![]() |
merhaba arkadaşlar ben bir site aracıyla sizler katıldım benimkisi tesaduf yada isteyerek oldu ama güzel oldu sizlerle olmak zevkli olacak sizlere destek olmak her zaman yanınızda olmak bilgileri paylaşmak paylaştıkça büyümek için...... |
msnplus kullanıorum onun özelliklerinde türkçeleştirmenin buraya ait oldugunu gördüm we bakmak istedim sora ztn cıkamadım bi daha |
space ime yenilikler ararken google den karsima cikti bayagi hos krall a aynen katiliyorum yeniyim bakacammmmm |
Msn ile ilgili bir yama ararken buraya rst geldim. İlk başta pek umursamadım daha sonra buraya kayıt olmaya karar verdim. Umarım bu foruma kayıt olmakla beraber sizlerle az da olsa birşeyler paylaşabilmişimdir. |
herkese merhaba inan nasıl buldugumu hatırlamıyorum internette dolaşırken gözüme takıldı forum hoş birşeye benziyor ilerleyen zamanlarda bu fark edecegim galiba iyi vakit geçirecegime inanıyorum. |
herkez gibi bende tesadüf eseri buldum msx i ama iyikide bulmuşum cok seviyeli çünkü sizlere asıl ben teşekür ederim ellerinize sağlık kaf kaf kaf si si si kaf sin kaf sin KAF KARŞIYAKALIYIM BU ARADA |
bende az önce google sayesinde buldum ama sevdim burayı gerçekten ilgimi çektı bıraz yabancılık çekıyorum ama alışacaz teşekkurler şimdiden msxlabs... |
eşim size üye busiteye girdiği zaman bazen bende yanında bulunuyordum çok seviyeli ve düzgün bir site olduğunu görüyordum aradığım herşey vardı bu yüzden tüm sitedeki arkadaşları kutluyorum başarılarınızın devamını bekliyorum teşekkürler |
ne zaman bi rap müzik arasam bu sitede buluodum..we sonunda kaydoldum hoş bi site..biras yabancılık çekicem ama ossun... |
aslında msn çoklu oturum ararken buldum siteyi ilk bakışta şu üyelikle uğraştıran sitelerden biri sandım ama şu an çok memnunum burda olmaktan siteye üye tüm arkadaşlara merhaba diyeyim bu arada emeği geçen site yöneticilerinede teşekkür ederim :) |
| Saat: 10:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık