![]() |
En sevdigim videolari gunlugune ekliyen we come one En iyi takip eden ( ve bana en cok tesekkur eden ) ThinkerBeLL =] En cok resim ekliyenlerarwen , sedef21 , Karanlıgım En cok chati sevip chatten kopamayan takusi |
en çalışkan - RuffRayders:bow: en formcu - angel_fairy:smiley32: en meleği - aS! MeLeq:tender: en bitanecik kardeşim - Hot Working Girl:hug: en süperi - SüPeRsiN:tender: en abisi - The Unique:bow: en şekercik - Naesse:rose: en delikanlı kardeşim - careless_WHISPER(Y) en aşığı - iRonX :inlove: en yalnızı - Hay_LaZ:cry: |
EN KANKİŞLERİM - Angel fairy,as! melek,iyilik perisi,aysm,tuuce,Lady Of Msx,careless_WHİSPER,the encrypted,rossorose,unwritten,süpersin,the brutalty of hell , Queresma , evo , RuffRyders, unuttuklarım varsa sorry :D EN TATLI ADMİNİMİS - ThinkerBell EN SESSİZ ADMİNİMİS - Neutralizer EN AŞIKLAR - RuffRyders & iyilik_perisi İronx & Hot working Girl EN BİTANEM - UNREAD EN BENLE KARIŞTIRILAN KİŞİ - As! melek :D EN FORUM OYUNLARINDA BENİ GICIK EDEN - Cehennem melegi :D EN BENİ SİNİRLENDİREN - Kawai_musu & RONCC yada Kerem :@ saymadıklarımada sevgiler saygılar :D:D:$ |
En tatlısı:semin:tender::kiss: En kankamm:HOT WORKİNG GİRL:hug: En kusumm:RuffRyders:tender: En sevdiğim:The Unique:tender::inlove: En süperi:hiç mütevazi olamıorum:shy2:Ben:D En ablam:Lady Of Msx,NoRanynn:tender: En açık sözlümüz:careless_WHİSPER:kiss: En kendini unutturan abim:HaY_LaZ:kiss: En hemşom:Kral_Aslan:hug: En yardımseveri:RuffRyders&kutsal54 (tamam:D) veee En aşıkları:HOT WORKİNG GİRL&İronX RuffRyders&iyilik_perisi AXY_ASİ:D:tender: |
en özlediklerim :( - Masalprenses,Burdayım |
En Candan Kankalarım;RUYA,unwirtten,odrii,AXY_ASİ,ganita,Kawai musu,eXceLLaNT,Mesir Kentli,iyilik perisi,Esra Katun,İRONX:tender::hug: En Kardeşlerim;SüPeRSiN,İllustrator,semin,elçin:hug: En Cadı;zeynep:D:D En Ama En....;Careless_WHİSPER:).. En Sevdiğim MsXTeam;NoRanynn:tender: En Sempatik;The Unigue:smiley9: En Espriektüel;RuffRyders:cici: En Esmer Şirinemiz;esmerkız:hug: En Çilekimiz;Chileq:kiss: En Dengesizimiz;Dngsz:D:D En Şirinciğimiz;YEŞİLBONCUK:tender: En Uyusumuz;Valla Ben Değilim:D:D.. |
En Aşkım,Birtanem : RuffRyders :inlove: En Ablalarım : ThinkerBeLL,fatoşşş,Lady Of The Msx,RUYA :rose: En Abilerim : The Unique,The encrypted , mustakar :rose: En Cucularım : AXY_ASİ,angel_fairy ( 3 in 1 ) :tender: En Kardeşlerim : Böcüüm ( BARIŞ) , ZuZuM (olcn),Suzim (sSuUzZaAnN),gKy :walk::tender: En Cicilerim : Süpersin,elçin,ELÇİN,tatlı virüs, sayın elli dört :cici: En Meleğim: Asi Meleq :kiss: En Saygınlarım : Naesse,Kısuke Urahara, CarL :rose: En Yapışkan Belam : kawai musu :hih2::rose: Hepinizi Sewiorum ben ya... :kiss2: |
En Canım RoSSoRoSe :tender: En orti(M) RuffRyDers :kiss: En MsxCanLarım Süpersin, iyilik_perisi(Peri'm),Hot'm ,Axy'm ,angel_fairy EnLerin bitanesi CarL :rose::shy2: En küçüğüm Barış'm :baby: En en Naesse :hug: En eski uyuSs(um) the encrypted :hih2: |
En iyi günlüklere imza atan üyesi fadedliver |
Tabiki; Anaxielia |
| Saat: 21:57 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık