MsXLabs
Sayfa 12 / 13

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Facebook üyeliğimi nasıl iptal edebilirim? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/223344-facebook-uyeligimi-nasil-iptal-edebilirim.html)

Misafir 18 Şubat 2011 12:54

arkadaş dediğiniz olmuyor face nasıl iptal olur güzelce söyleyin

Efulim 19 Şubat 2011 19:42

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1980052)
arkadaş dediğiniz olmuyor face nasıl iptal olur güzelce söyleyin

Silmek için şu adımları uyguluyoruz :

1- Sağ üstten Account menüsüne geliyoruz. Menüyü açıktan sonra altta Deactivate Accounts'a tıklıyorsunuz.

2- Sonraki sayfada Confirm Facebook Account Deactivate diyor, oradaki seçeneklerden birini seçin. (Örneğin: "I receive too many emails from Facebook")
Bu gerekçelerle Facebook hesabınızı silebilirsiniz.

3- Son olarak size bir mail daha geliyor. Bu maille son bir kez daha dönüş için bir link atıyorlar, o maili de sildikten sonra Facebook ile hiç bir alakanız kalmıyor.

Misafir 6 Mayıs 2011 20:51

1- Sağ üstten Account menüsüne geliyoruz. Menüyü açıktan sonra altta Deactivate Accounts'a tıklıyorsunuz.

2- Sonraki sayfada Confirm Facebook Account Deactivate diyor, oradaki seçeneklerden birini seçin. (Örneğin: "I receive too many emails from Facebook")

1ilizon 2 Haziran 2011 15:59

peki üyeliği silme varmı

ümran 9 Temmuz 2011 11:59

facebook umu silmek istiyorum

facebook u silmek istiyorum

ener 9 Temmuz 2011 12:01

Alıntı:

ümran adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2125517)
facebook u silmek istiyorum

3- Son olarak size bir mail daha geliyor. Bu maille son bir kez daha dönüş için bir link atıyorlar, o maili de sildikten sonra Facebook ile hiç bir alakanız kalmıyor.

flower 20 Temmuz 2011 11:21

facebook iptali

facebook sayfam gecici bir sure donduruldu dıye uyarı werıyor kullanamıyorum sayfamı acamıyorum ama ben facebook sayfamı tamamen iptal ettirmek istiyorum..bu konuda yardım istiyoryum..

ener 20 Temmuz 2011 11:28

Alıntı:

flower adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2130072)
facebook sayfam gecici bir sure donduruldu dıye uyarı werıyor kullanamıyorum sayfamı acamıyorum ama ben facebook sayfamı tamamen iptal ettirmek istiyorum..bu konuda yardım istiyoryum..

Alıntı:

ener adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2125520)

.

flower 20 Temmuz 2011 11:33

facebook iptali

facebook sayfam gecici bir sure donduruldu dıye uyarı werıyor kullanamıyorum sayfamı acamıyorum ama ben facebook sayfamı tamamen iptal ettirmek istiyorum..bu konuda yardım istiyoryum..aciiilllllll...

Misafir 11 Ağustos 2011 10:41

hesap ayarlarına giriyorum olmuyo dondur felan yok lan bi yardımcı olun.

Saat: 10:36
Sayfa 12 / 13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık