![]() |
Günün aydın olsun günlük... :) Yeni bir gün, yeni bir hayat... Yaşamak gerekir her an'ı... Huzuruma değme günlük....! ;) |
Günlük bir şey farkettim. Bir arkadaşım var Nisyan-ı Batın acaba aşık mı oldu sezgilerimde yanılmam ben bilirsin :) ve o kişiyi de tahmin edebiliyorum galiba :) dur bakalım zaman ne gösterir... Umarım mutlu olur. Şimdilik bu kadar günlük :) |
:S:S:S Yok arkadaşım aşk değil, uğradığım hayal kırıklığı tamir oldu ;) Günlük, söyle Sanar'a aşık olursam paylaşırım, tahmin etmesine gerek kalmaz :) |
Merhaba Günlük.. Bugün hayatımın İLK olan günlerinden biri yine. Ama neden ilk gibi hissedemiyorum dersin. Bak günlük bir daha bana yanıt vetmezsen sana çikolata getirmem. Ama şimdi çok beğendiğm bir çikolatayı seninle paylaşmak istiyorum. Almanya'dan ağabeyim getirdi, ben bitirmeden kap çabuk :) Artık mutlu olmak istiyorum. |
Günlük gene ben, bu kez seninle bugünkü ruh halime çok uyan bir şarkıyı paylaşmak istiyorum, forumumuzda pek çok yerde var, çok sevilen bir Sezen Aksu şarkısı, sabahtan beri söylüyorum.. Bende zincirlere sığmayan o deli sevdalardan Kızgın çöllerde rastlanmayan büyülü rüyalardan Kolay kolay taşınmayan doludizgin duygulardan Yalanlardan dolanlardan daha güçlü bir yürek var Haydi gel benimle ol oturup yıldızlardan Bakalım dünyadaki neslimize Ordaki sevgililer özenip birer birer Gün olur erişirler ikimize Uzanıp yüreğinin ateşiyle yeniden Yıldızları tek tek yakacağım Sarılıp güneşlere sevgimizle göklerden Mavi mavi taçlar takacağım |
Alıntı:
Günlük; Nisyan-ı Batın hakkında yanılmışım demek ki sezgilerim ve tahminlerim beni yanlış yöne doğru götürmüş. Çok affedersin :tender: Günlük bir konu daha var; Kalbim o kadar kırık ki, dost gördüğüm kişi beni kalbimden hançerledi sanki. Belki haklıydı... ben bir konuda ileri gittim ama dosttaneydim hiç art niyetim yoktu. Hani insan birini sever ya, kendi gibi görür ya.........neyse ama sözleri öyle yaralayıcıydı ki..... asla unutmayacağım........ :( Sana iyi geceler günlüğüm....... |
günlük :moo:nerdeyiz bizzzz :dontcry: bugün güzel bi siteye üye oldum ismide enteresan,çekici böle nasıl desem MxSLabs (H) :tender: çok sevdim burayı geniş bir forum bakalım bi gezineyim daha ne güzellikleriyle karşılaşıcam şimdilik ben gider günlük :wave: |
Sevgili günlük; Neden insanlar geçici hırs ve menfaatleri için haksız yere insanlara zulmediyorlar...:(:(:( |
Günlük, yarın sana bir masal anlatacağım..Saat 2.00.. Birşey öldü, onun masalı..Beni dinlersen sevinirim. Çikolatanı bıraktım, bu seferki İsviçre çikolatası, kocaman,bana geldi, açmadan sana getirdim, çikolatayı ne kadar sevdiğimi bilirsin, ama bunu sana getirdim, benim yerime sen ye istedim..Çok ... |
Söz verdiğim masalı anlatmadım,anlatamadım, hani hiç bitmeyen masallar vardır ya dinlerken uyuyakalırdık, bunun da öyle olmasından korktum Günlük.. Bugün Issız Adama gittim..Ağladım mı, hayır, neden ağlayacakmışım..Güldüm kahkahalarla.. Çikolata yerine öpücük var bugün sana, içimde ise bir takım..kıpırdanmalar... |
| Saat: 12:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık