![]() |
bu adresi birkan adlı üyeden aldım . öncelikle sizlere ve bu kişiye teşekkürler güzel bir site yaptınız ve güzel bir site ile tanıştırdı beni birkan abi hepiniz saolun:D |
herkese merhaba ben resim ararken buldum burayı renkleri falan hoşuma gitti ve burdayım |
bu siteyi bir arkadasımın tavsiyesiyle ulaştım, gerçekten değerli bir site . Herkese tavsiye ediyorum. Bu site için emeği geçen herkesin ellerine sağlık:D |
harika bi site ya daha ne olabilirki bende dogal olarak messenger sayesinde tanıstım basarılarınısın devamını dilerim:) |
SLM BEN EFTALYA BU GÜN MSN İLE İLGİLİ SİTELERİ GEZERKEN SİZLE TANIŞTIM VE ÜYE OLDUM BENCE ÇOK YARARLI BİR SİTE TŞK EDERİM SİTE YÖNETİCİLERİNE. |
site güzel begendim |
bende bir program ararken tanıştım bu siteyle daha çok yeniyim nasıl bir site olduğunu bilmiyorum ama ilk giriş görüntüler çok çekici gelilyo insana umarım iyi vakit geçiririm.. |
bende bu siteyi..dinamik görüntü resimleri ararken buldum..henüz..siteyi fazla inceleyemedim..güzel bir site gibi gözüküyor..herkeze selamlar.. |
Hehe selam ÖnceLikle HErkese..Bende Bi Konu Hakımda Yazı ArarKene RastLadım..AkLıma takıLan Sitenin Adinin Nie böle Degisik oLması Yane neDir Bu msxLabs Acikca söLemek qeReqirSe AkLımda Tutamıom Sık KullanılanLar Listesine ekledim öLe giriOomm yokhsa ııı ııhh qiRememm :)) neSe koLAy qeLsin HerKese (: |
MERHABA BEN UNDERTAKERFD SİTEYİ TESADÜFEN BULDUM KAYBETMETİ DE DÜŞÜNMÜYORUM.GERÇEKTEN MÜTHİŞ BI YER OLMUŞ HERKESE SLMLAR. |
| Saat: 03:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık