![]() |
günlük bugün öyle bilgisayar başında geçti okula gitmeyince:) |
yorgunum.. at gibi gezmek deyimini bugün kendime alıyorum. keyfime gezmedim ama. mecburi gezinme ve tozunmalar bunlar ;) |
yeni iş zorlanıyorum biraz çok yoğun burası ama seviyorum bu işi darısı biricik dostum nününmün başına umarım iyi bir iş ve iyi bir yaşam kısa zamanda onunda olur. |
at gibi gezinmelerim devam ediyor. şimdi işyerindeyim. biraz sonra olmayabilirim :P bütün hepsi marcellin duaları kabul olsun diye. iyi gidiyor gibi.. bakalım.. |
çok yorgunum heryerim ağrıyo off :( |
ne kadar soğuk bir gün kar yağacak diyorlar ama bilmiyorum yağmur yağarda kara dönmez bence bugün yine bir sürü iş var resimlere bakmayı resim eklemeyi unuttum ve özledim |
Normal olmayan günler yaşıyorum yine. paronayak mı oluyorum acaba?çok kötü hep hayal kırıklığı MsxLabs sende olmasan..................................................... |
Yarın itibariye memlekete gidiyorum 15 gün yokum. Internete girmekte zor oralarda, ama msx sitesine artık rüyalarımda girerim. :( Sizi özleyeceğim sevgili msx ailesi.......................:*( |
bugün çok heyecanlı bir gün.. detayları sonra vercem günlük;) |
çok meşgulüm sizinle pek ilgilenemiyorum bazı zamanlar üyelere yanlış davranışlarını uyarıyordum ama şimdi yok kusura bakmayın giremiyom |
meraktayım nününün önemli gün haberlerini bekliyorum ama ulaşamıyorum kendilerine ve bugün yine soğuk üşüyorum sobam bozuldu :S |
çok mutluyum karnemin hepsi beş taktir aldım bunun anısına 20 mesaj atçam |
hayatımdan nefret etmemi sağladı sonunda.. çok savaştım ama olmadı.. hiç düzelmicek o biliyorum, hep aynı kalıcak..:*( ben haketmiyorum bunları....:broken::broken::broken: |
Bugün dönüm noktası benim için :) Hayatımda çok şey deişti ve deişicek... Ama bugünü unutmam imkansız... Yeni tertemiz bir sayfa açtım inş. kötü niyetli insanlar bu sayfayı tekrar kirletmez... |
dün dostum nülüşüm geldi yanıma gezdik birascık bugün yine soğuk üşüyorum birascık işim var öğlene kadar şirketteyim sonra özgürüm nünüyü aramam gerek sanırım çıktıktan sonra onu arıycam hayat şimdilik güzel vermem gereken bir cevap var cevabım belli ama söyleyemiyorum :S |
günlerdir beklediğim gün geldi.. banda kal geldi... kalakaldım.. kısacası .. kendimden kendi kendime nefret ettim.. günlük anlıyomusun beni.. bi tokat bana.. hatta yumruk.. |
Alıntı:
:poke: :hug: |
günlerdir beklediğim tatil hele şükür geldi çok mutluyum bütün msxlabs halkı iyi günler dilerim |
uyandım birden seninle gece 3ü bulmamış... bir bulut durdu gözümde hasret bize uymamış.. kalp kalbe karşı derler sen de üzüldün mü? hiç sanmıyorum... |
hava soğuk gribimsi bir hal şiddetli boğaz ağrısı halsizlik ve yoğun iş sanırım rutine bağlanıyorum vakit ayırıp iki satır günlük yazabilmek bile güzel . |
boğazım çok kötü. sesim de gitti.. öğleden sonra eve gitmeyi düşünüyorum. dayanamıcam. enerjim bitio yavaş yavaş.. yine ben.. yine hastayım.. yeter yauu... |
Sanal günlük.. bu konunun ilk açıldığı günü bile anımsıyorum (: ne çok şey değişmişse bi o kadar şey değişememiş.. şimdi gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum beh.. |
çok kötü öksürüyorum birde dershane başlıyor |
sabah sabah yine buz gibi bir havaya daldık en uykulusundan . bizim sokakta kar yağmıyodu ama yayla felaketti zaten bi nünülerin sokağın yaylaya dönülen köşesi birde yayla marketin önü hep soğuktur kısacası ben hiç iyileşemiycem galiba .... |
yine acaip grip oldum. yeni çıkan grip çeşidi bu heralde hiç geçmiyo. paçavra gribi:| bu 3. grip oluşum:faint: evdeyim. iyileşmeye çalışıyorum. |
walla her yere kar yağıo bi izmire yağmıo :( :( Kar istiyorum ben :( :( |
bu insanlar hakikaten garip içlerindeki kötülüğü bir başkasına aşılamak istiyorlar yada bir arkadaşın hoşlanmıyor diye sende hoşlanmıyorsun birinden o düşmansa neden düşman diye düşünmeden düşman oluyorsun en önemliside ayna insan kalbindeki aynaya bakmalı. kendine bakmadan karşındakini yargılama ..... birde şu vardırki herhangi bir arkadaşımın düşmanı beni pek alakadar etmez dostumun düşmanı ise benim düşmanımdır dostumda bir tanedir (nünü :) ) |
bugün kendime yeni bi defter aldım. yeniden başlıyorum hayata o defterle beraber.. acı beni hiç bırakmıyor... defterimle paylaşacağım bi dolu acım var şimdiden.. |
Mrb günluk bugun 3 saat ugrastım sonunda ımzamı yapmayı basardım :uf: |
Okuldur, çekimdir, gezmek-tozmaktır derken artık bayılmak üzereyim günlükcüm..:D Birde buna geceleri 3'e 4'e kadar olan internet hayatımda eklenince günde 4 saatlik uykuyla hayatımı sürdürür oldum..:cry: Şikayetcimiyim aslında pek sayılmaz.. Zaten beni birazcık gıcık eden olayları asla ama asla yapmama gibi pis bir huyum vardır..:D Neyse yarında (bugün oldu artık) çekim için Antep'e gidiyoruz.. Koskoca Antep'te mankenlik ajansı kalmamış heralde tee bizi İstanbul'dan çağırdılar..:S:D Bizde ekmek parası işte mecburen yarın yollara düşücez gene..:D 3-4 gün sonra görüşmek ümidiyle artık..:D Buarada ben yokken "aşkom"a söyle fazla girmek yok foruma falan tamam mı?:sopa::D |
Alıntı:
Eh be günlük sen nelere kadirsin istediğimizi sana yazıp anlatabikiyoruz ama senin derdin varmı? yokmu? hiç kimse sormuyor umarım...:cry: MelancholiscH'e imza yapasım geldi birden çünkü imzasındaki palyaço komiklik yerine dert babası olmuş... |
ne yazıcamı bilemiyorum. kendimi hiç iyi hissetmiyorum. ağlama krizleri gelio bazen.. uyuyorum hep.. uyanmak istemiyorum hiç.. |
Gunluk gunluk yenı ımza yaptım yuppii bu flash ısını sökecem galıba :uf: inş. |
Alıntı:
|
bi kaç gün önce uyanmak istemiyordum, şimdi uyumak için çabalıyorum ama olmuyor.. uyuduklarıma sayıyım bari dimi:uf: |
tatilin 1.günü hareketli başladı!!! :D umarım böle devam etcek! :D:D:D |
evde olmak da zor şekerim..:uf: temizlik yap, yemek yap, bulaşık yıka:P uzayıp gidio bu liste böle:P neyse ki akşamları güzel oluo..;) o var çünkü..:tender: bamboleyoooo bamboleyaaaa :muz::muz: |
tatilin 2.günü; aslında güsel başladı... ama kadıköyden dönerken trende uyuyup kalmışız:D ee uyanamayınca...inceimiz durağı geçirdik tabe:D :D:D:D |
Alıntı:
Bak dediğim gibi tam 4 gün sonra burdayım gene..:D Allahın izniyle kazasız belasız gidip gelebildik Antep'ten.. Çok eğlenceli bir o kadar da yorucu geçti diyebilirim.. Yorucu olan yanı uçak yerine kara yoluyla gitmem oldu.. Arabayı da ben kullanınca yollarda perişan oldum diyebilirim..:S Ama Antep'i de baya bir karıştırdık yani..:D Gittiğimiz her yerde başımızı belaya sokmayı adet edindik ve tabiki bu Antep'te de böyle oldu o kadar ki bir daha ki gidişimiz de (ki allah korusun:D) kesin vuracaklar bizi orda..:moo::D Napcaksın işte bu da bizim huyumuz..:D Artık 2 hafta çekim falan yok iyice bi kafamı dinliycem ve tabiki son zamanlarda mecburen baya bi ihmal ettiğim "aşkom"a yoğunlaşcam diyebilirim..:D Bu arada unutmadan sana söylediğimi "aşkom"a söylediğin için de çok saol..:D |
Gunluk bugun yıne saat 1 de uyandım :faint: sonrada gezdım tozdum cok guzeldı :muz::banana: |
yarın bizim için önemli bir gün günlükcüm:bebe: |
yarın benim için sıradan bir gün zor olacak günlükçüm |
benim içinse değişik olabilir tam bilmiyorum:) günlük yaw çok uykum var benimmmm |
Sevgili günlük, Bilgisayarımdan şüpheliyim arada bir donma yapıyor ama virüs bulaşmadığını söylüyor antivirüsüm. bundan çok rahatsız oldum bir format çekmenin vakti geldi demektir... |
Alıntı:
iyice düşündün mü ? Bu kararlar her zaman alınmaz iyi düşün :D |
Sevgili Günlük; Bu benim MaviKaranlık'taki ilk mesajım. Bunu sen de biliyorsun ancak söylemekte yarar görüyorum bu site diğerlerinden farklı. Fazla izlenimim olmamasına rağmen şunu söyleyebilirim ki gerçekten seviyeli bir site. Öyle boş insanların olmadığı bir site. Seviyesini ölçmek istersen sana bir misal vereyim: Bu sitede ne kadar çok bayan üye var dikkatini çekti değil mi Günlük.İşte sitenin seviyesini bu gösterir. Bana örnek ver hangi sitede bayan üye sayısı ile erkek üye sayısı hemen hemen aynı. Veremezsin Günlük veremezsin .Neyse derinlere daldım Günlük.Bu kadar yeter !.. |
sevgili günlük bugün erkenden kalktım yüzümü ykadım yazı yazdım ödev yaptım kahvaltı ettim şimdide dershaneye gitmek için hazırlk yapıyorum saat 8 veya 9 da görüşmek üzere bye |
Alıntı:
Evet kararımı verdim ve şuan formatı bitirmiş bulunmaktayım... Sevgili günlük, Sabah seninle format atacağım için birşeyler paylaşmıştım formatımı bitirdim hemen hemen gereken tüm programları yükledim ama çömezin biri komutanından emir beklerken beni görüp hemen komutanından vur emri istedi komutan ise hemen vur emrini tasdikledi. Ardından bana karşı ''1. Chatbox'' savaşını açmış bulundular parmak kadar bir çocuğa savaş açmanın sevinci ile şahlandılar ama ben yılmadım, yılmadı, yılmadım! onları saf dışı edene dek savaştım gerek sözlü gerek füzeli ve bombalı ama karizmayı çizmedim o kadar büyük orduyla kendi başıma savaşmanın mutluluğu içerisindeyim... https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/yahoo.gif Savaşı başlatanlar: Çömez asker, iRONX Komutan abey(Ağabey), ahmetseydi < Abi dedik bağrımıza bastık https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/cry.gif Manikürlü aslan, Kral_Aslan Yarasaların efendisi, BARIŞ Böylece uzayıp gidiyor liste.... https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/closed-topic.gif - |
hmm cöl ben o savaşa katılmadım cünkü haberim yoktu olsaydı böyle konuşumazdın dimi haberim olduğundada cok gec olmuştu hem yenen belli olmamıştı carpıtma sonucu cünkü sen kacmıştın :noangel: |
Sevgili günlük; Sanırım ilk defa buraya günlük yazıyorum. Aslında 2002 yılından beri tuttuğum bir günlüğüm var.. O yıllarda yazdıklarımı okuyup okuyup gülüyorum günlük..Neyse günlüğe günlük anlatılır mı hiç :) Valla çok sıkılıyorum yaa.. Bilgisayarda da bir sorun var sanırım sinirimi bozuyor.. Yazacak birşeyde bulamıyorum ki. Bugün yine sıkıcı bir gün olacak benim için .. Neyse görüşmek üzere günlükçüm .. |
| Saat: 08:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık