![]() |
Alıntı:
|
http://img140.imageshack.us/img140/6577/40726062.png hehe azimin elinden hiçbirşey kurtulmazmıs dogruymus ;) o uyumlulugu 2000 yapınca gelmiyordu plus geri 95 yaptım geldi... Tşkler herşey için... noktalı virgül aynı yazı bendece cıktı kafayı yedim sistemi en yakın tarihine geri yükledim o sorunu öyle hallettim sende dene istersen... ;) |
şimdi yine denedim onarmadım.onarmam gerek yokmuş.o msgres.dll dosyasını sildim sadeece o kadar.şimdi hem alttaki gereksiz yazılar çıkıyo reklamdı falan hemde plus çalışıyo.umarım her pc açtığımda bozulmaz.çok teşekkür ederim.kaç gündür kafayı yicektim ben.çok saolun.bu siteyi her yerde övücem valla.allah mause unuzu altın etsin (: |
noktalıvirgül nasıl yaptıgını bizede detaylı anlatırmısın |
SORUNUMU HALLETİM 8.1 KULLANAN ARKAŞLARIM İÇİN C/DEN MSNmesenger KLASÖRÜNÜN İÇİNDEN msgrs.dll dosyasını sildim ondan sonra denetim masası program ekle kaldırdan msnyi buldum onar dedikten sonra (bu işlemleri yaprken msn tamamiyle kapalı saatin yanında bile kapalı olucak) msnmi açtım COK ŞÜKÜR ŞİMDİ SORUNSUZ KULLANIORM EGER ARKAŞLARA FAYDALI OLA BİLDİYSEM NE MUTLU BANA :D;) |
Teşekkürler sayenizde düzeldi. Plusta oldu. Emeğinize sağlık.;) |
ya ben denedim oLmuyor :( 8.5 i :( |
Windows Live Messenger 8.5.1302.1018 ın A-Patch sız olanı varmı acaba ve bunu yüklersem acaba haftada bir gelen yeni sürüm var yüklemek istermisiniz uyarısı çıkmıcakmı bir daha tşk |
selamlar ben msn 9 yükledim fakat oturum aç denildiğinde tam açılacağı zaman kapnıyor .herhangi bir hata kodu yoktur. şimdiden yardımınız için teşekkürler |
tesekkürler msn için kurdum çalıştırdım 8.1'i. dediğiniz msgrs.dll dosyasını sildim yeniledim. açınca plus yukarrda görünüyor ama tıklayınca plus yüklenemedi diyor. napmam lazım yardım ederseniz çok sevinirim. |
| Saat: 08:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık