MsXLabs
Sayfa 12 / 13

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessengerDiscovery Live (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/22784-messengerdiscovery-live.html)

yalnizkurt578 4 Şubat 2008 00:38

değerli arkadaşlar peki bunu 9,0 dada kullanabilirmiyiz yada 9,0 için kullanılacak bir mdl varmı ?

enginerkek 4 Şubat 2008 02:31

MessengerDiscovery yükleyemedişm yardımcı olurmusnuz

Fırtına 4 Şubat 2008 11:31

Alıntı:

yalnizkurt578 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 922484)
değerli arkadaşlar peki bunu 9,0 dada kullanabilirmiyiz yada 9,0 için kullanılacak bir mdl varmı ?

Hayır halen WLM 9.0 ile uyumlu bir M.D.L çıkmadı ama önümüzdeki ilk çıkacak olan sürümde WLM 9.0 uyumu sağlanacak, şuan beklemekteyiz. Eğer illa ki M.D.L kullanacağım diyorsanız size başka yöntemler bulabiliriz...

Alıntı:

arsucuk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 922046)
YAA BN İNDİRDİM HEMDE KAÇ KERE AMA BUNDA DOWLAND YAPILCAK Bİ YER YOK TEKRAR BAKARSANIZ SEVİNİRİM:sopa::hih2::hysteric::tender:

Alıntı:

enginerkek adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 922577)
MessengerDiscovery yükleyemedişm yardımcı olurmusnuz

Arkadaşlar sorununuz eğer download edememek ise buyrun linkiniz: Tıklayın

blackdevil 5 Şubat 2008 14:25

helal olsun arkadaş indirdiğim gibi içinden virüs çıktı:@:@:@:@

arkadaşlar indirmeyin program virüslüü

NeutralizeR 5 Şubat 2008 14:32

Alıntı:

blackdevil adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 924468)
helal olsun arkadaş indirdiğim gibi içinden virüs çıktı:@:@:@:@

arkadaşlar indirmeyin program virüslüü

Belki yüzlerce kez bu uyarıyı yaptık. Bir kez daha özet geçiyorum:

"MessengerDiscovery kurulumu başlamadan önce 10 saniye boyunca ekranda sponsor reklamlar görüntüleniyor. Bazı güvenlik yazılımları bunun zararlı bir işlem olduğundan şüphelenip size uyarıda bulunabiliyorlar. Kesinlikle sisteminize herhangi bir zararlı kod (virus, trojan, spyware vb.) yüklenmemektedir. Anti-virüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakıp eklentiyi güvenle kurabilirsiniz."

fatocan 5 Şubat 2008 20:54

discovery nereden indirecegim yardımcı olurmusunuz?:(

ahmetgns 5 Şubat 2008 21:35

Alıntı:

fatocan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 925076)
discovery nereden indirecegim yardımcı olurmusunuz?:(

Alıntı:

Çöl Fırtınası adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 922845)

Arkadaşlar sorununuz eğer download edememek ise buyrun linkiniz: Tıklayın

:D

fısıltı 6 Şubat 2008 13:33

arkadaşlar banada bir yardim bende indiriyorum ama kurarken daha başta virus alrmı veriyo virus programını devere dişi birakiyorum ama gene kurmuyo live msn uyumlu indiriyorum o da error hatası veriyo ....:*( iki gündür uğraşiyorum ama olmuyo olmuyo:*(

denetim_3167323 6 Şubat 2008 18:06

TEŞŞEKKÜRLER İYİ NUMARA :D YANLIZ MSN PLUS DA İİ DİOLAR HANGİSİ DAHA İİ DİSCOVERY Mİ PLUS MU(BENCE PLUS)

hassan 7 Şubat 2008 00:30

ben messenger plus kullanıyorum yukledım fakat olmadı hata weriyor extradan bişey yapmam gerekıyomu yoksa messenger 8.5 ılemı çalısıyor sadece

kerem2121 8 Şubat 2008 10:43

arkadaşlar ben discoveryde msn cam açıkken foto çekimi yapamadım ve yerini bulamadım. live sürümünde yokmu acaba.

secretpink 8 Şubat 2008 19:17

bişe sormak istiyorum ben discovery betayı yükledim kuruldu ama oturum açmadınız diyor dolayısıyla çalısmıyor! messenger in 8.1 sürümünü kullanıyorum. çalısması için ne yapabilirim?

e_r_m_a_n 9 Şubat 2008 15:53

selam arkadasim,senin ekledigin link ten programi indirmeye calisiyorum ama hata veriyor: you must be logged in as an administrator when installing this program

yardimci olabilirsen sevinirim
sagol

emregiray 9 Şubat 2008 16:16

arkadaşlar ben indirdim ama !imitate yazınca taklit edmiyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin

DrEaMy 9 Şubat 2008 16:29

Önce karşı tarafın yazmasını bekleyip !imitate komutundan sonra bir boşluk bırakarak mesajınızı gönderin.

NeutralizeR 9 Şubat 2008 16:44

MessengerDiscovery'nin beta olmayan en son sürümü 2007 Haziran'ında çıktı. Bu nedenle yeni sürüm Windows Live Messenger'larda bazı özelliklerinin çalışmaması ya da hatalı çalışması gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Birkaç ay içinde "MessengerDiscovery 2" sürümünün çıkması planlanıyor. Eğer mevcut MDL 1.3 sürümündeki hataları çözemiyorsanız, eklentiyi kaldırıp yeni sürümü çıkana kadar StuffPlug 3.5 ve Messenger Plus! Live 4.50 eklentileriyle idare edebilirsiniz.

PIRILTI 10 Şubat 2008 19:28

merhaba ben discovery yükledim ama msn cubugunda ayarlarin oldugu yerde discovery cikmadi cikmayinca ayarlarinada gidemiyorum acaba nasi olucak yardimci olursaniz sevinirim..

umay 10 Şubat 2008 19:51

Alıntı:

PIRILTI adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 932942)
merhaba ben discovery yükledim ama msn cubugunda ayarlarin oldugu yerde discovery cikmadi cikmayinca ayarlarinada gidemiyorum acaba nasi olucak yardimci olursaniz sevinirim..

https://www.msxlabs.org/forum/

kurulumu burada anlatılan gibi yapmışsan çıkması lazım.Resimli anlatımı bir gözden geçir belki bir eksik vardır.
çünkü normalde kurulum doğru olunca hemen çıkıyor.

PIRILTI 10 Şubat 2008 20:10

tskler umay verdigin kurulama baktim discoveriyi yükledikten sonra saatin yaninda bisey cikmadi yani discovery live kurulum sihirbazi cikmadi sildim geri yükledim ama yinede olmadi :(

KisukE UraharA 10 Şubat 2008 20:18

Alıntı:

PIRILTI adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 932942)

Discovery Tam Olarak Kurulmadığından Kaynaklanıyor.Aşağıdaki Uygulamayı Yapınız:
"C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.

BUNLARI YAPTIKTAN SONRA DİSCOVERYİ YENİDEN KURMAYI DENEYİNİZ....

kadsem 12 Şubat 2008 18:07

virüs var diyo yaa yükleyemiyoırum ne yapmalıyım :S

ahmetgns 12 Şubat 2008 21:57

Alıntı:

kadsem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 935779)
virüs var diyo yaa yükleyemiyoırum ne yapmalıyım :S

MessengerDiscovery Live - Tekil Mesaj - MsXLabs

rüya_08 13 Şubat 2008 20:56

slm ben yeni üyeyim msndiscovery liveyi nasıl indirebilirim

ahmetgns 13 Şubat 2008 23:39

Alıntı:

rüya_08 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 937317)
slm ben yeni üyeyim msndiscovery liveyi nasıl indirebilirim

MessengerDiscovery Live - Messenger Discovery Live - msgdiscovery : MsXLabs

by_nazif 14 Şubat 2008 23:07

winrar tanı mesjları yazıo hata veriyor anlamadım neden

azzurro 18 Şubat 2008 21:30

bu discover ı indiremiyorum ..yardım lütfen

Fırtına 19 Şubat 2008 12:30

Alıntı:

by_nazif adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 938857)
winrar tanı mesjları yazıo hata veriyor anlamadım neden

Download esnasında arşiv hasar görmüş olabilir, yeniden indirmeye deneyin lütfen...

Alıntı:

azzurro adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 943026)
bu discover ı indiremiyorum ..yardım lütfen

Linki bulamadıysanız buyrun linkiniz, indirmek için Tıklayın

elif burcu 19 Şubat 2008 18:09

mesenger discoveryi yükleyemiyorum

NeutralizeR 19 Şubat 2008 18:38

Alıntı:

elif burcu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 944323)
mesenger discoveryi yükleyemiyorum

Anti-virüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakın, MessengerDiscovery'i ilk mesajdaki ekten indirin ve kurun.

hakantaskiran 27 Şubat 2008 19:03

Arkadaşlar Bu diskovery i Türkçe'ye cevirebiliyormuyuz

Diskoveriy nin Türkçe yaması varmı

Terrible 1 Mart 2008 23:50

bende kullanıyorum gerçtekten çok iyi bir pro

ChaIrMaN 2 Mart 2008 17:15

kardeş emeğine sağlık...da...elinde wlm 9 uyumlu discdovery varmı.????

NeutralizeR 3 Mart 2008 17:41

Alıntı:

ChaIrMaN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 960465)
kardeş emeğine sağlık...da...elinde wlm 9 uyumlu discdovery varmı.????

Henüz WLM 9 uyumlu MessengerDiscovery 2 sürüm yayımlanmadı.

İlk mesajdaki MessengerDiscovery Live sürümü güncellenmiştir.

Sürüm Bilgisi
Derleme Tarihi: 3 Mart 2008
Derleme Sürümü: 1.3.0340

Yeni özellik bulunmamaktadır. Windows Live Messenger 8.5 FINAL ile tam uyumlu hale getirilmiştir. Ay sonunda yeni özellikler içeren son bir MDL 1.3 sürümü yayımlanacak, ardından WLM 9 uyumlu MD 2 sürümü yayımlanacaktır.

ahmetgns 3 Mart 2008 19:16

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 961669)
Henüz WLM 9 uyumlu MessengerDiscovery 2 sürüm yayımlanmadı.

İlk mesajdaki MessengerDiscovery Live sürümü güncellenmiştir.

Sürüm Bilgisi
Derleme Tarihi: 3 Mart 2008
Derleme Sürümü: 1.3.0340

Yeni özellik bulunmamaktadır. Windows Live Messenger 8.5 FINAL ile tam uyumlu hale getirilmiştir. Ay sonunda yeni özellikler içeren son bir MDL 1.3 sürümü yayımlanacak, ardından WLM 9 uyumlu MD 2 sürümü yayımlanacaktır.

Ben MessengerDiscovery seçeneklerinde "Yeni sürümleri kontrol etme" seçeneğini işaretlediğim halde bugün Messenger açılınca yeni sürümle ilgili uyardıııı :S Ben de ne diye o şekilde ayarlarsam :)

Bir de NeutralizeR, ardından msgd2 çıkacak demişsin de, bu "ardından"dan ne anlamamız gerekiyor, mesela bu ayın sonunda yeni 1.3 öbür ayın sonunda da 2 mi çıkacak? Biliyorsun bu msgdiscovery2'nin çıkma tarihi yılan hikayesine döndü de biraz :P

NeutralizeR 3 Mart 2008 19:34

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 961828)
Ben MessengerDiscovery seçeneklerinde "Yeni sürümleri kontrol etme" seçeneğini işaretlediğim halde bugün Messenger açılınca yeni sürümle ilgili uyardıııı :S Ben de ne diye o şekilde ayarlarsam :)

Bir de NeutralizeR, ardından msgd2 çıkacak demişsin de, bu "ardından"dan ne anlamamız gerekiyor, mesela bu ayın sonunda yeni 1.3 öbür ayın sonunda da 2 mi çıkacak? Biliyorsun bu msgdiscovery2'nin çıkma tarihi yılan hikayesine döndü de biraz :P

Gelişmeleri burdan takip edebilirsiniz:
MessengerDiscovery Community Forums -> Development Blog

thoth 4 Mart 2008 06:22

messenger son sürümünü XP üzerinde kullanıyorum "8.5" ve birlikte discovery kullanıyordum fakat bir süre sonra discovery deaktif oldu messenger ile beraber açılıyor ama herhangibi işlev yapmıyor...

örnek:
kişi listesini göster butonu = oturuma açmadığınızdan bu işlemi gerçekleştiremiyoruz
konuşma penceresi uyarıları ... vese...

bu konu hakkında ne yapabilirim acaba herhangibi bir bilgisi olan varmı ... teşekkürler.

ahmeTTTTT 5 Mart 2008 11:44

Ben Nenden YuKLeYemiORum :hey::cry::dontknow::break:;):P

thoth 7 Mart 2008 07:40

yardım edicek kimse yokmu ?

ahmetgns 7 Mart 2008 09:53

Alıntı:

thoth adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 962434)
messenger son sürümünü XP üzerinde kullanıyorum "8.5" ve birlikte discovery kullanıyordum fakat bir süre sonra discovery deaktif oldu messenger ile beraber açılıyor ama herhangibi işlev yapmıyor...

örnek:
kişi listesini göster butonu = oturuma açmadığınızdan bu işlemi gerçekleştiremiyoruz
konuşma penceresi uyarıları ... vese...

bu konu hakkında ne yapabilirim acaba herhangibi bir bilgisi olan varmı ... teşekkürler.

yardım edicek kimse yokmu ?

Bu sorun bu forumda defalarca anlatıldığı için artık aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyoruz, bu forum altında ya da MessengerDiscovery Teknik Destek konusunda "oturum açmadığınızdan" diye arama yapsaydınız cevabınızı alırdınız:

MessengerDiscovery - Teknik Destek - Tekil Mesaj - MsXLabs

jackiefurkan 9 Mart 2008 21:47

abi ne harika bişiymiş bu ya
harbiden ben böle bii görmedim
arkadaş ban yaptığında msn'ye cinler, periler girdi zannettim ve boynumdaki muskayı öpüp bilgisayarı kapattım :D

byseus 10 Mart 2008 17:18

MessengerDiscovery Live 2.0

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 444944)
Dosya transferlerindeki yavaşlık problemi bu sürümde de giderilmedi fakat kısmen bir çözüm sağlandı.

MessengerDiscovery Live sembolü > MessengerDiscovery'i Kapat seçeneğini kullanarak, MessengerDiscovery Live aktif olmadan Windows Live Messenger oturumu açabilirsiniz. Böylece dosya transferlerinde bir yavaşlık söz konusu olmayacaktır. Aynı adımı izleyerek MessengerDiscovery Live'ı tekrar aktif edebilirsiniz.

Bu problem kesin olarak MessengerDiscovery Live 2.0 sürümünde giderilmiş olacaktır.

NeutralizeR

MessengerDiscovery live 2.0 sürümü yayınlandımı yada zamanı hakkında bir bilgin varmı.. Çünkü MDL 1.3 sürümünde aktarım hızı sorunu yaşanıyor bu yüzden kurmayıp yeni sürümü bekliyorum.Teşekkürler

NeutralizeR 10 Mart 2008 19:13

Alıntı:

scelimx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 969771)
NeutralizeR

MessengerDiscovery live 2.0 sürümü yayınlandımı yada zamanı hakkında bir bilgin varmı.. Çünkü MDL 1.3 sürümünde aktarım hızı sorunu yaşanıyor bu yüzden kurmayıp yeni sürümü bekliyorum.Teşekkürler

Bir süre MD2 kodlamasına ara verilmişti, şimdi devam ediyor. Bildiğim kadarıyla ay sonunda yeni özellikler içeren son bir 1.3 sürümü sonra da 2.0 sürümünün ilk beta'sı çıkacak.

DML 13 Mart 2008 15:04

arkadaşlar selam herkese bişi öğrenme istiorum bende messenger discover yükle ve bana şöle bi yazı geldi.şu isimli arkadaşınız dinliyor dedi olay günlüğünde çıktı o yazı ne demek bu bilen varsa yardımcı olur mu?

yok mu yardımcı olacak biri:( lütfen arkadaşlar ne demek o ifade şu isimli kişi ''dinliyor'' ne demek.acaba bilgisyarıma biri mi bağlanıo yani:)

grandlive 22 Mart 2008 17:59

imitate çalışmıyor messenger 8.5 kullanıom ondan olabilirmi

ahmetgns 22 Mart 2008 23:18

Alıntı:

grandlive adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 984557)
imitate çalışmıyor messenger 8.5 kullanıom ondan olabilirmi

!imitate komutunun çalışması için taklit etmek istediğiniz kişinin yazı tipi bilgisi alınmalı, yani size en az bir kez ileti göndermeli deniyor. Eğer bu şart tamamsa, Messenger sürümünüzün 8.5 olmasından kaynaklanmaz. MessengerDiscovery'yi bir kez kaldırın, tekrar kurun. (Tamamen kaldırma yönergelerini MsxLabs'ın MessengerDiscovery alt-forumundaki ilgili konuda bulabilirsiniz). Tamamen kaldırıldıktan sonra yazı tipinin alınma şartını tekrar sağlamanız gerekebilir.

t_duncan 24 Mart 2008 17:46

Arkadaşlar bende discover kullanıyorum ama ne oldu ie msni actıgımda calışmıyo.. oturumu acın diyor :( acaba neden olabilir sonrun ? yardımlarınızı bekliyorumm.

malibu1619 26 Mart 2008 08:48

mrb
ben windows live9 kullanıyorum onada uyumlumuprogramyardımedersenız cok sevıncem

ahmetgns 26 Mart 2008 10:38

Alıntı:

t_duncan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 986903)
Arkadaşlar bende discover kullanıyorum ama ne oldu ie msni actıgımda calışmıyo.. oturumu acın diyor :( acaba neden olabilir sonrun ? yardımlarınızı bekliyorumm.

Forumda arama yapın, cevabını bulursunuz. MessengerDiscovery'i tamamen kaldırıp yeniden kurmak sorunu düzeltiyor.

Alıntı:

malibu1619 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 989224)
mrb
ben windows live9 kullanıyorum onada uyumlumuprogramyardımedersenız cok sevıncem

Galiba uyumsuz...

senemsenem 28 Mart 2008 11:49

olmuyor ne kadar denediysem başaramadım neden ben kuramıyorum kaç kez indirdim sildim olmuyor msn de sildim tamamen

Nika 30 Mart 2008 10:12

ya ben anlamadim yukleniyor ama acmiyor nedenmish?? nedenini bilen varmi ben napmaliyimki acilsin hata yaziyo bende

Saat: 05:04
Sayfa 12 / 13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık