![]() |
SLM BEN MEHMET DJSESSİZ GECEYLE ARKADAŞIZ BANA SİTENİZİ TAVSİYE ETİĞİ İÇİN ÜYE OLDUM VE BİLGİLEN DİR DİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR Ü Bİ BORÇ BİLİRİM SAYGILARIM LA |
Rastgele işte ben hareketli resimleri araştırırken googledan burası çıktı bende önce winksinstaller ı yükledim sonra da hareketli resm için sürekli girme başladım we üye olmaya karar werdim we de oldum ni ha ha:tender: http://www.chromasia.com/images/yes_im_cute_b.jpg |
bende web tasarımı ile ilgilendiğim için ararken buldum teşk |
Tesadüf eseri buldum bir cok siteleren cok güzel hatta en iyisi diyebillirim.Tek kelime ile harika. Güzel paylasimlar dilegimle. |
anime resimler sayesinde:D |
uzun zamandır takip ettiğim benim favori sitelerimden biridir bi yazıları resimleri olanüstü kaliteli geldi bana hep nasip bu gün kayıt olmakmış:D hoşgelmişimidr umarım:D |
Ben Kadir, msxlabs i ben Tamamen tesadüf üzer buldum. Msn icin etkinlik ararken buraya carptim. Formu biraz Taradim, ve Resim lere rasladim. Dogruyu söylemek gerekirse ilk Forum msxlabs. Burda bi aile ortami hisetim bi gruplasma nebilim .... derken üye oldum ben neden girmiyeyim bu aileye söylermisin saygilarimla Kadir BEY |
aslında ben değil MsX beni buldu bulunduğuma da çok ama çok memnunum. Aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum......... |
ben ersin şimdi üye oldum, kız arkadaşım üye buraya onun sayesinde üye oldum |
slm ben nıket aranıza yenı katıldım bıraz gozgezdırdım gusel bı sıte gorusmek uzere... |
| Saat: 04:57 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık