![]() |
YENİ BİR BİLGİSAYAR VE İNTERNET KULLANICISI OLARAK ŞU ANA KADAR ULAŞABİLDİĞİM VE GÜZEL DİYEBİLECEĞİM ENDER SİTELERDEN BİR TANESİ İLE KARLAŞTIĞIMA SEVİNDİM .TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRRR. |
herkese merhaba.bu siteyi şifremi çaldırdığımda tesadüf buldum.ama hala şifremi bulamadım:)çalınan şifreyi nasıl geri alabilirm bilgisi olan varmı.tüm bilgilerimi değiştirmiş alan kişi:(yardım etmek istiyen arkadaşalr herkese sevgiler.bu site harika emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
tavsiye en cok kullandığım iletım aracı messenger ve msn imi donanımlı hale getırmeyi yeni cıkan programlrı denemıeyı sevıyorum buraya bi abimin tavsıyesı sayesınde tanıdım cok gitmiş deilim site labiret gibbi kayboluyorum içinde ama ful donanımlı bi site oldugu kanaatındeyim allaah emanet olun tanışmak ve daha sık görüşmek üzere |
Alıntı:
Hacklenen mailinizi geri alma ihtimaLi Şifre bulucular(Hack değil) |
Slm..Ben GreenLeaF Site süper...Yapanların ellerine saglık....;) |
ben bu siteyi google sayesinde buldum msn türkiye forumları diye ararken birden msxlabs la tanıştım. girdim... ilk başta üye olmadan sürekli programlara bakıyordum ve indiriyordum. üye oldum ve çok güzel ve yararlı bir site olduğunu anladım msxteam2005 e teşekkürler, ellerinize sağlık |
s.a arkadaşlar ben mısdawa geçerken bi uğriyim dedim bi baktım üyeyim şimdiden herkesin keyifli vakit geçirmesi dileğiyle |
Slm arkadaşlar avatar ararken bi arkadaş link verdi ve burası çıktı karşıma bende üye oldum... =) Hoş bi site... =) |
merhaba ayşegül yeşilkır ben, msxlabs' ı 2-3 yıl önce keşfetmiştim bi arkadaş sayesinde. Ama daha sonra siteyi kaybettim ufak bir değişiklik yapmışsınız ( . ) kaldırmışsınız. ve nihayet 2 gün önce bir arkadaşım söyledi ve çok mutlu oldum. siteye tekrar kavuştuğuma. bu siteyi genelde msn için kullanıyordum. fakat çok güzel olmuş şuan. Siteyi bir daha kaybetmemek dileğiyle, |
Valla siteye yeni üye oldum göze hoş gelen bir tasarımı var inceleyeceğim yavaş yavaş |
| Saat: 10:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık