![]() |
HER ÇİÇEKTE SENİN GERÇEĞİN,HER ÇEŞİT RENKTE VAROLAN GERÇEĞİN ESEN RÜZGARDA SENİN HİKMETİN, YAĞAN YAĞMURLARDA SENİN ESERİN BATAN GÜNEŞTE SEN,DOĞAN GECEDE SEN,ÇERÇEVELİP KUŞATAN SEN ARZ_I ALEMDE,KAİNATIN TÜM ZERRECİĞİNDE SEN, VE SANA HAMD_Ü SENALAR EDEN ....KULUN BEN |
Gül Bahçesi Gül Bahçesi Toplumumuzda kadına Şiddet aldı da başını gitti Karısını döven dövene Gerekçesi de hazır Kocanın vurduğu yerde Gül bitermiş Bu yüzden koca mağduru Kadınım döndü Gül bahçesine |
Hayat Duam... Kötü zamandayız her şeyde kir var Rabbim temizi bulanlarda eylesin Derman diye sarıldığında zehir var Rabbim devayı bulanlardan eylesin Bazen gerçeği bulmak zor geliyor Bazen hakikat tüm dengeleri geriyor Şeytan aklınla bir kalbini yeriyor Rabbim düşmanını bilenlerden eylesin Dost diye kimlere gittik yamandık Dost yüzlü hainlerce yağmalandık Pamuk ipliği ile hayat bağlandık Rabbim dostunu bulanlardan eylesin Can dost başladın yarıda bıraktın Beni yine kendi ateşimlemi yaktın Yoksa sendemi başka denizlere aktın Rabbim yolunu bulanlardan eylesin |
ESME DELI RÜZGAR ESME VARAM GIDEM MUHAMMEDE VARAM GIDEM RAVZASINA SEVDIGIME SULTANIMA ESME DELI RÜZGAR ESME SEN DEVASIN SU GÖNLÜME YAGMA YAGMUR DOLU YAGMA CENNET KAPISINI KAPAMA SU KULUNU AL YANINA NURLAR YAGDIR MEZARIMA YAGMA YAGMUR DOLU YAGMA SEN DEVASIN SU YARAMA DURMA YOLLAR DAGLAR DURMA CENNET YOLU UZAK BANA ERISILMEZ KOSA KOSA EL ACIP ZIKRET ALLAHA DURMA YOLLAR DAGLAR DURMA SEN DEVASIN SU YARAMA ESME RÜZGAR YAGMA YAGMUR GÖNLÜM ASIK HALIM TALAN HASRETIN BAGRIMDA YANAN KÖLE SANA KULUN MEVLAM ÖZLEMIN BAGRIMDA YANAN KURBAN SANA KULUN MEVLAM |
NİDA KARANLIĞA MEYDAN OKURDA SESSİZ FERYADIM! KENDİ KENDİNE YANIP SÖNER; TEZAT YAŞANTIM. BİR KERVAN ARARIM İSTİKAMETİM ZİRVEYE... YAVAN KALIRIM BİR DOST BULAMAZSAM BU DEMDE. RAVZA-I MUTAHARRADA NURDAN BİR IŞILTI. UNUTULMUŞ SÜNNETTEN KALP GÖZÜME FISILTI. MUHABBETİN SAĞINDA MERHAMET. SOL YANINDA İSE ADALET. YAŞANTIMA GİRERSE BU ADET. GÖNLÜM ÇEKER Mİ HİÇ SEFALET. AĞZINDA Kİ LOKMAYI KISKANNAYAN BİR GÖNÜLDAŞ. ÇORAK GÖNLÜMÜ SERİNLETECEK BİR GÖNÜLDEŞ. BAŞAK BAŞAK SADECE ADALETE EĞİLEN BAŞ. IRMAKLARDAN ÇAĞLAYAN MERHAMET DEMİNE EŞ. BİR KESKİN NİDA GELDİ NEY(İN) SOLUĞUNDAN! AH!EDEN NEFES DARLIĞIM MÜSADE ETMEDİ. GÖNLÜM ANCAK İNCİ İNCİ KELİMELER DİZDİ. BİR TÜRLÜ DÜZE İNMEDİ Kİ BU YOKUŞTAN. NE GÜZEL MUHABBETİN DORUĞUNA ULAŞMAK. KURDUN MU GÖNÜL SARAYINI PAYLAŞARAK. ÇOK KOLAYLAŞACAK VİRANELERİ YIKMAK. NASİP OLMASADA NİYETİDE AYNI MÜKAFAT. |
Hocam ellerinden öperim yine Haliniz nasıldır nicedir hocam Muhtacım sizin engin sevginize Şahsınız gönlümde yücedir hocam Irmaklar misali ben size aksam Ruhumu sizin sevginizle yaksam Cemalinize yorulmadan baksam Ayrılık kalbime sancıdır hocam Nefsim hata yapar cezasın çeker Gönül kıraç topraklara hiç eker Bir fakir burada himmetin bekler Dönülmez yerlere yolcudur hocam |
SEN seni anlatayım desem yeter mi ki kelime bir elime alsam lügati alsam seni bir elime ey allah ın rasulü seni anlatmak ne haddime seni ancak rehber edinebilkirim kendime rasul sensin nebi sensin ve sevgililer sevgilisi dünyada nur mu ararsın işte nurun ta kendisi konuşsa cezbeder sesi sussa anlatır yüz ifadesi her şeyinde bir ölçü oturması kalkması yürümesi rabbim seni yaratmış alemlere rahmetsin sana çamur atanlar seni nasıl kirletsin sen şanın şerefinle bizlere emanetsin bu uğurda biz varız tüm dünya bunu bilsin nurun aydınlatıyor karanlık dünyamızı sevgin çepeçevre sarmış dört yanımızı rabbim hiç sever miydi sen olmasan gayrımızı kuran ve nurun aydınlatır dünümüzü yarınımızı nurun ta ötelerden yolumuz aydınlatır seni anlatan şiirler yazılır satır satır senden geyrısı sormuyor ümmetine hal-hatır dünya sanki bize küs biz dünyadan uzaktır ümmetini sorarsan durum içler acısı bir acısı durulsa başlar diğer sancısı bilmiyoruz sevgili bu zulüm kaçıncısı sabırla mücadele eden işte en hayırlısı gönüller sana susuz ne yağmur ister ne de su seni öyle özledik ki dayanamaz olduk doğrusu "sana layık olabildik mi" ümmetin tek sorusu bu dünya bataklıktı sen ise sevgili bir durusu sana hasret gönüller hep seni arıyoruz geçen ondört asırdan hep seni soruyoruz seni anlayamazsak hiçbir şey bilmiyoruz seni amlamaya çalışıyor ve seni çok seviyoruz sen güzelsin sevgili ahlakın başka güzel rabbim seni yaratmış ne kadar da özel senin bize tavsiyen doğru ol ve de düzel aşkınla sarardık seolduk ve şimdi olduk gazel senin o rahmetin ki engindir ne kadar da düşmanların bile der olur mu bu kadar da onlar bilke sevdi aslında seni ne kadar anlayamasa da ya anlayamıyorlardı seni, anlamak istemiyorlardı ya da hep anlattı o server iyi doğru hakikat ona uyan ümmeti yükseldi kat ve kat dinlemeyenler ise her iki cihanda bedbaht ey allahım cennette bizi de onun yanına kat göremesek de burada inşallah ahirette bak şimdi ey nebi ümmetin bu niyette sen de bunu anlattın hep o nurlu davetinde bunlardan razı mısın denirse ne olursun evet de allah aşkından yandık başka neye yanalım başka dayanak mı var ki biz ona dayanalım nebisini dinleyip onun emirlerine uyalım zorluklara sabredip rahmetine dalalım ey nebi seni rehber edindik şimdi biz de sana saygımız snsuz ve olan sevgimiz de sevgin gönlümüzdedir adın hep dilimizde ey nebi ertık gel sabır kalmadı bizde |
Kabul edermisin ya RASULULLAH? ÜMMETI ÜMMETI diyerek dogdu alemlerin peygamberi, o nûru ugruna yaratti mevla bu alemi... Biz senin yolunda ilerleyerek sünnetlerinle, aglayip gözyasi dökerek gecenin bir vaktinde, düsünerek hâlimizi kiyamet gününde, hasretini ekleyerek mahsul ibâdetimize, sefâat edermisin bize, peygamberlerin peygamberi?! Cebrâil aleyhisselam vahiy getirmeyip, Mikâil al. mevsimlere karismayinca, Azrâil al. her an baska tarafta, insanlar can verip, Isrâfil al. sûrunu üfledigi zaman hûû nidasiyla, artik dünya yikilip ahiret kaldiginda, benide ümmetin kabul edermisin ya RASULULLAH?! O gün ki herkes birbirinden kacacak, baba evladi tanimayip, evlad ana, babadan hesap soracak, kimse birbirine bakmayacak, hak arayip, benide ümmetin kabul edermisin ya RASULULLAH?! Mevlâmin önünde hesaba cekildigimde, o inanilmasi güc sicaklikla eridigimde, günahlarim bana gösterildiginde, o benim ümmetimden deyip, benide ümmetin kabul edermisin ya RASULULLAH?! |
HAKKA GİDEN YOL http://www.siirci.net/imaj/5.gif Kör kuyulara mı atılsak Yusuf gibi, Çarmıhlara mı gerilsek İsa gibi, Denizler mi yarsak Musa gibi, Hakka giden yolda biz ne yapsak Tekbirlerle yaşasak Mücahit gibi, Beş vakit eksik etmesek hafızlar gibi, Zekâtlar versek Karun gibi, Yüz mü sürsek Kabe'ye hacılar gibi Ateşlere mi atılsak İbrahim gibi, Balıklarla mı Konuşsak Yunus gibi, Ezanlar mı okusak Bilal gibi, Hakka giden yolda biz ne yapsak Mor sümbüllü bağlardan güller mi dersek, Köz olan ateşlere alev mi olsak, Bilmem ki senin için neler yapsak, Başına papatyalardan taç mı yapsak İLAHİ AŞKA VESİLEM SEN OL! İLAHİ AŞKA VESİLEM SEN OL! Ninnilere çoktan bıktı bebek gönlüm. Sütlerin üstünde ki kaymağı yoktan çekip tattı gönlüm. Derdimi ona anlatamadım! Baktıkça kendimi buldum. Zümrüt gözlüm... Meçhulde yürüyenler göre kefenlenmeden gömülürüm! Aşkı dilinden kalbine geçiremeyenlere göre de sürünürüm! Nerde o günler ! Hayalimden başka nerede görürüm!!! İlahi Aşka Vesilen Sen Ol! Şu dikenli dertlerimi kalp gözünde ki bakışınla yol! Düşüncelerin incinmesin, Nasırlı duygularda bile bahtiyar ol1 En neşeli anımda ki terk edilişime; Tercih ederim Kötü anımda ki bana verdiğin teselliye... Gözüm gözümde olsada hasretim bakışına, Şu Gökhan'ın yaslı tasasına, Vesile-i sabır ol ALLAH aşkına! Bir müzik ritmiyle dolaştım zamanında; Samsun dağların da... Bir seçenek daha koydum bahtıma, Nefes darlığı çeksem de; Maltepe yokuşların da... Şumısralarımı okuyup anlarsan! Köle olurum!!! Beni aşan yakut duygularına... |
İlahi ALLAH aşkıyla ürperir hemen gönüller Hep onu tespih eder bütün yerler ve gökler Alemlerin Rabbı şanı yüce ALLAH Yeri göğü inletir La İlahe İllallah ALLAH'ı zikreder şakıyarak bülbüller Sevgiyle dolup taşar iman dolu yürekler Alemlerin Rabbı şanı yüce ALLAH Yeri göğü inletir La İlahe İllallah Hz. Muhammed'i görmek ister bu gözler Onun güzelliğine özenir gonca güller Alemlerin Rabbı şanı yüce ALLAH Yeri göğü inletir La İlahe İllallah |
| Saat: 22:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık