![]() |
Düşüncelerini değiştirmeyenler yalnızca delilerle ölülerdir. (T. Lowell) |
Hiç kimse duymak istemeyen biri kadar sağır olamaz. Shakespeare |
|
çok alametler belirdi, vakit tamamdır, helal haram oldu, haram helaldır, kendi kendimizle yarışmaktayız gülüm, ya ölü yıldızlara çıkaracağız hayatı, yada dünyamıza inecek ölüm. |
Herşeyi denerim ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville |
tek kanatlı kuş uçamaz |
Qui timide rogat docet negare. - Çekinerek isteyen reddi teşvik eder. |
muhabbet baldan tatlıdır doyamazsın demedimmi |
Sözleri tutmanın en iyi yolu, hiç söz vermemektir. - Oscar Wilde. |
Elinden geldiği halde kötülüğe engel olmayan, onu teşvik ediyor demektir. |
Aşk bir kadının yaşamının tüm öyküsü, erkeğin ise yalnızca bir serüvenidir. Madama de Stael |
**"Zekanın peşinde koşmayın aptallığı yakalarsınız."**Montesquieu |
Ne arıyorsan,sen O'sun(Mevlana Celaleddin Rumi) |
Iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktir. (VICTOR HUGO) |
Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. - İyilik yaparsanız bundan bahsetmeyin, bırakın kendisine iyilik yapılan konuşsun. |
iyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir |
Karanlığa söveceğine, kalk bir mum yak. konfüçyus |
:turkiye:ASIN :turkiyem:BU :turkiye:ADAMI :turkiyem:NEFES :turkiye:ALMASIN :turkiyem:SEHIDIMIN :turkiye:KANI :turkiyem:YERDE :turkiye:KALMASIN :turkiyem: :turkiyem:SEHIT :turkiye:AILELERI:turkiyem: VE:turkiye: YUCE :turkiyem:TURK :turkiye:MILLETI:turkiyem: |
intikam, soğuk yenilen bir yemektir... |
|
Aşkın gizemi, ölümün gizeminden daha büyüktür. Oscar Wilde |
Quae nocent docent. - Yaralayan şeyler öğreticidir. |
anlayana sivri sinek saz; anlamayana davul zurna az!!! {çohq sefiom ben bu lafi bea!} :):):) |
Ben hiç mutluluktan deli olmadım;ben deli olduğum için mutluyum!!! |
|
Doğuştan sahip olduklarınızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamınızın yoğrulmasıdır. Diane Wakoski |
Gerektiğinde aslan postundan çıkıp tilki postuna bürünmesini biliyorum. Napoleon |
"ey Hamza hiçbirşeyden korkmazsın!bu doğru...ama heybetini gizli tut!yürüyüşün ölümü korkutuyor!!!" |
Böcek olmayı kabul eden, ayaklar altında kalmaktan ve ezilmekten yakınmamalıdır. Kant |
|
ÖLÜMDEN NE KORKARSIN KORKMA EBEDİ VARSIN |
|
Mendacem memorem esse oportere. - Bir yalancının iyi bir hafızası olmalıdır. (Quintilian) |
Adalete dayanmayan kuvvet zalim, kuvvete dayanmayan adalet acizdir. (Anonim) |
|
Esse quam videri. - Öyle görünmek değil, öyle olmak önemli (Sallust) |
Hayatın bittiği zaman , star oldun demektir - Hayko Cepkin |
Senden iyilere yerini vermesini bil. KEBLE |
Başka birinin sizin kadar iyi yapabileceği bir şeyi bırakın o yapsın, siz yapmayın. (Andre Gide) |
MEHMET AKİF ERSOY * Ağlarım, ağlatamam, hissederim, söyleyemem. Dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım. |
"Güçlü olan, yenilmeyen yalnız azimdir." (Yahya Kemal Beyatlı) |
|
Bilgi, sevgiyle zekanın anasıdır. A.W.HARE |
-Mutluluğun formülü, gerektiğinde önemsiz şeylerle meşgul olabilmektedir. (Edward Newton) |
Finis coronat opus. - Bitirmek işi taçlandırır. |
Bizi güçlü yapan yediklerimiz değil,hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandıklarımız değil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarımız değil,kafamıza yerleştirdiklerimizdir. Francis BACON |
Büyük tehlike, yarı aptallarla yarı akıllıların arasında yatar. GEOTHE |
Çözümde görev almayanlar problemin bir parçası olurlar Geothe |
ya hayatı tozu dumana katarsın yada tozu dumanı yutarsın. |
Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur,o gelince de ben olmayacağım. Montaigne |
| Saat: 06:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık