![]() |
Merhaba kürşat ben Öncelikle kutlarım güzel hazırlanmış bir site büyğk emek harcandığı çok açık. siteyi tanımam tamamen tesadüf google de başka birsey ararken çıktı karşıma ve çok değişik buldum incelerken üye olmaktan kendimi alamadım gercekten çok hoş. Emek sarfeden ve ilgili tüm arkadaşlara teşekkürler:) |
merhabalar öncelikle tebrikler mükemmel bir site yapmışsınız sitenizi msn discovery programını ararken buldum ve çok beyendim ilerleyen günlerde bende paylaşım içinde olma temellisiyle iyi çalışmalar ve bol neşeli günler |
merhaba arkadaşlar!Birisi beni çok sinirlendirmişti bende msn nini hek etmekten başka çare olmadığını düşünüyordum ve öle yapmayada karar vermiştim.hek programlarının bulunduğu siteleri araştırmaya başladım ve bi baktım ki bu sitedeyim hakkatende her yönüyle çok beyendim çok hoş ce güzel bir site.hek işinden aslında anlamam hek programlarını bulup burada paylaşa bileceğimide sanmıyom çünki bilmediğim bir iş.ama başka başka paylaşımlarımız olur inşaallah.güzel günler geçirmek dileyiyle.hepinize merhaba. |
Alıntı:
:rose: |
bu güzel site arkadaslarina selam lar sevgiler tesadüfen buldum sizi önce biraz bakindim tam aradigim bir site cok güzel hazirlanmis cok ta icerigi var bu siteyi hazirlayan tüm emegi gecen arkadaslara sonsuz tesekürler |
valla %100 şansa buldum ama tebrik ederim güzel bi site... |
işte geldim burdayım MERHABA lar,siteniz muhtesem GOOGLE den Windows Live Spaces ararken buldum teseduf eseri iyiki karsılasmısım super valla ılk gırdıgımde sesler bıraz benı urkuttu ama harıka olmus;)sıksık aranızda goruceksınız hatta sızı bıktırabılırım bıle:D adım: caqır fanatik BEŞİKTAŞ lıyım yeter heralde bukadar sızlerı fazla sıkmıyım:P |
Herkese Merhaba, Adım Engin. Sitenizi messenger discovery programını ararken buldum. Yalnız girişteki ses mükemmel :D |
Merhaba ben Murat Buraya takılan bir arkadaşım aracılığla buldum.Çok hoşuma gitti.İnternet üzerinde böyle güzel bir site asla bulunamaz.Efektler ve sesleri,renkleri ve herşeyiyle çok güzel.Bağımlı oldum artık.Mükemmel bir site.Bu siteyi kuran ve hazırlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Başarılarınızın devamını dilerim. |
herkeze selam ben rap dinlerken baktim altta msxlabs org diye bisey yaziyo dedim isin kaynagina inmek lazim ve hemen tikladim . Sizlerle tanismak beni de cok mutlu eder. |
| Saat: 07:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık