![]() |
bende yeni katıldım arkadaşlarımdan öğrendim siteyi, ve çok beğendim harika |
google dan girdim..çok hareketli bir ortama benziyor, sitenin görünümü bir harika, keşke reklamlara biraz daha az yer verilse..üyelik sözleşmenizdeki ayrımcılığa karşı oluşunuz gerçekten çok hoş..Emeği geçenlere ve ziyaretçilere selamlarrr |
Bir arkadaŞım bu siteye üyeydi ama iş yogunlugu nedeniyLe girememişti. Sonrada sitenin adını unuttugunu söyledi ve beraberce olasılıkları aramaya koyuLduk. Zaten ne zaman birşeyi arasanız bulamazsınız.Aramadınızda önünüze Çıkar. Tesadüfen program ararken buLdum aaaaaa O site iŞte karŞımda :D |
selam arkadaşlar sitemizi googledan buldum internette sık vakit geçirdiğim için umarım umduğum gibi olur,,,sık sık görüşeceğiz kendinize iyi davranın :) |
evet arkadaşlar bende msn proğramları ararken tasadüfen tanıştım. kayıt oldum çokta memmunum, emeği gecenlere tşk. |
geldim gördüm sevdim adige adige adige |
BEN BURAYI TAMAMEN TESADÜFEN BULDUM... İYİKİDE BULMUŞUM DİYORUM... MSXLAB BENİM YANLIZLIĞIMI PAYLAŞTIĞIM VE YENİ YENİ DOSTLUKLAR EDİNDİĞİM BİR YER OLDU.... ŞİMDİ KENDİMİ YANLIZ HİSSETTİĞİM AN BANA KAPISI ACIK OLAN BİR DOSTUM VAR MSXLABS (L) SENİ ÇOK SEVEN ........ DENİZ BU SİTEYE TÜM EMEĞİ GEÇEN HERKESİN ELLERİNE SAĞLIK(F) (F) (F) (F) (F) (F) |
benim ki çok tuhaf bi rastlantı oldu bi gün alışverişe gitmiştik alışveriş yaptıktan sonra parayı verdik onlarda üsütünü verdiler ve paranın arkasında sitenin adresi vardı dikkatimi çekmişti bende dedim gireyim bi girdim giriş o giriş çıkış yok bidaha yaa bende büle tanıştım |
o beni buldu desek daha iyi olur teşekkürler |
Mrb. Ben Yasin. Nick'im Metal Slug Kahramanı olan Tarma'ya ait. :) Msn Programları falan arıyodum. Üyelik mecburiymiş. Ama güzel buldum forumu. Fazla bişeye bakmamış olsam da. İyi arkadaşlıklar kuracağımı ümit ediyor ve Forumu kuranlara teşekkür ediyorum. |
| Saat: 23:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık