![]() |
Yalnızlık Gittigin Yoldan Gelir... Yalnızlık Gittigim Yoldan Gelir Ve Her Adım Atışımda Bir Çimen Biter Yalnızlık Gittiğin Yoldan Gelir Ve Her Adım Atışında Bir Değil Bin Çimen Biter Çimenlere Bakınca Seni Hatırlarım Bir Halini,Hatırını Sorarım Bana,Her Akan Damlalar Kadar Seni Seviyorum... Yalnız Tek Bir Şey Var Der o da Yalnızlık Gittiğimiz Yoldan Gelir ibrahim kaya |
yalnızlık paylasılmaz paylasılırsa yalnızlık olmaz |
Biri Var Uzakta..Biri var uzakta Kimmiş, neyin nesiymiş, bilemediğim Ama mıh gibi kalbime çakılan Biri var uzakta Diyarımdan uzakta, Sıcaklığını yanıbaşımda hissettiğim, Her an elini tuttuğum Biri var uzakta Sana varmak ölüm gibi Seninle olmak cennete gitmek gibi Düşünürken bile yanımda gibi Biri var uzakta |
Ayrılanlar oraya sığınır medet umar adeta Bu sokak yağmurcunun sokağı dileyene ağlama duvarı dileyene teselli kaynağı sevgilisini bekleyen aşıklar orada en güzel hayallerini görür kollarında sevgililerini şart mıdır her aşka bir hasret veya ayrılık denen şey hiç aşık olmamış mıdır hiç mi serseri serseri dolaşmamıştı yağmurcunun sokağında.. Ömer Seydi Ekinci |
Sen hiç Akşam üstü dolaştın mı Kızılay`ı Yapayalnız? Sen hiç Bir kahveye oturupta Yudum yudum içtin mi bir demli çayı, Yapayalnız? Sen hiç Bir hüzünlü şarkıyı Söyledin mi sessizce ? Sen hiç Yalnız oldun mu Kalabalık içinde ?.. UFUK ŞANLI |
Yalnızlık RıhtımıYanlızlık rıhtımına bağladım umutlarımı Şimdi hareket saatini bekliyorum Bir gemi misali Martıların benim için ağladıklarını duyuyorum Bir çocuk misali Sonrada umutlarımın birer birer Yandığını görüyorum Bir ateş misali Senin de onlarla beraber Uçup gittiğini hissediyorum Acemi bir kuş misali... Kadriye Bayramoğlu |
Şu zalim dünyada yapayalnız Tek başıma sensiz kaldım Neden sensizlik bu kadar zor Neden bu kadar çekilmez Sen yoksun sanki o küçük dünyama Birdaha güneş doğmayacak Öyle yalnız ve mutsuzum ki Sensiz kaldım bu hayatta Bırakıp gittiğine mi yanayım Yoksa sensiz kaldığıma mı Yoksa bir daha o yemyeşil gözlerini Göremeyeceğime mi üzüleyim İnan sensiz kaldım sanki yaşamıyor Gittikçe bitiyor ölüyor gibiyim Yüzünü bir görsem seni bir hissetsem Tekrar yaşayacağım sanki SENSİZ KALDIM… NİHAT POLAT |
YalnızlıkYalnızlığımı; içime çekip hissettim bir kez daha gözlerimde ise sonsuz bir karaltı yanımda dost bildigim iki bira beni anlayacaksan,deger veriyorsan; hisset kokumu,nefesimi ,bedenimi,yanlızlığımı yanlızlığı anlayacaksın elbet, yakamı bırakmayan illeti. ağlayıp gözyaşlarınla sulayacaksın, senin yüzünden gittiğim, hep yapayalnız kalacağım mezarımı. uzerımde ne bir çiçek bitecek ne de bir kus gezinecek anlayacaksın! yakamı bırakmayan illet Erkan Balaban |
ne olur bırakma beni beni ateşlere atma bile bile canımı yakma bana sevda özlemi yaşatma ayrılık nedir bilir misin ben öğrendim boşlukta kalmak nedir bilir misin ben öğrendim bana bunlar zarar vermedi sevdiğinin nerede kiminle olduğu duygusu işte o duygu zarar verdi ÖZLEM TUNÇ |
Fırtınadan sonra -Niyazi Nihat'a- Gökyüzü bulutsuz mavi bir ülke Çırpınır köpükle lacivert deniz Karşıki sahiller bir renksiz gölge Her taraf uyuyor her taraf sessiz Siyah kayalarda bükülmüş beli Ak saçlı ana gözleri nemli Ufukta bir küçük beyaz yelkenli Görünce semaya açıldı eli Tam bugünle dört gün oldu gideli Oğlum Hasan daha hala gelmedi Poyraz vardı deniz olmuştu deli Gitme dedim gitme o dinlemedi Anne bu poyrazın üç gün elinden Aç yattık katıksız ekmek yedin sen Südünü hiç helal eder mi ana Onu aç yatıran nankör oğluna Kocamı da yediydi aç gözlü deniz Kundakta oğluma ağladım sessiz Oğlumu ayırma benden Allahım "Hasan"ı isterim senden Allahım Duası bitmişti indi kayadan Dedi: Acır bana elbet Yaradan Günler böyle geçti gelmedi oğlu Matemli gözleri yaş ile dolu Bir sabah Ayşe'yi buldular ölü Kınalı saçları köpük örtülü Nazım Hikmet |
| Saat: 10:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık