MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

RuffRyders 25 Mart 2009 01:32

Bugün ileride hayatıma zarar vericek bişeyi son kez yaptım... Ve ailem ve kendim için artık o olmacak. Bu gece yine soğuk yatağımda huzur dolu uyucam... :moo:

adsız 25 Mart 2009 23:33

slm günlükçüm bugün benm doğum günüm güzel başladı kötü bitti günüm bi hüzün çöktü büyüyor olmanın kompleksine girdim :s

Misafir 1 Nisan 2009 16:23

Selam günlük:poke:

Direk konuya giricem:rofl: Uzatmanın alemi yok:P Para biriktiriyorum günlük:shy2: Küresel mali kriz var biliyosun:hih2: ( Her ne kadar teğet geçtiği söylense de:moo: )Babamların kriterleri IMF'nkilerden bile daha sert:faint: Ama napalım:DKatlanıcaz bi kaç ay daha:hih!: Sonra ver elini :inlove: Bugün okul çok renksizdi. Sürekli test çözdüm neredeyse:D Herkes içine çekildi:moo: Havalar ısındı günler uzadı insanın çalışası da gelmiyo:D Ama bu benim için geçerli değil:naughty: Her türlü iklim şartında ders yapabilirim evel Allah:P:P İşte böyle günlük:uf: Bi öğrenci ne yaşayabilir ki 24 saat içinde:D Şimdilik gidiyorum. Sonra bi ara uğrarım yine:moo: Bi yere kaybolma tamam mı ? :poke: :P

Görüşürüz Günlüğüm:kiss2:

:wave:

Daisy-BT 1 Nisan 2009 17:21

Dile benden ne dilersen Günlük..

Hayatımda bir sürü olumsuzluk var, anladım ki onlar hep var olacak, çocukluğumuzdaki pembe dünya yokmuş, ya da çocukluğumuzda kalmış..
İşim var, sağlığım eh işte, mutluluk için elimden geleni yapıyorum.. Ailem var ve birbirimize sımsıkı bağlıyız..
Galiba şükredip, olumsuzluklara karşı mücadele edip yaşamı gittiği yere kadar yaşamalıyım..
Ne dersin ?

Benden istediğin birşey yok biliyorum, olsa da söyleyemezsin ki..
Fazla mı gerçekçi olmuşum..

Misafir 3 Nisan 2009 20:47

Merhaba günlüğüm:kiss:

Seni de güzin ablaymışsın gibi kullanıyoruz:D Kusurumuza bakma tamam mı:moo:

İnsanların derdi bitmiyo napcen:hih2: Sen rahatsın tabi ne dert var ne tasa:P

Bugünkü konumuza giriş yapalım.(A)

Bugün çok güzeldi günlüğüm:tender: Hakkaten güzeldi.Diğer günlerden pek bi farkı yoktu aslında. Ama ne biliyim ben bugün çok pozitiftim galiba:smiley9: Bugün son derste aşı olduk:D Ayılanlar bayılanlar neye uğradığımı şaşırdım ortamı görünce:rofl: Aşıdan korkmadığım için liste sıramı değiştirip ilk önce ben yaptırdım:D 2 doz birden yaptılar 2 koluma:hih!: Ama tek korktuğum şey başıma geldi:S Sağ kolum şişti:S Geçer heralde böyle kalacak hali yok ya:P Ağrıyo falan ama olsun. Her şey sağlık için:uf:

İşte böyle günlüğüm:) Sonra görüşmek dileğiyle:moo:

Ben kaçar:hih2:

Hoşçakal:kiss::wave:

(Arada bi cevap versen
olmuyo dimi:hih!:
Böyle
kendi kendime konuşuyomuşum gibi oluyo:hih2:)

MesirKentli 5 Nisan 2009 18:49

Beynimi sömüren lanet düşünceler beni çok yoruyor Günlük...

gurbaa prenses 7 Nisan 2009 01:04

merhaba günlük,
hiç anlayamadım onu vede bu gidişle hiç anlayamayacam galiba.neden bu kadar karamsar?neden bu kadar umudunu yitirmiş?neden hayatı kendine bu kadar zindan etmiş?hiç anlayamıyorum:(
birde kalkmış bana pollyannacılık oynuyorsun,diyor.:(
moralim çok bozuk günlük
o umudunu yitirmişken değil başkalarına ewwela kendine verecek bi sevgisi yok.kendini sewneyi bi öğrense herşey yoluna girecek.ama o böyle mutlu...::(

gurbaa prenses 8 Nisan 2009 00:14

merhaba günlüğüm ,yine ben geldim:)
çok şükür fotoğraf makinem düzeldi, geldi servisten.çok sevindirik oldum:D
dün gece çok karışık bi geceydi.içimde kalan,dile getiremediğim herşeyi söyledim.
bazen gözyaşı oldu aktı gözlerimden,
bazen tebessüm oldu yerleşti dudaklarıma.
ama rahatladım günlüğüm,içimde ne varsa döküverdim ortaya:)
iyikide yaptım.
onu utandırmayı istemezdim ,ama artık bazı şeylerden utanması lazımdı.
sıkıntılı günler geçiriyorum günlüğüm:(
bi o yana bi bu yana sallanan sandal gibiyim
ne yaptığımı bilmiyorum.
öylesine yaşıyorum...

gurbaa prenses 9 Nisan 2009 00:33

Sevgili Günlük,Başım ağrıyor...Akşam yemeğe çıktık ama hiç tadım tuzum yoktu.Yemeğin yarısı tabakta kaldı.Aslında kalacaktıııııı...Ama sağolsun Dönis'im bırakmadı.Oburis benimkileri de yedi...Tontonum benimmm...Çok özlemişim mikrobuuu...

Misafir 9 Nisan 2009 19:54

"Çok zor günler geçirdim vaktiyle" diyor ya hani..Öyle gibiydim sanki bugün..Klasik boğucu test kapışmaları,beynimi kemiren sorularımı çözmekle bitirmek üzereyim günümü..Kendime gelişlerimi mahalleme arkamı dönüp yürümekte buldum.Sırtıma vuran esen rüzgar,gözümden inen iki damlayla kendime getirdi beni..Baktım olmuyor,çikolatalarda aradım mutluluğu.Gittim en sevdiğimden aldım birtane :) keyifle yedim..işe yarıyor sanki hı ? yada öyle olmasını istediğimden,daha iyiyim..
Haftaya bitiyor sınavlar,rapor alma vaktide geliyor..Ne kaldı ki şunun şurasında bi merdiven daha çıkmaya..14 Haziran.8 Ağustos.Şaka gibi..
Klasik iç çekişmeleriyle devam edicem ben günlüküm..Gömülüyorum yine odama..iyi kal olurmu ? Görüşelim..

Saat: 10:32

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık