![]() |
Ahh günlük ahh nedir benim bu çilem..:S Dün gece sözde 1-2 saat takılmak için çıktım dışarı çıkış o çıkış daha şimdi gelebildim eve..:S Tam diyorum ki hayatımı biraz düzene sokucam herkes gibi oturup evimde tv izliycem, cips yiycem ne biliyim çay, kola falan içicem ama malesef olmuyo..:D Bak mesela şimdi uyumaya niyetim var ama biliyorum ki gene uyuyamıycam yani daha doğrusu uyutmıycaklar beni..:D Daha öncede demiştim ya hani günlük gerçektende yakışıklı olmak oldukça zor..:P:D |
Selam gunluk bugun erken kalktım (12,30):faint: Çöl zaten ımzamı edıtlemıs kendı yapmıs:hysteric: Ama bu demek oluyorkı ımzamı cok guzel yapmısım kı edıtlenıyor :tender: I ♥ Me |
Sevgili günlük, İmzasını editlerken Melan'ın kendisinede bildirmiştim bu yüzden içim rahat vede rahat:P... Ben kendisinden sadece ay yıldızı istemiştim ama *.swi formatını veremediği için kolay yoldan komplesini aldım arayüz olarak :D... Günlüğüm bu imza işini sevmeseydim editlemezdim ama bazen (ç)alıntı imzaları (ç)almaktan zevk alıyorum:D... |
günlük sen sevgili flan diilsin! milleti kandırıp durma! ya da kimi için sevgili kimi için nefret edilecek bişisin!ben şuan mutlu bişi anlatamıcam! neden_? kıss arkadaşımdan ayrıldım işte! ben şimdi sana bu kafayla gelirde '' sevgili günlük'' der miyim! :S:S:S |
günlükçüm:P demiştim sana dimi bugün önemli diye.. heheheh gittik geldik bakalım.. bekliyoruz yeni gelişmeleri artık.. şimdi ince ayrıntısına kadar anlatmıorum olayları.. hepsi bi olsun toptan anlatcam:P:P |
olayları bilmiyorum ama yazasım geldi...nünüm.. iyi kalpli ciçek.. ne olursa olsun senin için hayırlısı olsun... demiştim ben sana daha öncede.. yüzündeki o güzel gülücükler hep sürsür.. :kiss: solmasın inş.. |
Alıntı:
benim hayatım biraz karmaşık. bi gün benden mutlusu olmuo, bi gün de büyük bi yıkımın içinde oluyorum.. tabi alenen yazamıyorum burda ama yakın bi zaman içinde hepsini dökücem buraya... sana, hissettirdiğin dostluk için çok teşekkür ederim.. çok sevindim yazdıklarını okuyunca.. inan hala sırıtıyorum:D senin de hayatındaki herşey hep çok güzel olsun inşallah.. allahım sana senin gibi dostlar nasip etsin. hiç yalnız kalma ve hep mutlu ol... sanal manal ama dostumsun sen benim.. yazdıklarım kalbine dokunmuş,cevap yazmadan edememişsin.. bana da öle oldu:) dostum... |
Ee Günlük nasılsın dünden beri ben geldim yine.Valla Günlük dün çok maceralı geçti akşama kadar oradan oraya yolculuk ettim ama en sonunda en emin yere bilgisayarımın başına geçebildim(Saat 11:30 :| civarı). Sen de bana dile bugünüm de öyle geçmesin Günlük.Sana maceralarımı uzun uzun anlatmak isterdim ama inan Günlük hatırlamak bile istemiyorum:S.Ama bi dahaki sefere söz anlatacağım Günlük. |
sevgili günlük bugün erkenden kalktım kahvaltımı ettim ve senin başındayım bugün çok önemli bir sınavım var bana şans dile |
çok değişik bişi oldu. ağlasammı gülsemmi şaşırmış durumdayım.. ona ihtiyacım var galiba.. |
ben çok mutluyum en yakın akrabamız çocuğu olcakmış |
eweett önce çok ağladım.. şimdi keyfim yerinde.. herşeyin bi cevabı var be günlük.. cevapları bulmak bazen çok zorluo ama bulunca da çektiğin herşeyi unutuyosun... heryanın mutluluk oluo... |
Sevgili günlük şu okul canımı çok sıkıyor yav :( birde nezlem var zaten bugün pek iyi geçtide denilemez maçta yenildik off.... |
okulum var proje ödevi için kapak yapmak için açtım herkese iyi akşamlar |
Alıntı:
|
iyi gibiyim.. aslında tam olarak da bilmiyorum.. torbamda renkli renkli boncuklarım da var, simsiyah pis taşlarım da... vakit çalışma vaktidir nünücük.. ayır şimdi o boncukların içinden siyah taşları.. hadi canım kolay gelsin sana.. leyla.. oturduğun kabahat.. |
eet.nünü yü tebrik ediorus. kendini bisse çok güsel anlattı. eet bu paylaşımdan sora da güsel bi parça arası vericez! parçadan sora da başka bir değerli üyemis bisslerle birlikte olucak! ama tabi kie önce... parça gelior!!!!:smiley32: eet bu parça tüm kalbi kırıklara gelsin; SİGNAF---->>>kırılmış gül yaprakları. :D:D:D |
Ahh günlük ah kızların bu Sevgililer Günü takıntılarını anlamak gerçekten de mümkün değil dimi.. Benim aşkom da böyle maalesef..:S Aslına bakarsan bu sevgililer günü muhabbeti son 1 haftadır iyiden iyiye baymıştı beni.. Özellikle aşkomun Sevgililer gününde nereye gidelim? Sana ne alsam acaba? ya da Aşkım bana ne alcaksın? tarzı sözleri acaip gıcık etmişti beni..:sopa::D Hayır zaten her allahın günü beraberiz ve çoğu zamanda gerek ben ona gerekse o bana pek çok şey alıyoz zaten.. O halde bu saçma günü bu kadar çok abartmanın manası ne ki..:S Neyse bugüne gelirsek; bugün doğal olarak tüm gün aşkom la beraberdik.. Gene çoğu zaman gittiğimiz mekanlara gittik, çoğu zaman yaptığımız şeyleri yaptık ama bugünün adı Sevgililer Günü olunca yaptıklarımız rutin şeylerde olsa kızların heycanı çok ama çok başka oluyo..:D Onun bugüne verdiği önemi(daha doğrusu bana verdiği değeri), bugün yaşadığı heyecanı görünce hoşumada gitmiyo değil ama dediğim gibi Sevgililer Günü bana genede saçma geliyo.. Nerde kalmıştık.. Bugün bütün gün beraberdik gezdik tozduk birbirimize hediyelerimizi verdik akşam 11 gibi de evdeydim.. Eve gelincede sanki bütün gün beraber olan biz değilmişiz gibi tam 1 saat'de telefonda konuştuk..:S:D Ne diyim ki aşk böyle bişey oluyo heralde dimi günlük..:inlove: (L)Ö&A(L) |
ahhhh günlük ahhhh!!! yhau biladerim koca tatili tükettim bitti! bahk 4 saat sora evden çıkıcam:) sora 4 aylık bi serüven beklio beni! 4 ayın sonunda mesleğimi elime almış bi şekilde mezun olcam okuldan! 4 ay boyunca hiç tatil yok ama! resmi bayramları saymıoruz tabe! onlar bnm mesleğimin bi parçası saten:D nese çok meşgul etmiiim seni.sırada bekleyenler vardır. msx ailesinden 4 ay uzağım!beni unutmayınlar arkadaşlar, OLUR MU_?_? :D:D:D |
oh bea insanın bilgisayarının + modeminin tamir edilmesi gibisi yokk yahu https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/yahoo.gif (tabii 3 haftadır bozuk olunca |-)) 3 haftanın sonunda, sonunda, sonundaa (yoksa 3 ay mı desem |-)) msx'i çok özlemişim :tender: |
sevgili günlük sonunda tatil bitti yine msxlabs. formunun ağlarında düştüm, ama bu düşüş tatlı bir düşüş.. canım bilgisayarım seni de çok seviyorum. |
beklenen gün geliyoo...:drool: 21/02/2008 Perşembe....:shy2: günlük beni istemeye geliolar:poke: :faint: |
herşey güzel gidiyor derken bu gün dolmuşta cüzdanı çaldırdırk ne sinir bozucu birşey bay hırsız içindeki paraları alıp cüzdanı atmış bulan bey ise içindeki kartımdan ulaştı bana , ne garip bir yer burası günlük biri çantandakini alıp gitme derdinde bir diğeri sana iyilik yapmak için çırpınıyor |
bugün annem ameliyat oldu odasına geldiğindeki hali beni bitirdi ama 2-3 saat sonra kendine geldi bi' an olsun elini bırakmadım... bugün 2şeyi birdaha hatırladım önce sağlık ve aile gerisi bunların teferruattıdır... |
Günlük bugun cok sınırlıyım:@ Cok aptal bı gundu + haala öyle devam edıyor ne gıcık bı hayattır bu yawwww |
bugün gayet güzel başladı umarım böyle devam eder hem benim için hemde biricik dostum nünü için güzel günler gelmeli birse artık çantama sarılarak yürüyorum birton fatura arasında kısada olsa siteye girip kafamı toparlamak istedim |
yine ben ve yine süperimm içimde kırgınlıklarla boğuşuyorumm bir yanım kal diyor öteki yanımsa git durma diyor..ortada kalakaldım :) bu yüzden süperim günlük .İşten çıkınca dolmuşa binince kulağımda müzik dinliyorum düşünüp düşünüp duruyorumm kendimle savaşıyorum. ama herşeye rağmen düşünmesi bile güzel. acı da olsa güzel .. |
o kadar yorgunum ki günlük zor ayakta duruyorumm. bugün biliosun beni istemeye geldiler.. herşey çok güzeldi. herşey hem de.. sözlüyüm artık ben.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nünüümü bizzat kutlayacağım onun evleniyor olması bana biraz garip geliyor ama alışacağım sanırım bundan sonra akşamları sitede olacağım bugün eve internerim bağlanıyor yaşasın falan |
ayy gebericem yorgunluktan, uyuyamıyorum da.. bir sürü de iş var yarın..:faint: |
ne kadar sıkıcı bir gün i,şe geç kaldım şirkette yalnızım sıkılıyorum . |
günlük...kaybetmek nedir bilirmisin??.. ben babamın ölümünden sonra 2.kez yaşıyorumm babamı kaybettim anılar sevgiler birer birer gitti.. içimde ..ama öldü dedim bir daha onu asla göremiceğimi biliyordum sesini duyamıcağımı öpemiceğimi ....ama ayrılık ölümden betermiş bunu gördümm ve gerçekten acı öle bir boşluk ki.. ayrılık ölümden acıymış .. ama yaptıklarımdan pişmanım ..ne kadar gitmek istesem gidemiyorum yapamıyorum uzaklaşamıyorum çakılı kaldım napıcağımı bilmiyorum bu acıya kalbim nasıl dayanıyor bilmiyorum ...inandıramıyorumm...başaramıyorum bir türlü acı başka hiçbişey yok kaybettim |
başım ağrıyo bu aralar işler yoğun bazen yetişemediğimi anlıyorum .eskiden dahada yoğun günlerim olurdu tekstilde iş değiştirdim unuttum çalışmayı resmen .rahat geliyordu boş boş oturmak .. işimi seviyorum bu yoğunluğa yeniden alışsam iyi olacak ..... |
nişan tarihimiz belli oldu günlük.. 21/04/2008 Cumartesi.. :cici: |
günlük acilen kıyafet falan almam lazım bu arada nünü hanım teşekkürler yane sen anlarsın niye olduğunu.. yağmur yağdığı için tüm planlarım altüst oldu yarın yine erken kalkıcam ve ne giycem bilmiyorum .işte çok ay sonu malum faturaları yarın halletmem gerek üffffffffff.... |
günlük bugün şubat ayı da bitiyor.. zaman çabuk geçiyor. durdurun dünyayı inecek varrrrrrrr... |
Yorgunluktan gebermek üzereyim desem abartmış olmam heralde günlükcüm..:D 3 gündür İzmir'deydim ve 3 gündür yaklaşık sadece 6-7 saat uyku uyudum diyebilirim ve tüm bunlar yetmezmiş İzmir-İst yolu boyunca sadece uyumayı hayal ederek eve gelmeme rağmen gene pc başında çöküp kaldım.. Ve ne acıdır ki Pazartesi günü de bu kez Bolu'ya gidiyorum.. Bu arada okuldan hiç bahsetmiyorum ama zaten onu ne sen sor ne de ben söyliyim..:D Fakat şu da bir gerçek ki okul hayatımda da herşey planladığım gibi gidiyo diyebilirim.. Planın ne dersen eğer... Planım yani ajansımla benim ortaklaşa aldığımız karar okulu 3-4 yıl kadar geç bitirmem..:D Yoksa bilirsin okulu hayatta asmam ben..:P:D Şaka bir yana artık cidden sıkılmaya başladım diyebilirim.. Bazen şunu da demiyo değilim.. "Keşke bu kadar yakışıklı olmasaydım da şu işi yapmasaydım"..:P:D Bu işin şakası tabiiki ama gerçekten de bazen neden bu işi yapıyorum diye kendime sormadan da edemiyorum.. Bunu başkalarına söyleyince de bu işi yaptığım için ne kadar şanslı olduğumu anlatıp duruyolar.. Cidden söyledikleri kadar şanslımıyım ya da bunca zamandır boşuna emek verip boşuna mı çaba sarfediyorum bunu zaman göstercek ama umarım dedikleri kadar şanslıyımdır.. |
Alıntı:
kamber siz düğün olmaz :D:D:D |
Alıntı:
12/04/2008 Cumartesi |
[quote=nünü;960219]<b>bi insan nişan tarihini nası yanlış yazar yauuu:faint: |
nişan tarihini yanlış yazan arkadaş bana doğru bak be diye çıkışmıştı günlük... bugün hareketli bir gündü ilk önce güzel bir kahvaltı yaptık snra nününüm nişanı için kıyafet baktım güzeldi ama fiyatıda güzeldi. daha sonra bakırköye gittik orda daha güzel bir elbise buldum sanırım alıcam her ne kadar damat bey ve abim renkli olmasını onaylamasada biz nünnüyle sevdik... günün sonu acayip matraktı o kısmı nünüye bırakıyorum bulantısı geçerse tabi :D :D |
bugün neydi günlük yahu anlat anlat bitmez..8-| bugün gittim 84 parça porselen yemek takımı aldım:D güzeller çiçeki miçekli:D sonra marcell ve damat beyle birlikte marcell'e elbise baktık.. daha benim bile elbisem yok:faint: gelelim günün en can alıcı olayına.. haftaya direksiyon sınavı olan benim canım kardeşime damat bey direksiyon dersi verirken, biz de marcell'le arabanın arka koltuğunda oturuyorduk.. tabi benim kardeşim öyle bir araba kullandı ki benim midem ağzıma geldi. zıplaya zıplaya dolandık bi kaç saat:faint: damat bey olaya daha yakından hakim olmak için, sürücü kardeşimin yanına geldi, kapı da açık, bi ayağı dışarda bi ayağı içerde, bayrak gibi sallandı arabadan..:rofl: marcell hatun da geri kalır mı, o da kullandı arabayı tabi.. maşallahı var ama, bi de virajlarda gaz yerine frene bassa daha mutlu olcaktık:rofl: sokaktaki köpekler bile bi acaip baktı bize bugün:D bana da kullan die çok ısrar ettiler ama dehşet bulanan bi mideyle imkansızdı o iş.. yani kısacası olan bana oldu:faint: güzel bir gündü.. bütün günlerimiz böyle olur işallahh...:tender: |
günlük bugün nünü'nün yazdıklarına güle güllle bi hal oldum tşk nünü ve marcell |
günlük bugün yine dehşet matraktı nünü damat bey ve meloş olmak üzere elektrikler kesik bir mekanda tabu oynadık ama koptuk bu aralar herşey güzel umarım böyle gider...... |
bende yorgunluktan geberiyorum 12 saat çalıştım bugün öldüm yaw...ayaklarım ağrıyor:) ama yine aynı her zamanki gibiyim değişiklik yok...kendimle boğuşuyorum ... hiçmişim |
haha bede ilkokul arkadaşlarını bulan ve sevindirik olanlardanım artıkın o yüzdendirki sitedenuzağım işlerde pek bir yoğun... |
yorgunum.. tatlı yorgunluklarmış bunlar.. bana hiç öyle gelmiyo valla.. nişan davetiyelerimiz geldi bugün.. haftaya onları dağıtmaya başlıcaz.. haftasonu şehirdışına çıkıyoruz. ailemize yeni katılan minik ömeri görmeye gidicez. boluya.. yarın da işimiz var.. nişana da bişey kalmadı zaten. vakit o kadar çabuk geçiyor ki, hiçbişey anlamıyosun.. neyse.... |
kurtulmam lasım bu hasta ruhlardan .yoğun çalıştım yine işe alışmaya çalışıyorum işlermi zorlatşı benmi yavaşladım bilmiyorum 19 yaşımda koskoca bir işletmeyi yönetirken şimdi bir yöneticini elemanı olarak bile zorlanıyorum.... neyse ilkokul arkadaşlarım benim bu saçma ruh halimi tedavi ediyor ...nünü hanım telaşe içinde koşturmaktan yorgun düşmesse yarında onunlayım yine |
| Saat: 08:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık