![]() |
tamam duzeltelım en tatlı uye thınkerbell en hatalı uye gene ben en asık uye mavı asıgı en romantık uye arwen wn standupcu uye angel oldumu yaff |
aşık? bu yaşta ? sana sadece bi'konuda katılıorm en hatalı üye: Cehennem Meleği |
en üzgün ben :( |
kendimi lisede gibi hissettim :D En adamsızları: Taylan, Tiglon, kawai musu :) En çok banlananı : Tiglon En cana yakını : LaDy Of The MsX En aksisi : AXİ_ASİ En kankalaarı: onlar kendini biliyor :) |
en yardımsever:thinkerbell,noraynn |
Formun en güzeli ThinkerBeLL , en melegi de noranynn |
en sevdiklerim:iralos,virtuecat,blunight,marcell,arwen,estudiantes en romantikler:yesilboncuk,arwen,hilal,marcell en sevdigim:YESILBONCUK:ve sevecegim:D en huysuz:Matto,ölüvecanlı en kankalarım:leyd i of the msx,the unigue, en sevmediklerim:yok çünkü herkes sevilmeye deger:)(H) |
En Adamsız'ı: Tiglon XD |
en abilerim:RuffyRyders,Cehennem Meleği en ablalarım:AXY ASİ(böölemi yazılıo yaa)arven (ben ölee düşünüorum) en küçüümüss:KURDELE! |
EN Aşıkları iron ruff en candanları ener arwen asi meleg axy asi naesse YEŞİLBONCUK SÜpersin lavie en küçükğü punk angels şimdilik bu kadarlarla tanıdığım var:D devamı gelir=) |
| Saat: 12:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık