![]() |
msn ile ilgili bi program ararken intenetten sizinle tanışma fırsatı buldum bayğı beğendim ve faydalandım katkıda bulunanların ve zaman harcayanların yüreğine sağlık |
SLm Merhaba BeN ankara/beypazarından Denis qorkem erkeyim 19 yaşındayım ben boluda staj görüyorum bircok forumda dolaşırım cunku bilgi edinmeyi severim bilgisayar/donanım okuyorum staj gorduğum yer bağlantıyı milli eğitimden aldığı için bir cok forum sayfasına giremiorum yasaklı bundan sonra beni burda sık sık gorebilirsiniz sabah 8 akşam 5 e kadar burdayım ßen hoş bir fakit gecireceğime eminim(H) |
Bende bazı arkadaşlar gibi raslantı eseri buldum ve gerçekten şimdiden sevdim en kısa zaman da bence en iyilerden biri olacaktır belkide olmuştur ............. |
google saolsun karşıma çıkardı burayııı...iikide çıkrdı girdiim zmn çıkamyrm harika bişiii...böle bi site yaptıınz içn teşkkrler... |
ben internetçiyim bilgisayarlardan biri çöktü yardım için googleden arama yaptım ve karşıma bu adres çıktı ve bende artık burdayım... |
Kader üye olmamızı istedi sanırım... Hayırlısı olsun... |
S.A Arkadaslar vallah google sagolsun :) bu forum da emegi gecen herkeze tesekkür ederim gercekden süper ötesi olmus cok begendim ;) Allah'a Emanet Olun |
Msn ile ilgili siteleri dolaşırken ordan oraya misali bir baktım buraya gelmişim..:D |
googlede gezerken buldumm çok beğendim ve üye oldumm... sitenin sayfası biraz ağır açılıyodu amaa söylendiği gibi firefoxu indirdimm..neysee herkesi hoşbuldum :D |
Şöyle kısa ve basitçe anlatim ben bi şirkette lojistik işi ile ilgileniyorum.Basit ve zevkli bi hayatım var.Bekarım evlenmeyi şuan düşünmüyorum.Kısaca hayattan memnunum. Gelelim sizleri nasıl bulduğumu tamamen tesadüf google arama motorunda sırasıyla peter, wendy,thinkerbell,hook derken bu siteyi buldum ama kullanmakta yardımcı olursanız sevinirim.Evet otomatik olsada ilk mesajı thinkerbell yolladı çokta güzelmiş neyse bekliyorum.:rose: :rose: :rose: |
| Saat: 20:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık