![]() |
değerli arkadaşlar peki bunu 9,0 dada kullanabilirmiyiz yada 9,0 için kullanılacak bir mdl varmı ? |
MessengerDiscovery yükleyemedişm yardımcı olurmusnuz |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Arkadaşlar sorununuz eğer download edememek ise buyrun linkiniz: Tıklayın |
helal olsun arkadaş indirdiğim gibi içinden virüs çıktı:@:@:@:@ arkadaşlar indirmeyin program virüslüü |
Alıntı:
"MessengerDiscovery kurulumu başlamadan önce 10 saniye boyunca ekranda sponsor reklamlar görüntüleniyor. Bazı güvenlik yazılımları bunun zararlı bir işlem olduğundan şüphelenip size uyarıda bulunabiliyorlar. Kesinlikle sisteminize herhangi bir zararlı kod (virus, trojan, spyware vb.) yüklenmemektedir. Anti-virüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakıp eklentiyi güvenle kurabilirsiniz." |
discovery nereden indirecegim yardımcı olurmusunuz?:( |
Alıntı:
Alıntı:
|
arkadaşlar banada bir yardim bende indiriyorum ama kurarken daha başta virus alrmı veriyo virus programını devere dişi birakiyorum ama gene kurmuyo live msn uyumlu indiriyorum o da error hatası veriyo ....:*( iki gündür uğraşiyorum ama olmuyo olmuyo:*( |
TEŞŞEKKÜRLER İYİ NUMARA :D YANLIZ MSN PLUS DA İİ DİOLAR HANGİSİ DAHA İİ DİSCOVERY Mİ PLUS MU(BENCE PLUS) |
ben messenger plus kullanıyorum yukledım fakat olmadı hata weriyor extradan bişey yapmam gerekıyomu yoksa messenger 8.5 ılemı çalısıyor sadece |
arkadaşlar ben discoveryde msn cam açıkken foto çekimi yapamadım ve yerini bulamadım. live sürümünde yokmu acaba. |
bişe sormak istiyorum ben discovery betayı yükledim kuruldu ama oturum açmadınız diyor dolayısıyla çalısmıyor! messenger in 8.1 sürümünü kullanıyorum. çalısması için ne yapabilirim? |
selam arkadasim,senin ekledigin link ten programi indirmeye calisiyorum ama hata veriyor: you must be logged in as an administrator when installing this program yardimci olabilirsen sevinirim sagol |
arkadaşlar ben indirdim ama !imitate yazınca taklit edmiyorum ne yapmam lazım lütfen yardım edin |
Önce karşı tarafın yazmasını bekleyip !imitate komutundan sonra bir boşluk bırakarak mesajınızı gönderin. |
MessengerDiscovery'nin beta olmayan en son sürümü 2007 Haziran'ında çıktı. Bu nedenle yeni sürüm Windows Live Messenger'larda bazı özelliklerinin çalışmaması ya da hatalı çalışması gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Birkaç ay içinde "MessengerDiscovery 2" sürümünün çıkması planlanıyor. Eğer mevcut MDL 1.3 sürümündeki hataları çözemiyorsanız, eklentiyi kaldırıp yeni sürümü çıkana kadar StuffPlug 3.5 ve Messenger Plus! Live 4.50 eklentileriyle idare edebilirsiniz. |
merhaba ben discovery yükledim ama msn cubugunda ayarlarin oldugu yerde discovery cikmadi cikmayinca ayarlarinada gidemiyorum acaba nasi olucak yardimci olursaniz sevinirim.. |
Alıntı:
kurulumu burada anlatılan gibi yapmışsan çıkması lazım.Resimli anlatımı bir gözden geçir belki bir eksik vardır. çünkü normalde kurulum doğru olunca hemen çıkıyor. |
tskler umay verdigin kurulama baktim discoveriyi yükledikten sonra saatin yaninda bisey cikmadi yani discovery live kurulum sihirbazi cikmadi sildim geri yükledim ama yinede olmadi :( |
Alıntı:
"C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin. daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin. BUNLARI YAPTIKTAN SONRA DİSCOVERYİ YENİDEN KURMAYI DENEYİNİZ.... |
virüs var diyo yaa yükleyemiyoırum ne yapmalıyım :S |
Alıntı:
|
slm ben yeni üyeyim msndiscovery liveyi nasıl indirebilirim |
Alıntı:
|
winrar tanı mesjları yazıo hata veriyor anlamadım neden |
bu discover ı indiremiyorum ..yardım lütfen |
Alıntı:
Alıntı:
Linki bulamadıysanız buyrun linkiniz, indirmek için Tıklayın |
mesenger discoveryi yükleyemiyorum |
Alıntı:
|
Arkadaşlar Bu diskovery i Türkçe'ye cevirebiliyormuyuz Diskoveriy nin Türkçe yaması varmı |
bende kullanıyorum gerçtekten çok iyi bir pro |
kardeş emeğine sağlık...da...elinde wlm 9 uyumlu discdovery varmı.???? |
Alıntı:
İlk mesajdaki MessengerDiscovery Live sürümü güncellenmiştir. Sürüm Bilgisi Derleme Tarihi: 3 Mart 2008 Derleme Sürümü: 1.3.0340 Yeni özellik bulunmamaktadır. Windows Live Messenger 8.5 FINAL ile tam uyumlu hale getirilmiştir. Ay sonunda yeni özellikler içeren son bir MDL 1.3 sürümü yayımlanacak, ardından WLM 9 uyumlu MD 2 sürümü yayımlanacaktır. |
Alıntı:
Bir de NeutralizeR, ardından msgd2 çıkacak demişsin de, bu "ardından"dan ne anlamamız gerekiyor, mesela bu ayın sonunda yeni 1.3 öbür ayın sonunda da 2 mi çıkacak? Biliyorsun bu msgdiscovery2'nin çıkma tarihi yılan hikayesine döndü de biraz :P |
Alıntı:
MessengerDiscovery Community Forums -> Development Blog |
messenger son sürümünü XP üzerinde kullanıyorum "8.5" ve birlikte discovery kullanıyordum fakat bir süre sonra discovery deaktif oldu messenger ile beraber açılıyor ama herhangibi işlev yapmıyor... örnek: kişi listesini göster butonu = oturuma açmadığınızdan bu işlemi gerçekleştiremiyoruz konuşma penceresi uyarıları ... vese... bu konu hakkında ne yapabilirim acaba herhangibi bir bilgisi olan varmı ... teşekkürler. |
Ben Nenden YuKLeYemiORum :hey::cry::dontknow::break:;):P |
yardım edicek kimse yokmu ? |
Alıntı:
MessengerDiscovery - Teknik Destek - Tekil Mesaj - MsXLabs |
abi ne harika bişiymiş bu ya harbiden ben böle bii görmedim arkadaş ban yaptığında msn'ye cinler, periler girdi zannettim ve boynumdaki muskayı öpüp bilgisayarı kapattım :D |
MessengerDiscovery Live 2.0 Alıntı:
NeutralizeR MessengerDiscovery live 2.0 sürümü yayınlandımı yada zamanı hakkında bir bilgin varmı.. Çünkü MDL 1.3 sürümünde aktarım hızı sorunu yaşanıyor bu yüzden kurmayıp yeni sürümü bekliyorum.Teşekkürler |
Alıntı:
|
arkadaşlar selam herkese bişi öğrenme istiorum bende messenger discover yükle ve bana şöle bi yazı geldi.şu isimli arkadaşınız dinliyor dedi olay günlüğünde çıktı o yazı ne demek bu bilen varsa yardımcı olur mu? yok mu yardımcı olacak biri:( lütfen arkadaşlar ne demek o ifade şu isimli kişi ''dinliyor'' ne demek.acaba bilgisyarıma biri mi bağlanıo yani:) |
imitate çalışmıyor messenger 8.5 kullanıom ondan olabilirmi |
Alıntı:
|
Arkadaşlar bende discover kullanıyorum ama ne oldu ie msni actıgımda calışmıyo.. oturumu acın diyor :( acaba neden olabilir sonrun ? yardımlarınızı bekliyorumm. |
mrb ben windows live9 kullanıyorum onada uyumlumuprogramyardımedersenız cok sevıncem |
Alıntı:
Alıntı:
|
olmuyor ne kadar denediysem başaramadım neden ben kuramıyorum kaç kez indirdim sildim olmuyor msn de sildim tamamen |
ya ben anlamadim yukleniyor ama acmiyor nedenmish?? nedenini bilen varmi ben napmaliyimki acilsin hata yaziyo bende |
| Saat: 05:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık