![]() |
Kolay Değil Yalnızlık hiç kolay değil yalnızlık ve kolay değil sevmek hatırlamıyorum sevgiyi ama sevmek istiyorum çaresizce hep güzel gelir sevmek ve güzel değil sevilmemek bilseydim sevgiyi! belki hiç sevmezdim yaşam bukadar zor değil ve zor değil ölüm bıkmasaydım hayattan belki şuan yaşardım gülmek bukadar zor değil ve zor değil ağlamak ne kadar da zor olsa sevmek bukadar adil değil ve anlaşılır değil sevgi kaybettim mutluluğu! zaten hiç yaşamamıştım bu kadar zormu bunlar ya da gerekli mi belki hiç yaşamamalıydım hayatı bu denli mutsuz. Ahmet Balçıklı |
ADIM YALNIZLIK BENİM Önce seni Sonra kendimi Bugün de kimliğimi kaybettim Hükümsüzdür Bulanlar Boşuna yorulup getirmesin yazık Çünkü Ahmet'i türkülere Selçuk'u şarkılara İlkan'ı şiirlere gömdüm artık Bundan böyle "Adım yalnızlık benim Soyadımsa ayrılık" |
YalnızlıkYalnızlığımı büyütür kalabalık Gökdelen'in gölgesine siner Karanfıl Sokak kalınlaşır yoksul kadın çocuklarıyla çöplerin üzerine konar gözleri cam kırıkları sevgilim gelir yalnızlığım büyür çocukken gökkuşağına düştüğüm gökyüzü gelir kirli güvercinleriyle. Kimin öznesiydi mevsimler işkence öyküleri kimindi ayrılığın sesi miydi adımlarım suyu bekleyen uçurum mu kanatlandım yalnızlığımla son mevsime içimde bir kedi yavrusu. A. Kadir Bilgin |
YALNIZIM SEN YOKSAN YANIMDA YALNIZIM YALNIZ KENDİMİ KENDİMDE BULAMIYORUM SEN BENİM İÇİMDE BİR UZAK YILDIZ GÖRÜYORUM AMA TUTAMIYORUM NASIL SUSAMIŞIM BÖYLE SEVMEYE NASIL DA HASRETİM SENİ GÖRMEYE BAŞKASI RÜYAMA GİRMESİN DİYE İNAN ÇOK GECELER UYUMUYORUM BİR SON VER NE OLUR KORKULARIMA YENİK DÜŞTÜM BÜTÜN TUTKULARIMA SÖZ YETMİYOR DİYE DUYGULARIMA SENİ SEVİYORUM DİYEMİYORUM |
yalnızlık Giderek saplandı yalnızlık yüreğime Atmak istediğimde atamıyor İhtiyacım olduğunda ise bulamıyorum Birşeyler itiyor beni sana Sevgin yahut heybetli bir kasırga Git aradığını orda bulacaksın diyor Fakat adres vermiyor. Yalnızlık zifiri gecelerde kimsesiz kalmak Temmuz ateşinde su bulamamak Şubat ayında ateşi aramak Günlerce aç kalmak gibi Ama en önemlisi yalnızlık; Seni özlerken, Sessizce ağlamak gibi! TÜLAY KÜÇÜK |
YALNIZLIK Yıllar var ben hangi kapıyı çalsam Yalnızlık, yalnızlık, sonu yalnızlık Ne zaman nerede birini sevsem Ayrılık, ayrılık, sonu ayrılık En güzel yıllarım geçti hasretle Bir tebessüm bile geldi zahmetle Kime sarıldıysam binbir ümitle Pişmanlık, pişmanlık, sonu pişmanlık Hayatım bir gurbet yolcusu gibi Varlığım dertlerin borçlusu gibi Yarınım bir zindan suçlusu gibi Karanlık, karanlık, sonu karanlık. |
Yalnızlık Türküsü Bir yalnızlık türküsü ki Kulağa geldi mi gitmez. Diline dolandı mı bitmez. Aynı ağır solukla başlayıp Soluğun sonu gelmeden bitmez. Bir yalnızlık türküsü ki Bilinenin en acısı. Acıtanların en sancılısı. Sancıların en karası. Bir yalnızlık türküsü ki Diline dolandı mı bitmez. Sancı sardı mı gitmez. Bir yalnızlık türküsü ki Sevda değil, hüzün; Türkü değil, cenaze dilimdeki… Aslı Aker |
YalnızlıkYalnızlığımı; içime çekip hissettim bir kez daha gözlerimde ise sonsuz bir karaltı yanımda dost bildigim iki bira beni anlayacaksan,deger veriyorsan; hisset kokumu,nefesimi ,bedenimi,yanlızlığımı yanlızlığı anlayacaksın elbet, yakamı bırakmayan illeti. ağlayıp gözyaşlarınla sulayacaksın, senin yüzünden gittiğim, hep yapayalnız kalacağım mezarımı. uzerımde ne bir çiçek bitecek ne de bir kus gezinecek anlayacaksın! yakamı bırakmayan illet Erkan Balaban |
şifa veren el sensin sevilensin sevensin senden başka kimim var bana teselli versin |
Yalnızlık Kaygısı Nerden çıkacak diyerek gözlendi Üstüne üstlük sokaklar tutuldu Kolumda ekrep yelkovan izlendi Bakmadık ne yol ne park unutuldu Yüz defa bana inan deyip gitti Ne bir telefon ne de haber etti Bence bu sevda başlamadan bitti Sanmasın ki şu gönlüm uyutuldu Randevu denen koskoca yalanmış Nasılda gönlüm bu hayale kanmış Bedel ödeyen hicranı tadanmış O belki benden ebedi kurtuldu Yalana geçit tanımazdım hiç ben Doğru adına kalmadı bir güven Nedir insanı özünden döndüren Büsbütün kul mu kuldan soğutuldu Eyvah diyenin yok mudur duygusu Sorarım size yok mudur sevgisi Bitmeyecek mi yalnızlık kaygısı Nice mecnunlar gamla avutuldu 23:10 01.04.2007 Engin Namlı |
| Saat: 09:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık