![]() |
Günlük, gene çikolatasız mı kaldın, bende de yok bugün, günlerdir ne ağzıma tatlı bir şey girdi, ne de hayatıma.. Yılbaşı gecesi kabusu hala sürüyor, hastayım, mutsuzum, yalanın en kötüsünü yaşattılar bana.. İnsan sevmeden seviyorum diyemez. Seviyorsa da bunu söylemeden duramaz değil mi... Ne olurdu sanki....ne olurdu ha.. ne olurdu... |
Sevgili günlük tatil gibi birşeydeyim.Kafa dinliyorum.İyiyim çok şükür.Allah sıkıntısı olan herkese ferahlık nasip etsin. Görüşmek üzere inş.:) |
Günlüğüm:cry: Yine ben:P Off günlüğüm offf:S Ne kadar yorgunum bi bilsen:moo: Hem bedenen hem ruhen:moo: Çok yorucu geçiyo maraton:S Ama biticek inşallah:))) Babam gelip saltanatımı yıkınca:D artık daha az uğramam gerekiyo buralara:moo: Bazen çok bunaldığımı hissediyorum bu tempodan:moo:ama elden pek bişey gelmiyo.. Tek tesellim güzel günlerin geleceği:))))) Umarım gelecek... Neyse gideyim artık:)) İki tane yazılı var yarın:hih!: Çalışmalıyım:D Hoşçakal:wave: |
Günlük selam sen hala burada mısın ? Ülkeme, canım memleketime neler oluyor. Bu kadar zorlukların altından nasıl kalkacak ülkem. Ülkem zor bir dönemden geçiyor, dünya da keza. Bitanemin de daha mutsuz olacağı şeyler oluyor. Herkese güç-sabır-inanç diliyorum. |
Merhabalar Günlük.. Alışkanlıklarımdan ayrılıp yeniliklere açık olma konusunda küçük bir girişimim oldu bir konuda ancak sonucu kestiremiyorum, başarısız bir dneyim olabilir! |
Bu sefer duygularım bana kalsın günlük, çikolatanı bırakıp gidiyorum, yarısı ısırılmış... |
Arkadaş ihaneti de var Günlük..O artık arkadaşım olmamalı değil mi... Ben neden bu kadar saf ve iyi niyetliyim :( |
Günlük, bir haftam kaldı..Bir hafta hem çok uzun zaman, hem de çok kısa. Yeni özlemler, yeni başlangıçlar, yeni vedalar, yeni hayatlar. Ama sen yine benimle ol olur mu, beni asla terketme günlüğüm. Gerçekten seviyorsan.. Sevmiyorsan yalan söyleme, beyaz yalan bile ise ihtiyacım yok. Yalanlar torbama bol bol atıldı, onları yanıma almadan gideceğim. Hatta tümünü yalan sahiplerine iade edeceğim ki anlasınlar kimliklerini..Aynaya bakmak sadece saç taramak için değildir..Ayna içimizi de gösterir bakmasını bilirsen. MsXLab den gitmeyeceğim..Ama gideceğim... Şimdi gidip sana kocaman çikolatalar alacağım. |
Çikolatalaya geldim günlük,ama ben Metro tarzı "yapışkan"çikolataları daha çok seviyorum, umarım seversin. yazın da söz sana bol bol dondurma alacağım... Gideceğimi söylemiştim, onunla ilgiliydi yokluğum... bir yanım "kal" diyor.. |
Günlük birileri de çikolata deyip duruyor canım çekti :) şimdi kim markete gidip çikolata alıcak, ben mi, üşenirim bu soğukta... :) Ne ise çikolata bir kenarı sana birşey söylemeye geldim... Bu gün dedimki 'Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.' eh.. Yarası olan gocundu tabii... :D ... İçim çok rahat günlük... |
| Saat: 04:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık