MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

crazyus 1 Ocak 2007 11:54

internette msn için hareketli görüntü programı ararken siteniz gözüme carptı ve ilgimi cekti. aslında ilgimi ceken şey sitenizin dizaynı ve renk deseni ... biliyorum alakasız bi yaklasım ama yine de gercek büöyle:) zaten benim bu kayıt oldugum ilk forum sitesi.. ben gıda işiyle ugrasıyorum vakit bulunca pc basına geciyorum ,yani pek sık deil. ama her seferinde de sitenize tıklıyorum ..kısacası hoş bisite olmuş emeğinizi kutlarım.. :turkiye: :turkiyem: CRAZYUS

türkmen 3 Ocak 2007 00:23

Merhaba.Tesadüflere inanmiyorum...Hani derlerya dayak bile nasip,kismet meselesidir diye.Adam gibi bir site arayisindaydim karsima cikti biraz inceledim ve tamam bu olabilir dedim,simdilik flört asamasindayiz.Nasip olursa daima beraber olacagiz,yani bir yastikta kocayacagiz.Eh bunca emek sarfedip böyle bir eseride ortaya getirenlerede tesekkür etmeden gecmek olmaz.Emeginize saglik,Bayraminiz bayram ola,yurdumuz sen,rizkimiz bol,düsmanlarimizin ömrüde bu kadar ola.tekrar görüsmek üzere.Türkmen.

alpsencer 3 Ocak 2007 01:15

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

MsXLabs'la google'de bir konuyu ararken karsilastim. kisacik bi incelemeden sonra cok begendigimi söyleyebilirim.. bu baslangicta tüm emegi gecenlere ve bütün üyelere tesekkürler ve selamlar.. uzun soluklu görüsmek dilegiyle hepinizin yeni yilini kutluyorum.

siberx 3 Ocak 2007 05:09

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

merhaba degerli site yoneticileri oncelikle sunu belirtmek istiyorum harika bir site yapmissiniz ellerinze saglik canli ve hareketli bir site sitenize tabiki googleden ulastim sagolsun ..:)) benide araniza aldiginiz icin tesekur ederim fransada oturuyorum kendi sirketimde mudurum yol yapim ve cevre duzenleme insaat uzeri bir sirketiz forum erkadaslarima ve yoneticilerine basarilar dilerim TESEKURLER

sweetbarakuda 3 Ocak 2007 09:44

google sayesinde tabıştım gerçi 1 günlük üyeyim ama anladığım kadarıyla kendini sürekli yenileyen bir site aranızda olmaktan çok mutluyum:)

mumu 3 Ocak 2007 10:46

Ben kısaca mumu:)bu siteyi msn messenger yamalarını ararken buldum we msx de aradığım herşeyi buldum o yüzden de üye oldum.

expar 3 Ocak 2007 11:53

bu siteyi birinin tafsiyesi üzerine girdim benimde hoşuma gitti kendimi anlatmayı sevmem kısaca bende sizin gibi biriyim

hookipa 3 Ocak 2007 19:50

merhaba ben hookipa böyle bir forum hazırladığınız için emeği geçenlere tebrikler forum siteniz beni buldu bir konuda takılmıştım googleden aradım ve ogüzel giriş sayfası beni büyüledi ve artık ayrılmamak üzere sizlerleyim yanınızdayım reklamınızıda her yerde yapıyorum ama bir sorunum var her zaman bağlanamıyorum sayfa düşüyor belki güvenlik v.b bunun danedenini bilmiyorum iyi çalışmalar

ksklee_cuu 3 Ocak 2007 20:12

google da program arıyprdum buraya yönlendirildim ve baktıgım kadarıyla guzel bır site ellerinize saglık ve bunan sonra sıkça gellecem gibi gözukuyör

mutant146 3 Ocak 2007 20:32

slm adım yunus bu siteyi desadüfen karşılaştım fakat iii olduğunada inanıyorum :) inşallah yanılmam kendimden bahsetmek gerekirse farklı bir yapı olduğumdan dolayı ismimi mutant146 olarak arkadaşlar taktı bu ismi ama haklılar neyse fazla uzatmaya gerek yok ii vakit geçireceğime eminim...

Saat: 03:20

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık