MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

harun0014 9 Ocak 2007 19:32

selam ben harun0014 içmimari tasarım ve uygulama işleriyle ugraşan yaşamayı ve yenilikleri seven iki çocuk babası kendi halinde bir insanım sitenizi hoş ve güzel buldum (henüz tamamını dolaşamama ramen ) sizlere başarılar dilerim. Saygılarımla

selam ben harun0014 içmimari tasarım ve uygulama işleriyle ugraşan yaşamayı ve yenilikleri seven iki çocuk babası kendi halinde bir insanım sitenizi hoş ve güzel buldum (henüz tamamını dolaşamama ramen ) sizlere başarılar dilerim. Saygılarımla Sitenizle nette sörf yaparken (ogluma msn ifadelerini indirirken )tesadüfen rasladım hoş bir site olmuş tebrikler

yakamoz51 10 Ocak 2007 10:00

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

Bir kamu kuruluşunda çalışmaktayım sitenizle Messenger proğramı yüklemek için araştırma yaparken rastladım sayfa özellikleri ve içeriğini beğendim ve üye olmak istedim.
Aslına bakarsanız çalıştığım iş yerinin serveri messenger proğramlarını hatta messenger kelimesi geçen her içeriğe karşı korumalı bunu aşabilecek bir proğram aramaktayım.Önceden Fx veya Live gibi bağlantı kurabilmekteyken şimdi bunlarlada iletişimimiz kesildi,:@
Fakat kısa bir gezinti yaptığımda sitenizin çok kapsamlı olduğunuda farkettim size çalışmalarınızda başarılar dilerim.

aNtijeN 10 Ocak 2007 13:33

slm :)
sitenizi tamamen tesadüf sonucu google'dan buldum, beğendim ve artık bende aranızdayım...

yuriahmet 10 Ocak 2007 13:55

Slm ben Ahmet.
sitenizi e-mail adresim de bi hata çıkmıştı.o hatayı google arattım ve siz karşıma çıktınız.Artık siz bana bende size yararlı bir üye olurum ;)

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :D

nikkita 10 Ocak 2007 14:03

Alıntı:

Merhaba,

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.

Saygılar,

:)Merhaba, sitenizi google'dan tesadüfen buldum ve çok begendim, harika bilgiler var. Tabiki kayıt oldum ve artık buradayım. sevgiler;)

kras 10 Ocak 2007 15:05

:$ MRB canım sıkkın gibiydi dışarısı soğuk pencereden baktığımda gölün buz tuttuğunu gördüm bide türkiyede yaşıyoruz. o zaman psikojin bozuk olur birileri kendilerine göre bizi yönetiyorlar .okulu bitirdim işsizim en iyisi yine muhabbet yani ben hoşgeldim demi

Misafir 10 Ocak 2007 15:17

Alıntı:

Merhaba,

Saygılar,

Google'den buldum. Siteniz çok hoş bir tasarıma sahip faydalı bilgiler içeren bir web sitesi zamanım oldukça bilgilerim ve ben sizinleyim:turkiye:

Teşekkürler (C) MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

mhyt 10 Ocak 2007 15:26

resim ararken buldum siteyi
görünüş güzel ancak biraz karışık geldi forum

namikuzbicen 10 Ocak 2007 18:43

resim ararken tesadüf eseri buldum ve siteniz harika başarılar

ReberamiN 10 Ocak 2007 18:53

Ben kısacası Reber KURAKLIGIN TAM ORTASINDA KIZGIN HOCALR donem odvı vermıstı bana bende nerden bulcam dıye dusundum ben gecelrı hep mavı karanlıgı merak etmısımdır bır gıreyım sıte de varmı boyleadres dıye tıkladım aa varmıs ya cok hosuma gıttı cok saglam ve paylasımcı kısıler var burda ve sımdıye kadar kopamıyorum :)

Saat: 10:36

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık