![]() |
arkadaşlar yardım oturum açılıyor hemen ardından kapanıyor |
ben şuan 9.0 sürümünü yükledim we oturumu actıktan 1 dakıka sonra oturum kendı kendını kapatıor bu durumda ne yapmam gerekıor ? |
Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013) bende bu hatayı veriyor camerayı açmaya çalıştığımda nolur yardımcı olun fıddıracam yoksa |
ya arkadaşlar bana sadece wlm 2009 un sadece kurlum dosyasını veririmisiniz ? |
ARKADAŞLAR İKİ GÜNDÜR UĞRAŞIYORUM.ZORUNLU GÜNCELLEME ÇIKTI GÜNCELLEMEYİ YAPTIK BU SEFER MESSENGER AÇMIYOR.HATA KODU:80040154 GELİYORDU.SİTEDE BAHSEDİLEN ÇÖZÜMLERİ DENEDİM,KAÇ SEFER KURDUM KALDIRDIM BU SEFERDE HATA KODU:84CC0020 GELİYOR.HEM BU MESSENGERİN BAŞLATTA UNSTALLERİ YOK MASA ÜSTÜ KISA YOLUDA ATMIYOR.BU MESSENGERE BİRŞEYLER OLDU..??? HECKER ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM....:) |
olmuyor kardesim ya |
arkadaşlar ben çözümü sitenin ana sayfasındaki eski sürümü güncellemek istemiyenler için olan kısımdan hallettim.8.5 final sürümünü kurup güncellemedinmi sorun çözülüyor. şu anda 8.5 sürümü sorunsuz olarak ve güncellemeden ve uyarı olmadan çalışıyor.....:) |
Geçenlerde son sürümü yükledim kullanıyodum ama bugün yeni sürüm olmasına rağmen daha yenisi var güncellemek istermisiniz uyarısı çıkıyor. Evete basınca sayfa görüntülenemiyor diyor hayıra basınca açılmıyor. |
Merhabalar, sanırım bu sorun herkeste var. Bu sayfadan live 2009 indirdim kurulum yapmak istediğim zaman küçük bir pencere geliyor, işlemini yapıyor, ekrandan kayboluyor daha sonra asıl kurulumu yapacağım biraz daha büyük pencere gelip kurulumu devam ettirmem gerekirken ekrana hiçbirşey gelmiyor yani live 2009 kuramıyorum. Acil yardım lütfen. |
windows live messenger 2009 kurulum sorunu arkadaşlar , merhaba ... 2 gün önceye kadar benden her girişimde Msn güncellemesi istenmesine rağmen Msn kullanabiliyordum . en son devam edebilmem için güncelleme yapmam zorunlu mesajı aldım ( program ekle kaldırdan windows live messenger ile ilgili herşeyi kaldırdım )ve güncelleme yaptım. yeni sürüm : 14.0.8089.726 şu mesajı aldım ; yükleyici ayarlanamadı internete bağlı olduğunuzdan emin olun hata : OnCatalogResult:0x8104000b sonraki adımlar : internete bağlı olmadan windows live programlarını karşıdan yükleyemezsiniz. ------------- oysaki internete bağlıyım ve sörf yapabiliyorum . notebook' um da bayağı eski bir msn sürümü duruyordu masa üstünde .. onu tıkladım ve girdim msn' e . dosya sürümü :4.7(4.7.3001) gördüğünüz gibi oldukça eski bir sürüm . ................. sizden yeni sürüm ve problemimle ilgili çözüm ricasında bulunuyorum . ilginiz ve bilginiz için şimdiden teşekkür ederim . kolay gelsin iyi çalışmalar |
| Saat: 04:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık