![]() |
26.01.1988 PEHH |
17 eylül 2005 :(:*( |
1453 ist |
2002 liseye başladığım yıla |
ben 12.08.1986 dogumluyum ne zamana mı? dönmek isterdim yazdığım tarıhten 9 ay oncesıne anne ve baba mı uyarırdım yapmayın sonunda cok aglarsınız dıye daha mı olmadı anne ve babamı bır sekılde ayırırdım |
herkezin ii oldugu bi zamana:) |
yalanın ceza olduğu döneme |
menfaat ve nefretin olmadığı bir döneme:( |
600 yıllarda olmayı isterdim müslümanlarla beraber savaşmayı isterdim |
m.ö ki yıllara |
valla şidilik hiç biyerde olak istemiyorum canım sııkın da ondan |
28 kasım 2005 |
8/B ye dönmek isterdim |
lıseye donmek ve su ankı hayat akısımı degıstırmek ısterdım :( |
geçmiş bni ilgilendirmio.. |
orta okula dönmek isterdim lise berbat biyer!:*( |
3 saat önceye kankamın terasına=) |
çocukluğuma... |
3 ay öncesine |
28 eylül 1999 babamın yanına |
2003/09/19 |
nasıl dogmusum bı gormek ısterdım kuccukken nasılmısım : )) |
2000 yılına galatasarayın uefa kupasını aldıgı zamana |
bu konuyu ben yazmıştım ama biri silmişti ve ayıp etmişti onu kınamıştım tekrar kınıyorum..!!! |
ilkokula başladığım ilk güne |
hatalarla dolu gecmişime dönmek istemem:hih!:yanlız bi döneme dönmeyi inanın herseyden cok isterdim ve ugrunda herseyimi hic cekinmeden verebilirdim:( |
eski kız arkadaşım ile yaptığım kaçamak vardı o zamana geri dönmek isterim inanın tadı damağımda kaldı :D |
tabikide liseye kayıt yaptırmadan önceki o yaz a |
8. sınıfa bebemin yanına dönmeyi isterdim...en çokta mehmet emin le tekrar aynı sınıfta olabilmek için tabeki:inlove: |
bu ögleden sonraya okulda tahtada imzamı yaparkenki ozamana dönerdim cünkü bi yer tipsiz duruyo ya orayı düzeltirdim:D |
Alıntı:
harikasın abi yhaa:tender: |
Alıntı:
|
bende 2 sene öncesine 9. sınıfa dönmeyi çok isterdim...yüksel hoca ahh:inlove: |
geçmişe dönmek istemem... |
3 saat öncesine.. |
Ben geriye dönmek istemem. Çünkü her geçen yılın ayrı bir önemi ve güzelliği var ayrıca acısıyla ve tatlısıyla geçen yıllar insanı bir o kadar olgunlaştırır...;) |
4 yıl öncesi yeterli hayat çok daha farklı olurdu ... |
11.08.07 boğaz turu yapmıştıkk akşam süperdi vallaa o gün olsaydı |
kız arkadasım olmeden öncekı zaman gıderdım |
15 sene önceye ilkokul başı... |
hatalarla dolu gecmişime dönmek istemem(dönsemde bişi farketmez sadece o hataları asla yapmam)bi daha dönersem herhalde kafayı yerim yani.ben bugünden uzaklasmak istiorum...gelecege...cok uzaklara...:tender: |
bir 3 sene öncesine kadar........ |
cok diil en fazla bi sene öncesine giderim yha aynı yılları bi daha cekemem :( |
8/B ye dönmek istiyorum:tender: |
doğduğum güne... |
ilkokulda cesaret edemediğim bişey soramadığım bi soru vardı :) o zamana dönebilseydim keşke :bilmem: |
23 ocaka dönmek isterdim :*( |
ilk öğretime başladığım zamana bu zekamla o zaman ki görünüşümle dönmek isterdim:S |
geçmişe dönmek istemem... |
15-16-17 MART 2008 GÜNLERİNE |
| Saat: 15:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık