![]() |
gıda sektörü konusunda araştırma yaparken gözüme takıldı içeriği ve kuralları çok hoşuma gitti hemen kayıt işlemine başladım tabi kaçar mı hiç |
siteniz gerçekten hoşuma gitti umarım daha da ilerlersiniz SİZE BAŞARILAR DİLİYOR BAŞARILARINIZIN DEVAMINI BEKLİYORUM |
bende tesadüf eserigeldim meraba |
Ben Salih Selim Duran Konya Selçuklu İmam Hatip Lisesinde Tarkçe öğretmeni olarak görev yapmaktayım.Böyle ciddi ve değerlerine bağlı sitelere gerçekten toplumun ihtayacı var.Sizle tanışmam ise edebiyatla ilgili sitelerde gezinti yaparken tesadüfen oldu.Çok da iyi oldu.Çalışmalarınızda başarılar dilerim. meraba |
bende bir kaç saat önce tanıştım google da program ararken biraz zorlandım ama forumda dolaşırken alışılır heralde |
bende google sayesınle tanıstım sızlerle ve gercekten bu sıte gordugun en kalıtelı sıte sızlerı tanımıorum mutlaka arkadaslıklarda kalıtedır ama bu sıteyı tasarlayan yapan emeklerı olan herhalde admınlerdır tebrık ederım gordugum en kalıtelı sıte basarılarınızın devamını dılerımmm saygılar |
slm millet bendeldim ben cihan Yasiz :D |
Selam herkeze adım Erdal Hareketli smiley arıyodum googlede yazdım burasının linki ni verdi bende girdim ve indirdim aslında üye olmucaktım ama sitenin görünümü çok hoşuma gitti bu siteye yapan arkadaşları tebrik ediyorum... |
Merhaba bende İzmir den erdal siteyi tesadüf eseri buldum yeni şeyler keşfetmeyi sevdiğimden bakmak için üye oldum dediğiniz gibi bağımlısı olmak ümidiyle... SAYGILAR Erdal ŞAHİN |
merhaba arkadaşlar MsxLabs la google tanışanlardan biri de benim:) meğer aradığım burası imiş.. bütün sorularıma ve sorunlarıma en sabırlı ve en içtenn şekilde cevap veren MsxLabs ekibi sizi ççooooooooookkkkkkk seviyorummmmmmmm!!! |
selam millet site cok hoş ve hosuma gitti arkadaslarımada söleyecegim busitenin güzel oldugunu. bende nasıl olduysa internetten dolasıyordum karsıma bu site çıktı açtım ve baktım cok hoş güzel bir site aslında ben her siteye girmem ama nasıl olduysa girdim girdiğimede memmunum belki hayatta iii bişi yaptım sonsuz teşekkürler. |
mrb ben de prgrm ararkn karşılştm:D hoşuma gitti üye oldm:smiley9: |
öncelikle herkese slm sitenize bir arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum walla kardeş ben böyle manyak bi form görmedim açanların ellerine sağlık bundansonra burdayım selametle..... |
Bir arkadaşım mesenger ile ilgili sorunlarıma cevap olarak önerdi bu siteyi... Siteye girmemle mesenger için gerekli bütün programları güvenli bir şekilde indirdim ve kullanmaya başladım...Sonra formlara ve gönderilen resimlere daldım....Galiba uzun bir süre buralarda olucam....Herkese iyi günler |
slm ben şafak çok çok özetle şöyle söyliyim uzun zamandır böyle derli toplu siteye rastlamamıştım emeği geçen herkeze teşekkür ederim iyi çalışmalar |
ben msn yi yeni kullanmaktayım.Ve adsl çekince msn siz olmaz dedik.Derken ifadedir,gözkırpmasıdır vb. derken google da aratma sonucu müthiş bir siteylşe karşılaştım.Virüs olmaması büyük bir nimet.Ayrıca benzeri sitelerden de indirme yaptım.Sonuç hüsranla bitmişti.MsXlabs'ı tanıdığım bütün arkadaşlara tavsiye ettim.MSN ile adresi gönderdim.Hemen üye oldum. MsXlabs'a sonsuz teşekkürler. |
gerçekten özenle hazırlanmış bir site siz işini ciddiye alıyorsunuz teşekküler guven_mert71 ms dos dan ghost nasıl alabilirim bana yardımcı olabilirseniz sevinirim |
hekese slm ve kısaca ben ilkay :D Hmm ben burayı bı arkadasıma odev ararken buldum ve o zamandan berı ayrılamadım ve dun uye oldum.Siteniz gercekten cok guzel :)bundan sonra hep buralardayım :D |
öncelikle İyi günler dilerim ben Ticaret Lisesi'nde öğretmenlik yapıyorum. Bu siteyi arkadaştan duydum ama arkadaşın site adını bilmediğim için kayıtta boş bıraktım. Henüz yeniyim sitede ama bundan sonra sitenizi eskiteceğimi düşünüyorum. Ses efektleri çok hoşuma gitti. Bol bol gezip güzel bir site yapmak için çabalayacam. Böyle bir yardım severlik düşündüğünüz için bizde mutlu oluyoruz. Tekrar görüşmek dileğiyle.:hey: |
WALLA YALAN YOK BEN DE GOOGLE AMCAMIZA BİŞİLER SORDUM BURAYI TARİF ETTİ :banana: BEN DE ARTIK BURALARDA OLACAĞIM , GOOGLE AMCA ÇOK MÜBAREK ADAM YAW BAŞKA SİTELERE DE TAKILIYORUM AMA BURANIN HAVASI FARKI GİBİ DUR BAKALIM ... |
slm ben kamuda çalışan bir memurum siteniz çok güzel gezebildiğim kadarıyla sayfanızda ABBYY fine reader 8.0 varmı varsa nasıl ala indire bilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum. başarılarınızın devamı dileğiyle hoşçakalın |
slm merhabalar ben aleyna siteyi bir arkadaşım tavsiye etti. Kolay kolay bir siteyi beğenmem ama buraya bayıldım insan burada zamanın nasıl geçtiğini farketmiyor... bu site mükemmel :) |
selam arkadaşlar foruma katkıda bulunmaya çalışacam... |
merhaba ben bi arkadaşdan buydum sizi ve çok beyendim herkesle tanışmak isterim |
selamlar site, ben burayı rast gele sörf yaparken buldum, iyikide bulmuşum çünkü burda herşey süper, site dediğin böyle olur tşkler yapımcılara rast gele sörf yaparken birde baktım karşıma masmavi bir site çıktı ve msn için eklentilerle dolu süperrr dedim :) eklentileri alırken ben bu siteye üye olmalıyim dedim ve işte karşınızda ben :) herkese selamlar |
google da bir yaparken tesadüfi olarak rastladım,çok hoşuma gitti. |
Ablacıım goggle da arama yaparken rastlamış ve üye olmuş,,çok güsel bi site olduğundan bahsetti,,ben de merak edip inceledim,,çok hoşuma gitti ve üye oldum :) |
s.a sitenizi googleda arama yaparken buldum. bilgi paylaşımına açık olması ilgimi çekti ve üye oldum. emeği geçenlerden Allah razı olsun |
GOOGLEDA KNİGHTONLİNEYİ ARAKEN SİZİN SİTENİZİ GÖRDÜM VE ÇOK BEĞENDİM TTEBRİK EDERİM ÇOK GÜSEL YAPMIŞSINIZZZ;) :D |
bu siteye emek ve mesayi harcayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum,daha yeniyim ama eğlenceli olacağını düşünüyorum,sevgilerle |
MERABALR ARKADAŞLAR BEN ANK ARKADASLAR SİZE İLK BASTA TESEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM YAPTIGINIZ SITE GERCEKTEN GÜZEL BİR SİTE BEN BU SİTEYE TESADÜFEN GİRDİM AMA PEKTE TESADÜF SAYILMAZ CÜNKÜ MASALLAH SİTEMİZDE YOK YOK HERSEY MEVCUT BİRSEY ARADIGIMIZ ZAMAN DİREK BU ADRESE YÖNLENDİRİYO BEN COK MUTLUYUM BU SİTEDEN DİGER ARKADASLARDA SANIRIM AYNI FİKİRDELER VAZGEMİYORBİRKERE GİREN.TESEKKÜRLER BÜTÜN SİTE KURUCULARINA...MAILLERİNİZİ BEKLERİM ARKADAŞLAR |
herkes gibi bende google'da gezerken buldum bu siteyi ve çok hoşuma gitti.boş zamanlarımıda bu sitede geçirmeyi düşünüyorum...herkese sevgiler. |
Mrb bu siteyi tesadüfen buldum pc mde plitcam var ama bir türlü program kaldır dan kaldıramıyorum böğle bir program ararken sizin sitenize rastladım tesadüfen umarım aradığımı burda bulurum adım tuğce evliğim ist oturuyorum vs vs bu kadar yeterli sanırım kendimi tv yarışma pro.da hisetim :) |
Burdakiler gibi google'de msn ile ilgili çoklu oturum yaması ararken buldum :) çok beğendim ilk takılıp kaldığım yer anime bölümüydü ama forum bir bütün olarak gerçekten çok geniş kapsamlı her aradığını bulmak mümkün.Şimdiye kadar çok fazla takılamamış olsam da tamamen kopamadım. |
msn messenger a yeni eklentiler ararken girdim..ve müthiş birşeyle karşılaştım..iinş bende burada olucam bundan sonra... |
vallahi arkadaşım rasgele sorf yaparken buldum hoşuma gitti sizinle takılıyorum ama akıllı çocuklar sınız vesselam başarılı çalışmalarınızın ve bizlere yardımlarınızın devamının dilerim |
Ben aylak aylak ortalarda gezinirken siteye denk geldim. Önce ay ve yıldız dikkatimi çekti sonra biraz inceledim baktım içerik de bana göre üye olmaya karar verdim. Fakat biraz acemiyim yardımlarınıza sık sık başvurabilirim inşallah kafanızı ağrıtmam. |
sitenize tanışmam çoklu msn ihtiyacımla başladı. Mükemmel hazırlanmış bir site. Ben bilgisizliğimden dolayı zorlanıyorum. Teşekkür edrm |
nasıl olduysa bi şekilde buldum ama bulduguma memnunum iyiki bulmuşum :banana: teşekkürler...:bow: |
Ben de google sayesinde tanıştım sitenizle. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Burada zaman geçirmek güzel. |
çok güzel ama ben mesajlaşmaya yazı yazıyorum ama gitmiyor ana sayfadaki |
siteye dün gece bi şey ararken rastladım. sitenin dizaynı çok farklı gerçekten mükemmel. çok hoşuma gitti. sitedeki görevlileri tebrik ediyorum:smiley32: |
öncelikle herkeze selamlar :tender: bizim birbirimizi bulmamız tamamen tesadüf şuanda bu tesadüften memnunum umarım aynı duygularla devam eder kısmet........ bakalım zaman herşeye çare yaşayıp görücezzzzzz.hepinize iyi eğlenceler biz biraz siteyle birbirimize alışalım tekrar görüşmek üzere babayyyyyyyy.................................. (F) :baby: (F) |
Bikaç gün öncesi google da birşey ararken buldum ve gerçekten sitenin teması,moderasyonu,içeriği ve ses efektleri çok hoşuma gitti..bence birçok forum sitesinden çok çok farklı,ayrıcalıklı ve güzel...:) Emeği geçen bütün kuruculara ve yöneticilere sonsuz teşekkürler..:) |
herkese slm beyley veya bayanlar nasılısnız neyse ben deli__18 yani kadir bu siteye ben bi link le girdim ve sitenin sayfası çook hoşuma gitti ve dedimki ben buraya üye olmayacagımda nereye üye olucam neyse benden bu kadar tanışmak isteyen varsa buyrun tanışalım ok kendinize ii bakın bu site çook hoş ve öook güzel bi site her zaman bekleriz hadi öptüm by |
GOOGLE dan buraya uzun ince bir yoldan geldim. |
Aynen benide sagolsun Google kardesimiz sizlere ulastirdi... sonrada söyle bi bakindim sayfada...sonrada dahada bakindim...sonrada baktim ki üye olmusum (: Sagolun sizlerde beni araniza kabul ettiniz...hadi cümlemize hayirli ugurlu olayim :walk: |
eskiden pc alip toplayan biriydim bayagi bi sure verince ve teknolojiyi kacirinca artik yardim almam gerektigini dusundum.. goggle dan teknik yardim yazdim ahanda burdayim :)) cok sicak bi siteye benziyo... yakinda basinizin derdi olarak araniza tam anlamiyla katilicam simdi cok isim var onlari halletmem lazim :) beraber bana bi amd toplicaz :) athlon 3700 yada 3800 toplicaz ekran kartimda asus 7600 gt olcak.. sizden board ve ram hakkinda bana yardim etmenizi isticem :) Selamın Aleykum :) |
nette gezerken tesadüfen buldum inşallah bundan sonra sürekli burada olcam:D |
selam arkadaşlar ben sitenizi ve yönetici arkadaşları bu güzel site için tebrik ederim ve sizlerle olmaya devam edecegim sonsuz saygılarımı sunarım |
| Saat: 14:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık