MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

Halil Ozen 18 Ekim 2006 03:44

ben buraya Şenel Ozen'in tavsiyesi ile geldim.insallah devamlı burada kalacagım

typerlnk 18 Ekim 2006 10:00

slm ben17 ekim 2006 saat 16 gibi internette doaşırken sayfanızın cazibesine bayıldığımiçin üye oldum

anjoy78 18 Ekim 2006 14:27

walla forumlarda uğraşmayı sewerim bende tesadüfen buldum artık daimi müşterisiyim buranın:):)

hasimmotto_inal 18 Ekim 2006 16:51

ARKADAŞLAR MERHABA BEN HAŞİM BEN SİTEYE HATAYDAN KATILIYORUM.SİTEYE GİRİŞİM TESADÜFENOLDU.ÖDEV ARARKEN GOOGLEDA İLK BU SİTE CIKTI VE GUZEL OLUSUNU ILK GORUSTE ANLADIM BEN UZUN SACLI ESMER UZUN BOYLU BİRİYİM.KIZLARS KARSI PEK FAZLA ILGIM YOKTUR.AMA BİLAKİS ONLARIN BANA KARSI ILGISI PEK FAZLADIR.FORUMDA IYI VAKIT GECIRECEGIME INANIYORUM.HOŞÇAKALIN.

nickilife 18 Ekim 2006 19:04

msn ıle ılgılı bırseyler ararken karsıma cıktı.ogun bugun her ıhtıyacım oldugunda yanımda..
sansa

metin35 18 Ekim 2006 19:21

Ben tesadüfen bir yerde bahsı geçerken gördüm ve geldim iyiki gelmişim.Saygılar...

kroenenss 19 Ekim 2006 14:59

arama yaparken buldum! güzel bir site olmus tebriler!

Hectorx 20 Ekim 2006 05:09

Google

pesimist_x 20 Ekim 2006 11:48

slm arkadaslar ve sıte sahıbı trksler cıdden harıka bı sıte olmus hersey cook rahat kolay ve hızmette sınır atnısmamamıss neyse guzel coooook guzel kıb byyyyyyy

angelgril 20 Ekim 2006 12:20

MERHABALAR BEN NUR TESADÜFEN GELDİM ÜYE OLDUM MSN İNAMİK GÖRÜNTÜ ARARKEN BU SİTE GELDİ KARŞIMA ÇOK GÜZEL EMEGİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARA TŞK EDERİM....TABİ DİNAMİK GÖRÜNTÜ YÜKLEYE BİLİRSEM DAHA İİ OLACAK AMA YÜKLENMİYOR O LİNKLERDEN UFFFF:$

free86 20 Ekim 2006 13:56

ÖNCELİKLE SİTE KURUCULARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM BİZLERE BÖYLE GÜZEL BİR SİTE HAZIRLADIKLARI İÇİN... BENİM BİR ARKADAŞIM BURAYA ÜYEYDİ ÇOK SÖYLEMİŞTİ ÜYE OL DİYE FAKAT OLMAMIŞTIM.. SONRA GEÇEN GÜN DOLAŞIRKEN ARADIĞIM ŞEYİ BURADA BULDUM VE ÜYE OLDUM.. SAĞOLUN :smiley32:

pc_kopat06 20 Ekim 2006 20:59

ya bana biraz karışık bir site gibi geldi..gerek her tarafta ingilizce kelimeler olmasıyla,gerekse sitenin seçilen rengiyle olsun ilk görüşte çok hoşuma gitmedi..açık konuşmak lazım..böyle ingilizce kelimeler ağırlıklı bir site yapılmasının özel bir sebebi var mı acaba?ilk izlenimlerim böyle iki gündür inceliyorum bunlar dikkatimi çekti..yeni üye olduk..ama içeriği çok güzel..özellikle pc ve flaş video bölümleri birer harika

burhanzbek 21 Ekim 2006 00:24

merhabalar, ben de buraya tesadüf gelenlerdenim.Net te gezinirken kabir azabı ile ilgili bir konu arıyordum en alasını buldum.Bu siteyi yapanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Ben marmariste yaşıyorum.Memurdum istifa edip buraya yerleştik. selamlar

saygin64 21 Ekim 2006 01:30

valla ustadim nasil buldugum bir baglanti ile gerceklesti baya güzel birsite gibime geldi dedigim kadarda güzelmis basarilarinizin devamini temeni eder saygiar sunarim ilerki zamanlarda daha fazla tanisiriz umarim

erkankilic 21 Ekim 2006 01:50

Selam msxlabs ı nasıl buldum valla ben bulmadım o beni buldu :) arayan buluor ya gezinirken msne ile ilgili değişiklerler arıyordum ve birden karşımda forumu bulu verdim. iyiki de bulmuşum süper burası ya saygılarımla emeği gecen herkese teşekkür ederim.

NeutralizeR 21 Ekim 2006 02:35

Alıntı:

pc_kopat06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 241976)
ya bana biraz karışık bir site gibi geldi..gerek her tarafta ingilizce kelimeler olmasıyla,gerekse sitenin seçilen rengiyle olsun ilk görüşte çok hoşuma gitmedi..açık konuşmak lazım..böyle ingilizce kelimeler ağırlıklı bir site yapılmasının özel bir sebebi var mı acaba?ilk izlenimlerim böyle iki gündür inceliyorum bunlar dikkatimi çekti..yeni üye olduk..ama içeriği çok güzel..özellikle pc ve flaş video bölümleri birer harika

İngilizce kelimelerin çoğu siteye has üstü kapalı sloganlar ve etiketler... Forum dili varsayılan olarak Türkçe'dir.

kimyaci042 21 Ekim 2006 10:53

ben bu sıteyı bı arkadasım vasıtasıyla tanıdım.ondan resım ıstemıstım oda bu sıteyı tavsıye ettı.bende sıteyı zıyarete basladım.umarım aradıklarımı bulurum

ilkercan 21 Ekim 2006 11:15

BEn İlker.
burayı arkadaşımdan öğrendim...
Güzelmiş çok beğendim.arkadaşa beni buna yönlerndirdiği için teşekkürler

cemal_kübra 21 Ekim 2006 13:15

BURAYA UYE OLDUM COK SEVIN CLIYIM HERKESSE BYYYY

kartal5579 21 Ekim 2006 14:39

selamlar adım nihat siteyi msn le alakalı bir konuyu araştırırken tevafuk eseri buldum. şimdilik tam bir bilgim yok. güzel bir siteye benziyor emeği geçen arkadaşlara teşekkürler

selefkua 21 Ekim 2006 17:41

merhaba ben 3Dmax animasyon programı ararken buldum msxlabs :D (H)

ProSperina 21 Ekim 2006 23:37

msxlabs'ı msnle ilgili bişeyler ararken tesadüfen buldum..hemen üye oldum..oldukça etkileyici bi görünümü war eminim gezdikçe daha da keyifli olacak..artık sık sık görüşürüss..herkese merabalar =)

hhunterr 22 Ekim 2006 04:14

Dogrusunu soylemek gerekirse bana msn messenger programi lazimdi google de ararken buldum daha yeniyim bakıcaz......

FLaMiNGo 22 Ekim 2006 04:35

Ben burayı KafeYeLMeR nickli arkadaşımız sayesinde buldum.İyi ki bulmuşum diyorum ve kendisine tşk ediyorum.

jullimujer 22 Ekim 2006 06:38

Ara yıl tatilinde akraba ziyaretine gitmiştik. Teyzem bu siteye üyeymiş ve chat programındaki seviyeli ve düzgün muhabbetine tanık oldum ve bu olay çok hoşuma gitti. Başta üye olmayı düşünmedim taki teyzemi klavyenin başından kaldırıp kendim geçip yazı yazmaya başlayıncaya kadar. Ve bi baktım üye oluvermişim. :)

Ben burayı çok seviyorum. Arkadaşlıklarını... Sitenin içeriklerini yavaş yavaş öğreniyorum. Sadece chat için yazılmış olmama rağmen. Özelliklerini görünce daha da bi seviverdim SiTeMi... :D

dQxdQx 22 Ekim 2006 07:22

Yaklaşık 16 gün önce ablam ( jullimujer ) izmitteyken onun nikiyle girip herkesle kaynaştım zaten o bu siteye girerken hiç başından ayrılmazdım bundan dolayı herkesi çok iyi tanırdım. jullimujer nickiyle girince herkes beni ablam sandı başta ama ben kardeşiyim diyince çok şaşırdılar. Hafta sonuydu ve okul yoktudoğal olarak ben sabah 6 ya kadar onlarla beraber geyik yaptım ve sanırım beni çok sevdiler ki " sende kendine bi nick alsana dediler " bende fırsattan istifade hemen üye oldum. Aslında bende jullimujer ( ablam ) gibi ara yıl tatilinden beri bu siteyi biliodum ama bu güne nasipmiş. SmRyNaa, RainN ( 2.ablam olur kendileri ) , the-devil, REVULATIONS ve daha hatırlayamadığım birçok abime ve ablama çok teşekkürler ... :D
Küçük Cadı

sercom 22 Ekim 2006 07:56

merhaba ben sercom bende bu siteyi msn simgeleri ve avartarları ararken sanırım 2005 ortalarına dogru googlede tesaduf eseri bulmustum. Buldugum iyi oldu diyorum kendime şimdi çunki o zamanda içerigi çok genişti simdide tahmin ediyorum ki oyledir

MaTTo 22 Ekim 2006 10:33

Valla ne yalan soylım 1.5 yıldır haberım vardı ama sagolsun the_devilin sayesınde uye oldum

byvirus 22 Ekim 2006 17:10

herkeze slm ben internet cafe işletiyorum 22.10.20065 günü cafe yönetim proğramlarını ararken bu site gözüme çarptı inceledim hoşuma gitti ve foruma kayıt oldum..Görsellik olarak çok güzel bir arayüze sahip bir forum sitesi..Bu forumda online sürem şimdiden yüksek olacağa benziyor;D Yönetime teşekkür ederim..

Sayglılar.....

acid_burns1 22 Ekim 2006 18:11

Google'da msn hakkında daha fazla bilgi aramaya çalışırken buldum siteyi ve şöyle bir göz gezdirip kuralları da okuyunca, bari aktif bir üyelik denemesi yapayım dedim.Ayrıca smileyler de bana üyesi olduğum ve çok sevdiğim bir download sitesini (reklam olmasın diye ismini vermiyorum... neme lazım :P) anımsattı. Umarım burada hoş zaman geçirip kendimi (bilgisayar konusunda hala yeni sayılırım da) biraz daha geliştirebilirim.

İyi çalışmalar herkese umarım sık sık görüşürüz millet ;)

busecikcik 22 Ekim 2006 18:24

valla işyerınden arkadaşımla muhabbet ederkene dedıkı manak bi site burası herbişey var bende merakk ettim hemencecik üye oldum:)) ama yanılmamışım...burası çooooook güsel...adminler seeeolun:)

mert_047 22 Ekim 2006 22:09

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibine sonsuz teşekkür ederim.
böyle güzel bir site hazırladıkları için .Göğsümüzü kabartıyorsunuz. sitede bulunan herkese selamlarımı gönderiyorum.

YaBaNGüLü 23 Ekim 2006 08:40

SeLamlar) ya aslina bakarsaniz o beni buldumu desek benmi onu buldum desek:PP
birden karsima cikiverdi)))))))))) suan icin üyeligimin ilk dakikalari efendim takdir edersinizki ( ayss buda bulent ersoy gibi oldu:P:bilmem: ))) yani anlicaginizi umud ediyorumki cok fasla gezemedim ama dolu dolu bir yer eminimki pisman olmucagimPP
nedenmi sorun sorun cekinmeyin:) cunki nette her siteye kayit olmuyorum olmussam vardir bir sebebi mutlaka:) )))))))))
aranizda olmaktan mutluyum yalniz umud ederimki uzun sureli olur
ellerinize emekelrinize saglik arkadaslar süper bir ortam kurmussunuz

sagimsolumsobe 23 Ekim 2006 10:46

google de yazdım çoklu msn 7.5 açma diye. sizi buldum. teşekkürler..

oyuncaq 23 Ekim 2006 13:51

Google da rama yapınca buldum ve grafik ve flashlarına vuruldum .)

radyofon 23 Ekim 2006 21:49

Sitenizi Google' da msn eklentileri araken buldum. Renk düzeni ve seslendirme olarak da çok hoşuma gitti.

celalaksoy 23 Ekim 2006 21:56

Benmi bana'mi sordunuz nasil buldum. vallahi unuttum!! nasil buldugumu arkadasimmi tavsiye etti yok ya ben birisini ararken yolum buraya cikti sanirsam galiba oyle hatirliyorum.Iyide oldu iste bende buraliyim MsXLabs liyik selamlar saygilar bu gattem

dexinger 23 Ekim 2006 22:09

herkeze kocaman selamlar burayı tesadüfen buldum daha gezmedim bile ama eminimki güzel ve özel bir sitedir burada sislerle birlikte bulunmaktan mutlulkuk duyarım kocaman sevgilerle sevgiyle kalın.....

careless_WhispeR 23 Ekim 2006 22:58

cok deger verdıgım hatta kardesım dedıgım bırı tarafından tanıstım msxlabs......sanırım msxlabs ta kardesım olcak gıbı ayrılamıyorum yaa........

LESVOSS 24 Ekim 2006 11:42

:) İYİ Kİ ARANIZA KATILMIŞIM ŞİMDİYE KADAR GÖRÜŞEMEDİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜM :*( BU GEÇEN ZAMAN BENİM KAYBIMMIŞ ŞİMDİ DAHA MUTLU VE MUTLULUK VEREN BİR KİŞİ OLDUM VAROLASINIZ MSXLABS BUGÜNE GETİRENLER EMEKLERİNİZ ÇOKGÜZEL ŞİMDİDEN TŞK.ÇOK TŞK.:D

delifisekselcuk 24 Ekim 2006 17:29

Ben selcuk güzel ve seviyeli bir form olsun istiodum buldum ve takıldım bu form bende bağımlılık yaptı

astela 24 Ekim 2006 17:53

merhaba ben Astele arkadaşlar ben buraya bir proğram ararken buldum iyi bir siteye benziyor ama kulklanım kolaylığı olarak güzel ve hızlı gibi sanki beni yakından tanımak isteyenler bana mesaj atabilir.

rose_kedi 24 Ekim 2006 18:21

merhaba ben aslinda eski bir uyeyim yeni nikimle tekrar uye oldum.ben google den buldum ve cok guzel paylasimlar oldugunu dusunuyorum.herkesin emegine saglik...

cisaa 24 Ekim 2006 20:43

aslında tamammen tesadüfen buldum ne söylüyeyim harika bir site kurmuşsunuz ellerinize sağlık bence eşi yok tekrar teşekkürler

Kingfisher 24 Ekim 2006 21:02

Valla bi kızın msnsini ararken buldum bu siteyi merak ettim ve üye olldum şu ana siteyi araştırıyorum bi fikrim yok ama inşallah siteden istediğim verimi alırım. Sitenin çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkürler

VMLM 24 Ekim 2006 22:49

Sitenin Eski Üyelerindenim Vodafone McLaren Mercedes.Neden Geldin Diyen Soranda Olacak.Cevap Vermeyecem.Sadece Bir Zamanlar Deliler gibi Mesaj Yazdığım Siteyi Özledim mi Artık Başka Bir Şey mi Bilmem.Derler ya İlk Aşklar hiçbir zaman Unutulmaz diye.Neyse Üyeliğimi Silerseniz Gönül Koymam.Bide Geçmişte Bazı Yaşananlardan Dolayı Kimseye Kırgınlığım Yok Sadece Bir Kişi Hariç.Buraya Kimse ile Kavga Etmeye Gelmedim Sadece Gezmeye Geldim Umarım Bunuda Çok Görmessiniz.Bu Arada Herkezin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun vede Herkez İçin Hayırlara Vesile Olur İnş.

dolphinnet 24 Ekim 2006 23:29

slmlar. google da msn ifadeleri ararken gördüm. siteyi inceledim ve çok hoşuma gitti. çok güzel paylaşımlar var. yanlız ben download yapamıyorum. msn ifadeleri indirmek için download diyorum fakat hep url linkini alıyo. flashget kullanıyorum. çünkü download yazıları üzerinde mouse un sağ tuşu işlemiyor. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

steinberg 25 Ekim 2006 02:58

merhaba ben steinberg formu tesadüf eseri buldum daha önceden ama sonra kaybettim adresi ne kadar arasamda bulamamıştım yine şansım yaver gitti ve birkez daha buldum ama bu sefer hemen adresi kaydettim ve üye oldum artık bende burdayım sonuna kadar

saygılarımla STEİNBERG...

songulcrazy 25 Ekim 2006 10:08

bende msn ile ilgili bilgileri arıyordum bu siteyle karşılaştım üye oldum çok ve beğendim herkese teşekkürler :)

recruit87 25 Ekim 2006 10:47

yağmurlu bi gundu..
:D
ewt yağmurlu bi gundu msn için galiba ifadeler ariyodum ora girdim bura girdim sora bi baktim ki burdaim..:D işte böle bizim msx hikayemiz hehe:)

Saat: 11:59

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık