MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

hayalciii 9 Ocak 2009 23:12

yorgunum günlük, çok uykum var |-)
:banana::muz:

Daisy-BT 10 Ocak 2009 00:59

İyi geceler günlük, yarın bakalım neler olacak..Sona 7 kaldı..

Mikropçuk_11 11 Ocak 2009 11:24

ben de yoruldum ama düne kadar sınava çalıştım dershane sınavına inş. 1. olucam.

CelestialBody 11 Ocak 2009 22:18

Hafta başı iş başı günlük ve Bitanemden uzaklaşma, hava da soğuk,şantiyede içim donacak. En iyisi bugün bitmesin.Hem sıcaktayım, hem bitaneme yakınım, hem dinleniyorum :)Bu ara iyi şeylerde oldu, bazı gereksiz insanlar hayatımızdan çıktı.Yeni yıl güzel geldi. Hala bir şeye kafam takılmış durumda günlük,insan kendisini seven bir kız için başkasına sen al onu der mi, nasıl bir insafsız laftır bu.

Daisy-BT 12 Ocak 2009 02:25

Eh Günlük..alacağın olsun senin.. ben farklı dünyalardayken benim üzülmeme neden olan neler neler paylaşmışsın..Haberim olmadan..
Ama senin suçun yok, tek suç bende, herkesi dürüst sandım, meğer iki yanlı oynamış durmuş..
iyi oldu, işte şimdi BÜYÜDÜM..

Nisyan-ı Bâtın 12 Ocak 2009 13:42

Merhaba Günlük, Bu gün Sakarya çok güzel, güneşli aydınlık bir gün, insanın içine neşe doluyor... :) Günlük... :uf:

Daisy-BT 12 Ocak 2009 14:08

İstanbul'da da hava güzel Günlük..Türkiye'min her yerinde güzeldir doğa.. Karlı,yağmurlu, güneşli, sisli bile olsa farketmez.. Yeter ki içimizde zararlı fırtınalar kopmasın..

Ama ben ülkemi çok özleyeceğim. İstanbul'umu da..Hele de Ankara'mı..

Sana az da olsa küsüm hala günlük.. Beni hayattan koparan şeyleri benden gizledin diye..Bilseydim yaşamım bu kadar yaralanmazdı..Ama senin ne suçun var değil mi...

Ama çikolatanı getirdim..Yine o yapış yapış Metro :) azıcık ısırdım ama...

Mikropçuk_11 12 Ocak 2009 22:59

Ben kısaca özetliyim bugün ilk olrak okuluma gittim yazılımı oldum ve ardından dershane sınavına gittim ve şimdide msxlabstadıy.

Daisy-BT 13 Ocak 2009 11:09

Dün gecem önce öyle güzeldi ki Günlük..Değer verildiğimi gördüm ve mutlu oldum..
Ardından ise gelenler kabus gibiydi..
Sen 1.5 yıldır birisine yalan söyleyip hala ona yalan söylediğini bilindiği halde yalan söyler misin Günlük ? Bu kadar da olmaz değil mi..
Peki neden aklım ve yüreğim farklı söylüyor hala..
Beni ben olmaktan çıkarma Allahım. Hata yapmamı engelle.

Neyse günlük..Sen benim bilmece gibi konuşmalarıma alıştın..
Şimdi gidiyorum..
Kendime ve 5 çocuğa birşeyler alacağım.
Çocukların 2 si kız, 3 ü erkek ve onlara bu benden karne hediyesi olacak.
Ben ablalarıyım onların,ama hediyelerin benden geldiğini bilmeyecekler,benimle oyun oynamayı seviyorlar, anneleri verecek aldıklarımı..
Sırat'ıma aldıklarım vardı, okulda ve oyunda kullanabilecekleri..madem ki ona veremeyeceğim..Belki veririrm ha ne dersin Günlük..
Biraz daha kalsınlar bende, olmazsa onları yüreğime gömerim başka şeyler gibi..

Misafir 13 Ocak 2009 12:42

Şarkıda söylenilen o şeyin başıma geleceğini düşünemedim ben hiç günlük..hayat kurtarıcak o yalanların beni bulacağını hiç düşünmedim..

"Bana Yalan Söylediler.."..

Saat: 06:55

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık