MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

T_walkeR 8 Mayıs 2009 21:14

Bu gun olu gibiyim...!
Yarin okul var... seytan diyor okula gitip hic bir derse girme...

Misafir 17 Mayıs 2009 20:07

Sevgili günlük... :P Bu sabah 06:30' da işe gitmek için evimden çıktım. Asansöre bindim herşey normal seyriyo ! Zemin kata indim, asansörün kapısında oldukça hoş mis gibi kokan boylu poslu bi adam vardı ! Gene herşey normal. Hafifce gülümsedim günaydın demek için ağzımı açıcaktımki beyefendi birden iyi akşamlar demezmi !! Hani refleksmi 'dir nedir yoksa cazibesinemi kapıldım bilmem ama sabahın köründe bende tuttum kendisine iyi akşamlar diyerek birlikte güzelce magma ' nın yolunu tuttuk !! Sanıyorum hava ağarmamıştı ! Ona bağladım yada bendeki üstün cazibeye :P Her ne ise aklıma geldikçe yer yer hınzırca yer yer hafif tebessümlerle güldüm durdum.... Hayırdır aşk meşkmi diyenlerde cabası tabii !! yok be günlük nerdeee...

Misafir 17 Mayıs 2009 21:15

Sıradan bi gün işte. Bi kaç küçük gülümseme..Biraz umut..Birazcık da hayal kırıklığı..

Hepsi bu günden arta kalan:)

Hoşçakal günlüğüm..

T_walkeR 18 Mayıs 2009 14:32

Gunluk...?
her (hafta sonu cikmakla...) sabah okula gidiyorum...!!! her gun olan bisey iste...:^)

Handem_ 18 Mayıs 2009 14:42

Canım günlük,çok kararsızım.Ve en sevmediğim durumlardan biridir arada kalmak,karar verememek...

anlatıcak çok şey var ama,anlatmayı sevmiyorum canım ya:) Gereksiz görüyorum..anlatınca ne değişir ki hem. Herşey benim elimde,istersem değişir istemezsem değişmez,bunun fazlasıyla farkındayım.Evet çok gıcığım.:D

Ama hiçbişey durduk yere değil,herşeyin bi sebebi var canım benimmmmmmmm
:smiley9:

Misafir 25 Mayıs 2009 02:46

Ceplere dikkat günlüğüm:poke: Zira şu sıralar kimin eli kimin cebinde belli değil:D

:wave:

Gittim

T_walkeR 25 Mayıs 2009 13:04

Günlük....?
*-)(Aklima gelen olursa yazarim....)

Handem_ 25 Mayıs 2009 23:47

Güzel bi gün,bi de şu sınavlar olmasa ne güzel olurdu
ama az kaldıııııı:bow:

Tatile ihtiyacım var günlükcüğüm:D

Misafir 27 Mayıs 2009 08:28

Selam günlüğüm:poke: Uyku tutmadı da kalkıp sana yazıyım dedim:P

Çok az kaldı günlüğüm :moo: Hayatımın tamamen değişmesine çok az kaldı.. Her şey çok güzel gidiyor. Allah bozmasın..Yoğun bi heyecan yaşıyorum ama üstesinden gelicem O'nun da desteğiyle bunu da biliyorum..Bildiğim bişey daha var ve belki de en önemlisi :tender: Ben O'na Aşığımm.. :kiss2:
:shy2:

Günlüğüm girişte uyku tutmadı dedim ya:D Bir anda uykum geldi:D

Daha sonra belki bir gün:P gelirim yine:) Görüşürüz kendine dikkat et..

T_walkeR 27 Mayıs 2009 09:20

Okul bitti...bi tarafdan güzel , ama o biri tarafdan götü....
Neden götü : arkadaslari cok az-az görecegim....1-2 sini hep görüyorum ama kalanlari cok uzakta....neyse...:^) birde tez uykudan uyanmiyicam....okul yok... :( biraz cok uyuyorum :D
Bu iyi bişey.... :(
Bu götü bişey....:)

Saat: 05:31

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık