MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

BiRuMuT 29 Mayıs 2009 04:36

of be günlük hepmi böyle dengesiz insanlar gelip beni bulucak :faint:sanki böyle özel seçilip dengesizlik yapmak için yaratılmışlar bu dünya için :faint:

Misafir 9 Haziran 2009 05:43

Çok uykum var günlüğüm..

Sinirlerim laçka olmuş durumda toparlanmam uzun sürmez. Gidiyorum şimdi uyumaya.Görüşürüz...

:wave:

Handem_ 10 Haziran 2009 03:55

Son konulardaki Micheal Jacksonla ilgili başlıkları görünce aklıma geldi de,bugün arkadaşla konuşurken "ben Michelaı beğeniyorum,Jensen senin olsun" dedim .Micheal Jackson mı dedi:T hayattan soğudum o anda:D:D

şaka yaptı heralde:D
bahsettiğim prisondakiydi halbuki:S

öptüm seni günlük,arada işe yarıyosun ,uykum kaçtı karalayacak yer arıyorum aklıma sen geldin:p

Daisy-BT 10 Haziran 2009 08:19

Yüreğim mi çarpan bunca aradan sonra söyle Günlük...

Misafir 7 Temmuz 2009 07:05

Selam günlüğüm:kiss2:

Aylığım mı demeliyim yoksa:P Ayda bir yazabiliyorum artık:faint:

Ben hep aynı ben değişen pek bi şey yok...Kavgalarım,inançlarım,beklentilerim hep aynı...Değişen tek şeyse bunlara aldığım cevaplar.Şu son bir ayda çok şey öğretti hayat bana.En çok cevabını aradığım soruları çözdüm.Öyle işte:tender:

Görüşürüz:wave:

Daisy-BT 7 Temmuz 2009 13:47

3 yangınım var artık Günlük, hepsi de cayır cayır canıyor içimde..İçim zaten bir yangın yeriyken bu 3 yangınla başedebilecek miyim dersin..

reyan 10 Temmuz 2009 12:45

Hiç günlüük yazma gibi bi alışkanlığım yok ama burda deneyecem bakalım nasıl bişeymiş:)Ben dün yaşadığım bi olayı anlatmak istedim.Yine pc nin içine girer gibi msxtaydım ablam beni gördü diyoki reyan tmm anladık gözlük kullanmaya meraklısında gözlerini bozmadanda gözlük kullanabilirsin uğraşma gözlerini bozmaya söz elime geçen ilk parayla sana gözlük alcam:D:Dtabi ben böyle bişeyi hiç beklemiyodum güle güle öldüm.Sonra arkasına gazı alan kardeşim başladı laf sokmaya diyoki 'Allahım msx üye olmadığım için sana şükürler olsunnn..Msx üye olanları acilen bu bağımlılıktan kurtar' arkasına ablam devam etti 'Allahım hem facede poker oynamadığım için hem msx üye olmadığım için sana şükürler olsunnn'dedi(kardeşimde facede poker oynuyo zamanı öyle geçiyo)tabi ben dururmuyum kardeşime cevabım'en azından ben bişeyler öğreniyorum eklediklerimle insanlar bişeyler öğreniyor sen napıyon?'diyoki 'insanlarda çok meraklılardıya senin yazılarına reyan ne yazcak diye bekliyorlardıya'biraz morardım ama olsun kimsenin ihtiyacı olmayabilir belki kimsede okumuyodur ama ben kndimi unutuyorum ya mutluyum ya bu bana yeter dimi günlük:)

mns_ff 14 Temmuz 2009 00:12

Ben oNu neDen bu kaDar çoK sevDim ki saNki..??
SonRasında neDen bu kaDar çoK acı çekTim..??
Bana bu denLi acı veRen o mu, yoKsa kenDim mi, çöZemeDim..!! :^) :^)

arwen 17 Temmuz 2009 23:41

çok uzun zaman oldu yazmayalı:)

günler dolu dolu geçiyor ( lafta)

böyle işte....

Tınmaz Melaike 30 Temmuz 2009 23:57

Herşey o kadar anlamsız ki .. Hayatıma anlam yükliyemedim Henüz.. öyle biri yok henüz..

ideallerimin peşinden koşarken umarım hayatımın aŞKını kaçırmam..

Hergün ayrı bi dert..

yoruldum günlük.

Ben bile yoruldum..

Saat: 08:46

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık