştırmak için girdim ve üye oldum. |
slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza daha incelemedim ama umarım seveceğim bir s,teyi dolaşırken serhat adlı arkadaştan öğrendim sağolsunforumları kullanmayı çok bilmiyorum umarım buraaki arkadaşlar bana yardımcı olur takıldığım yerlerde .... |
msn ifadeleri ararken karşıma çıktı..çok süper bü yer:tender: |
merhaba buraya goog le den bir konu araltırması yaparken buldum açtım gerçekten e hoş bir yer olmuş teknik ekibe teşekkür ederiz kendi adıma ben forum cu yumdur |
;) ;) öncelikle slm www.msxlabs.org gercekten ben böyle bisey hic bekle,iyordum cok buyuk bir rastlanti oldu benim icin goole den baska biseyler ararken karsimama cikti kendi kendime bu ne ya dedim sonra bana cok yarari dokunurdiye uye oldum ve ogun bugundur daha bu siteyi yanliz birakmis degilim ve cokta sansliymisim ee yaniherkese tasfiye ederim??????........:) :) :) |
öncelikle slm`lar adim erhan, türkce rap e yurtdisindan gönül verenlerdenim, dinleyici olarak (zaten önemli olan da bu ise gönül vermek)!!! bayaa uzun zamandir tr rap dinliyorum her neyse.... google de olympos ve tayfasina ait bi haber ararken karsima MsXLabs cikiverdi, tesadüfe bak hele, güzel oldu valla ortam güzel hosuma gitti... cümleten slm |
HOŞBULDUK Sitenizi internette PİT10 a ait bilgi ve şarkıları ararken buldum. Sadece onun için üye oldum. (Her ne kadar bu müzik tarzı bana uygun olmasa da) Sitenizin içeriği oldukça etkileyici. Bu çalışmanızdan dolayı tebrik eder, daha sık görüşmeyi dilerim. Hepiniz sevgiyle kalın. |
ben bi isim yazmistim tesadufen bu site geldi ben uye oldum ve memnunum cok guzel bir site |
mrh Ben serhat siteniz çok güzel olmus begendim ve site hosuma gitti bende bir üyelik alayım dedim ve aldım ama sizlere site yapımcılara ve sizee çok ama çok teşekkür ederim böle bir site olmasını işdiyordum ama insallah bura ya gelen arkadaslarımızı memnun olmasından tehmin ederim ve ben afyon da oturuyorum 24 sat internetde gezinirim yani anlayacagın 24 saat onlineyim sitede ama gerçekten site hos olmuss Tüm EmeGi GeÇeN Arkadaslarıma teşekkürlerimi sunarım ve burda son veriyorum, son sözlerimi de yazıyorum YÜZÜNÜZDEN GÜLÜCÜKLER YÜREGİNİZDEN VE GÖZLERİNİZDEN SEVGİ EKSİK OLMASIN İŞ HAYATINIZDA BASARILARDİLERİM KOLAY GELSİN KARDESLIGIN DOGDUGU, SEVGILERIN BIRLESTIGI, BELKI DURGUN, BELKI YORGUN, YINEDE MUTLU, YINE DE UMUTLU, YINE DE SEVGI DOLU NICE YILLARA VE NICE BAYRAMLARA |
| Saat: 03:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık