![]() |
smiley ararken bu siteyi buldum çok güzel şeyler var ama :) |
Ben Burayı google'den buldum Ve girdim Ve Çok Hoşuma gitti Bende Üye Oldum Tabi Beni Aranıza Kabul Ederseniz... Elimden Gelen Paylaşımı yapmaya Hazırım... :) |
bende daha dün tanıştım burası ile GOOGLE sağolsun :D:D umarım beni de kabul edersiniz aranızda;);) |
tesadüfen google da buldum henüz yeniyim ama gördüğüm kadaıyla güzel bir site bütün arkadaşlarıma önereceğim emeği geçen herkese teşekkürler |
bu siteyi tesadüfen buldum çok beğendim,her şeyiyle harika bi site tuttum bu siteyi,her aradığımı bulabildiğim seçkin bi site bakmadan geçemiyorumm.:smiley32: |
sadece ödev araştırırken karşıma çıktı ve işime yarayacağını düşünerek üye oldum eminim de işime yarar birçok şeyi bulabilirim hepsi bu ah sabahın 6 sında uıykusuzummm:$ |
mrb ben yeni üyelerden :) google da arama yaparken karşılaştım siteyle ve üye oldum henüz fazla tanıyamadım8-) vakit buldukca girmeye çalışıyorum... acemiyim hata yaparsam şimdiden özür dilerim :smiley9: |
selam sanırım bende daha yenı kayıt oldum bende aslında resım gelmıstım ama aradıgımı buldum ama sızlerle daha guzel seyler paylasmak ısterım .. |
burayı google da gezerken buldum ilgimi çekti :) daha öğrencem inşallah |
slm benim adım cenk ben google de bi konu araştırıyodum tesadüfen gördüm ve üye oldum site sözle anlatılmıcak kadar güzel tebrikler msxlabs |
| Saat: 09:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık