![]() |
bende google tesadüf eseri buldum başka bişey arıyodum ama bu site çıktı ee neye niyet neye kısmet meselesi |
merhabalar hoş ama çok hoş bulduk!!ben bu siteyi tesadüf eseri googledan buldum iyikide bulmuşum çok hoş bir site istenilenleri veren bi site buyüzden de tutulan bi sitedir umarım!!ben ölüdenizden uğur Barman im!! |
Merhabalar ....Siteyi google de bişeyler ararken tesadüfen buldum ama ÇOKKK beğendimm... |
Ben onu ararken o beni buldu.Gerçekten çok mükemmel bir site.Efektleri,sesleri,resimleri herşeyiyle mitiş bir site.Bu siteyi hazırlayan adminlere burdan selamlarımı gönderir onlara teşekkürü bir borç bilirim.ELLERİNİZE SAĞLIK. |
Açıkcası ben kolay kolay hiç bir foruma üye olmam.Zaten kendi kurduğum bir ton forum var :) Grafik + Modelleme üzerine çalışıyorum.Uzun zamandır net ortamlarında paylaşımlarda bulunamıyordum.Buraya arasıra gelip intro'yu izlerdim hayran hayran :) Bir boşluk bulabildim ve üye oldum.Belki ufak paylaşımlardada bulunabilirim ara ara. Herşeyden önce,göz zevkimi ihya ettiğiniz için teşekkür ederim. Kolay gelsin. |
merhabalar... burayı program ararken bir arkaaşımın tavsiyesi üzerine girdim ve bana yararlı olabileceğini düşündüğüm için üye oldum. Yararlı ve şık bir site:smiley32: Adminlerin ellerine sağlık... |
ben bunun kadar kalıte bşka sıte görmedim(tabiki devlet resmi siteleri başka gerizekalısıteler onlar)am gercekten kalıte anlatılmamış yanıyor |
ben bu siteyle underground rap'ten Giyotin'in parçasını ararken buldum :D :D ii kide bulmuşum belki azdır ama 9 yıllık internet kullanıcısıyım ama bu kadar kaliteli,bu kadar şık ve bu derece el emeği göstergesi bişey görmedim...hakkaten ellerine sağlık adminlerimizin çok güzel bi iş çıkarmışlar |
selam ben zeytin gozlu googlede dolasirken buldum burayi cok ilgimi cekti begendim ve uye oldum umarim vaz gecilmezlerimden olur |
msn hakkında teknik bilgi ararken googleden buldum burasını...veeee üye oldum tabiiki..beğenmediğim foruma asla üye olmam..şimdi ise zamanımın çoğu burada geçiyor..teşekkürler böyle bir forum-site hazırlayanlara..:smiley9: |
| Saat: 03:29 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık