MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/156349-crazy-text-script-msn-plus-live-scripts.html)

Misafir 11 Eylül 2009 02:39

ya arkadaşım scriptteki yazı tipini değiştirerek başka yazı tipi gömme imkanımız varmı

şimdiden saol

UnknowN 11 Eylül 2009 20:50

Bu Scripts tekı yazı tıpını ıstedıgın gıbı deıstırebılıyosun Alıntıdaki Ek 19169

02quR 12 Eylül 2009 05:26

Arkadaşlar Plus Yüklü Msn Live Kullanıyorsunuz Yinede Olmuyormu Size Kesin Çözüm :

Üst Dosya - Kişiler - Eylemler vb. oaln Yerde Birde Plus Var Plusa Tıklayıp Tercihler & Seçenekler Diyeceksiniz Devamında Genel Listesinde Sağ Tarafta Scriptler Var Oraya Tıklayıp Al Seçeneğine Girip Bu Crazy Texti Seçeceksiniz Ve Msj Bölümüne ctstart! yazdığınız Zmn Çalışmıyorsa O Zmn Bilinki Herşeyi Tam Yapamamışsınız. ( Not : Bu Sadece Direk Açmalarda Görünmeyen Arkadaşlarımız İçin Seçenek Ve Birçok Kişidede Çalıştı Tabiki Msn Plus - Windows Live Messenger Yüklüyse :) ) Teşekkürler, Saygılar.

Misafir 14 Eylül 2009 14:58

YAWW msn de yazı tipi değişik işi olmasıı istiyorum uğrastım ama olmadı

exoz 18 Eylül 2009 20:12

yahu bu kadar açıkça
açıklanmış 1 şeyi nası oluyoda
yapamıyosunuz hayret :D
ellerine sağlık arkadaşım sağol

ahmetgns 23 Eylül 2009 01:45

Alıntı:

xqqfarukqqx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1469725)
yav arkadaslar bn yaptım ctstart! yaptım ctstop! yapınca stop olmuyo yafff :DD yardım lütfen

ctstop! yazısını bu scriptten önce değiştiren bir başka script çalışır durumda olduğundan olabilir, o durumda Crazy Text Script ctstop! kelimesi yerine çfstob! gibi bir şey görüyor ve kendini kapatamıyor olabilir.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1484482)
ya ben yaptım oldu ama i ve ş harfi olmuo napcam

O kadar da kusuru olsun.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1485022)
ya arkadaşım scriptteki yazı tipini değiştirerek başka yazı tipi gömme imkanımız varmı

şimdiden saol

Scripti düzenlemeyi deneyebilirsiniz. MsgPlus! Tercihlerinden Scriptler bölümünde Script Düzenleyiciye ulaşabilirsiniz.

Alıntı:

JappanStar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1485867)
Bu Scripts tekı yazı tıpını ıstedıgın gıbı deıstırebılıyosun Alıntıdaki Ek 19169

O script değil, bir MsgPlus! tercih paketi dosyası. Yüklenmesini tavsiye etmem, bütün ayarlarınızın üzerine yazılır.

qwerty12 16 Ekim 2009 10:07

kardeşim Winrarı acıorum Bilinmeyen bi dosya cıkıo setuplayamıom

ahmetgns 16 Ekim 2009 14:44

Alıntı:

qwerty12 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1534720)
kardeşim Winrarı acıorum Bilinmeyen bi dosya cıkıo setuplayamıom

İlk gönderideki bu yazıyı ya görmediniz ya da dikkate almadınız:
Alıntı:

Script'i uygulayabilmeniz için Windows Live Messenger ve Msn Plus kullanıyor olmanız gerekmektedir.

MƩĹǍǸȈƐ 15 Kasım 2009 19:12

ilk önce yüklediğiniz dosyayı kurun ve öyle ctstart! yazın:)

slmcn 17 Kasım 2009 13:26

ya arkadaşlar yükliceksiniz içndekini msn tools la birlite açıcaksınız ama bu çalışmadıı içn olmuor :S nese yüklüünce de konuşmadakimsn plusa tıklayın ordan seçin ctstart! yazın işb bitti:D (bu çalışmıyor) :S

Saat: 14:49

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık