![]() |
arkadaş dediğiniz olmuyor face nasıl iptal olur güzelce söyleyin |
Alıntı:
Silmek için şu adımları uyguluyoruz : 1- Sağ üstten Account menüsüne geliyoruz. Menüyü açıktan sonra altta Deactivate Accounts'a tıklıyorsunuz. 2- Sonraki sayfada Confirm Facebook Account Deactivate diyor, oradaki seçeneklerden birini seçin. (Örneğin: "I receive too many emails from Facebook") Bu gerekçelerle Facebook hesabınızı silebilirsiniz. 3- Son olarak size bir mail daha geliyor. Bu maille son bir kez daha dönüş için bir link atıyorlar, o maili de sildikten sonra Facebook ile hiç bir alakanız kalmıyor. |
Silmek için şu adımları uyguluyoruz : 1- Sağ üstten Account menüsüne geliyoruz. Menüyü açıktan sonra altta Deactivate Accounts'a tıklıyorsunuz. 2- Sonraki sayfada Confirm Facebook Account Deactivate diyor, oradaki seçeneklerden birini seçin. (Örneğin: "I receive too many emails from Facebook") Bu gerekçelerle Facebook hesabınızı silebilirsiniz. |
peki üyeliği silme varmı |
facebook umu silmek istiyorum facebook u silmek istiyorum |
Alıntı:
1- Sağ üstten Account menüsüne geliyoruz. Menüyü açıktan sonra altta Deactivate Accounts'a tıklıyorsunuz. 2- Sonraki sayfada Confirm Facebook Account Deactivate diyor, oradaki seçeneklerden birini seçin. (Örneğin: "I receive too many emails from Facebook") Bu gerekçelerle Facebook hesabınızı silebilirsiniz. 3- Son olarak size bir mail daha geliyor. Bu maille son bir kez daha dönüş için bir link atıyorlar, o maili de sildikten sonra Facebook ile hiç bir alakanız kalmıyor. |
facebook iptali facebook sayfam gecici bir sure donduruldu dıye uyarı werıyor kullanamıyorum sayfamı acamıyorum ama ben facebook sayfamı tamamen iptal ettirmek istiyorum..bu konuda yardım istiyoryum.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
facebook iptali facebook sayfam gecici bir sure donduruldu dıye uyarı werıyor kullanamıyorum sayfamı acamıyorum ama ben facebook sayfamı tamamen iptal ettirmek istiyorum..bu konuda yardım istiyoryum..aciiilllllll... |
hesap ayarlarına giriyorum olmuyo dondur felan yok lan bi yardımcı olun. |
| Saat: 10:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık