MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Genel Mesajlar (https://www.msxlabs.org/forum/genel-mesajlar/)
-   -   Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder? (https://www.msxlabs.org/forum/genel-mesajlar/6515-erkekler-neden-aldatir-ihanet-eder.html)

dinazor1962 16 Eylül 2007 01:07

Arkadaslar gunumuzde kadinlar daha cok aldatiyor ben bekarim ve hic evlenmedim ben kendimden biliyorum bir zamanlar birlikte oldugum pek cok kiz evli idi bana ayrildigini soylerlerdi ama zaman icinde evli olduklari ortaya cikardi bazilarida evli oldugunu cekinmeden soylerdi ayrildigini soyleyen kizlar kesinlikle gunduz evime gelirlerdi ozellikle aksamlari gelmelerini istesem surekli bahane bulurlardi ve evli olduklari o zaman anlasiliyor veya sonunda gelmeme nedenini evli oldugunu soyleyerek acikliyorlardi
Gunumuzde hayat sartlarinda erkeklerin aldatmasi azaldi gecen yil tvde izledim yurt disinda yapilan bir ankette kadinlarin daha cok aldattigi ortaya cikmis ve kadinlar eslerini veya sevgililerini aldatirsa erkekler gibi herkeze anlatmadigi icin bilinmiyor kadinlar en yakin arkadasina dahi anlatmazlar
Ama sevgili arkadaslar erkekler gunah kecisi olup cikiyorlar
En iyisi eslerin veya sevgililerin birbirlerini aldatmamasi

H€L€N 16 Eylül 2007 01:17

BEN EŞİMİ HİÇ ALDATMADIM......BU KELİMEYİ DİYEN ERKEK YÜZDE YÜZ ALDATMIŞDIR VE ALDATIYORDA AŞK İLE YAPILAN EVLİLİKTE BİLE ALDATIYOR ERKEKLER AMA BUNUN SEBEBLERİ VARDIR BEN Bİ BAYAN OLARAK YA EŞİNDEN KAYNAKLANAN PROBLEMDEN DOLAYI ALDATIR ,YADA DIŞARDAKİ KADINLAR ONU YOLDAN ÇIKARIR SONRADA EŞLERİNE SUÇU ATARLAR

dinazor1962 16 Eylül 2007 01:18

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 700734)
Bekar mekar az değilmişiz hani :)

hocam yasam tarzi demek gerekiyor ama acik soyleyeyim zamaninda evlenip cocuk sahibi olmak daha guzel kuzenlerimden gordukce keske zamaninda evlenseydim diyorum bu aradada evlenecek hatun ariyorum ama benimle evlecek kiz bulamiyorum herkez aman diyor :D
belirli yastan sonra biraz zor hersey zamaninda guzel

MaRCeLLCaT 16 Kasım 2007 14:22

aldatırlar çünkü onlara bu konuda yardımcı olacak çok aptal kadın var etraflarında

nünü 16 Kasım 2007 17:09

Alıntı:

marcell adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 817704)
aldatırlar çünkü onlara bu konuda yardımcı olacak çok aptal kadın var etraflarında

kadınların aptallığından değil o dediğin.. erkeklerin açlıklarından..;)

angelpelus 18 Kasım 2007 01:45

Bence Aldatmanın sebebi yoktur.Sadece aldattıktan sonra bu duruma uygun bir sebep yaratılır.Yok ilgisizdi yok kendine bakmıyordu yok bilmem ne bi sürü saçmalık.Ayrıca aldatma karşı tarafla deil kişinin kendisiyle alakalı bi durumdur.
Ama ne çareki aldatılıpta hala hayatının merkezini değiştirmeyen yada değiştiremeyen şahıslar var.

MaRCeLLCaT 19 Kasım 2007 16:34

belli bir yaştan sonra kendini ıspatlama egolarını tatmin etme ihtiyacı duyuyorlar bence birde arkadaşlar arası itibar mevzuu var.öemli bişey ya aralarında konuşurken konu ihtiyacını ortadan kaldırıyo

mitokondri 18 Aralık 2007 19:39

kadınlar hangi sebeble aldatırsa erkeklerde aynı sebeble aldatır :wave:

GAVURDAĞLI 19 Aralık 2007 02:38

ASLINDA OLAY TAMAMEN ÇİFTLERİN KENDİ ARALARINDAKİ UFAK SÜRTÜŞMELERİNDEN KAYNAKLANIYOR.MESELA ERKEK SADECE HAKLI OLMAK VE KADINININ ONU DESTEKLEMESİNİ İSTER AMA KADINDA BU DURUM YOKSA OLAY HALİYLE ÇIĞRINDAN ÇIKIYOR.AMA SONUÇTA HERZAMAN TİLKİNİN DÖNÜP DOLAŞAĞI YER OLAN İNİNE DÖNMEKTEN BAŞKA ÇARESİ OLMADIĞI GİBİ ONLARINDA AYNI YOLU SEÇECEKLERİNİ TAHMİN EDİYORUM

Bluesorrow 19 Aralık 2007 09:39

Bencede aldatma tamamen kişinin kendi psikolojisiyle ilgili,aldatmaya meyilli olan insan zaten yapacaktır bunu, sadece kendini rahatlatmak adına ilişkisiyle ilgili bahaneler arar kendine içini rahatlatmak adına....

Saat: 08:15

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık