MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

Misafir 17 Nisan 2009 16:35

Merhaba günlüğüm:kiss: Yine ben geldim:smiley9: Çok kalmıcam ama :moo:

Bugün geometri sınavı olduk :moo: 80 alsam kurtarıyordum:D 90 aldım:noangel: Gün genel anlamda güzeldi.Ufak tefek bir kaç pürüz dışında..

Bugün şunu fark ettim günlüğüm:poke: Yaşadığı şeyler insanı çok etkiliyormuş:uf: Çok eksildiğimi anladım..Çok hırpalandığımı:S Kim bilir belki de...

Her neyse:moo: Ben iyiyim yinede.. Her türlü kötülüğe inat:naughty:))

Pes etmek yok :hih2:

:noangel:

Görüşürüz günlüğümmm:kiss2:

:wave:

Daisy-BT 18 Nisan 2009 01:22

KanalD de Beyaz Show da güzel türküler var Günlük..Beni nerelere mi götürdü, hiç bir yere, buradayım ben.

Herkes duyabilir artık sakıncası yok..!!
Beni sevmeyeni, bana ihanet edeni, beni üzeni, beni istiyor görünüp istemeyeni ben de bitirdim..

En azından bunu söyleyebiliyorum Günlük..

Gene çikolata getireceğim sana, gene sevda türküleri söyleyeceğim sana, ama umut dolu olacağım artık...

Ağlamıyorum, iyi bak, gözlük tak yanlış görüyorsan..

MesirKentli 18 Nisan 2009 03:22

Uykusuz gecelerin sebebini biliyorum ama çarem yok :( Zamanla geçer dendi geçmedi Günlük... Geçer mi bilmem!

Misafir 20 Nisan 2009 19:14

Merhaba günlüğüm:kiss: Özledim ki seni (: Bugün dolu dolu geçti benim için.Yapmam gereken her şeyi yaptım hemde fazlasıyla:cl: Eğlendim ders çalıştım:moo: Sinirlendim vs vs:P Ama gün genel anlamıyla güzeldi.Eee öğrenciyim en nihayetinde daha farklı ne olabilir ki:hih!: Mutluyum çok şükür.. Saçma sapan bi kaç şey yaşasam da ara sıra yine de çok mutluyum:moo: Umarım en kötü günüm böyle olur(Bundan azcık daha iyi olsa da fark etmez hani:naughty: )

Neyse görüşürüz günlüğüm yemek vaktii:moo::moo:

Misafir 27 Nisan 2009 17:30

Ben geldim Günlüğüm:poke:

Günlüğüm:uf: Günüm güzel başlamıştı bi kaza geçirene kadar.Kardeşimin yaptığı şaka az kalsın ölümüme neden oluyordu:S Elimde bıçakla mutfağa giderken bıçağı fark etmemiş çelme attı.Bıçak sol kolumu yaraladı.Üstüne düşünce tabi:moo:Sabahın o vaktinde daha uykum açılmamışken acillere düştük. :uf:Hallettiler:uf: Ağrıyo ama ben umursamıyorum..Zaten moralimde bozuk gibi...

Her neyse

Dinlenmeliyim aslına bakarsan pek iyi hissetmiyorum.

Görüşürüz Günlüğüm.

BiRuMuT 27 Nisan 2009 23:38

merhaba günlük (H)yazmayalı uzun zaman oldu sitemini duydum geldim :smiley9:aslında çok yorgunum halim yok gün beni çok yordu:faint:kendime bi kahve yaptım (C)(A) hem yorgunluk atıyorum hem forumu geziyorum hemde sevdiğim insanlarla sohbet ediyorum :tender:Allah'ım bütün güzel insanları bu güzel sitedemi topladın :shy2:(H)eh hadi bakalım müsadenle ben gideyim artık :wiggle:görüşmek üzere günlük :kiss:

MesirKentli 28 Nisan 2009 20:02

Çok sevdiğim birini tek bir kelimeyle çok üzdüm oysa ki benim için neler neler düşünmüşken acaba beni affeder mi? Günlük? :baby:

Misafir 3 Mayıs 2009 06:59

Günaydın günlüğümm:tender: Güne güzel başladım.Umarım aynı güzellikte devam eder..Birazdan yola düşücem.Dersane var malumunuz:hih2: Neyse gitmeliyim daha hazırlancam kahvaltı yapcam:moo: Görüşürüz Günlüğüm:kiss2:

sel 3 Mayıs 2009 10:33

günaydın günlüğüm bu gün burda ilk günüm daha dün akşam üye oldum :tender:
bi göz atmak istedim.
sanırım çok uğricam sana.
şimdiden arkadaşlara merhaba :smiley9:

Misafir 8 Mayıs 2009 16:26

Merhaba günlük..

Heyecanlı bi gün.:moo: Son bi kaç gündür acaip yoğunum her yönden.Dinlenmeye ihtiyacım var artık:uf:

İşte öyle günlüğüm..

Gider ben sonra yine gelirim:wave:

Saat: 06:28

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık