![]() |
YHA LÜTFN RESİMLE GOSTERİN GENELİKLE SAÇLARIM KIVIRCIK IOLDUĞU İÇİN TOPUZ YAPIYORUM AMA DAHA ŞİRİN SEYLER İSTİYORUM LÜTFEN RESİMLİ OLSUN:) |
OKULA UYGUN VE ŞIK SAÇ MODELLERİ 1) Saçlarınızı gürlüğüne göre tutam tutam ayırın, bükün ve sırayla arkaya doğru tokayla toplayın. Çok güzel bi topuz görünümne sahip olursunuz çokta kısa sürer :) taşlı tokalarla daha şık yapabilirsiniz. 2) Sabah için vaktiniz yoksa saçlarınız ıslakken parmağınıza sarın ve tokalayın, sabah açtığınızda maşa gibi olur :) bandana vb. aksesuar kullanabilirsiniz. 3) Saçınızı hafif yana doğru sıkıca toplayın, dalgalı isterseniz hafif ıslatıp jöleyle sıktırabilirsiniz, vetaşlı ince bir taç takın :) Bende 17 yaşında öğrenciyim. Hepsi çok kısa ve şık :) tercihinize göre sizde yapabilirsiniz :) |
Bencede çok basit daha güzel duran ve kolay anlatımlı saç modelleri istiyoruzzzzzzzzzzzzzzz.karpuzuyla meşhur şehirden? yolluyorum bu mesajı |
Ben okulda havalı ve popüler olmak istiyorum 5.sınıfta kızlara hava atmak için güzelce at kuyruğunu veya herhangi bir saç modelini güzelce anlatın tamammı keten prenses? |
Lise için saç modelleri Arkadaslar ben liseye gectim ama gideceğim lise açık saça ve topuza izin vermiyo bunun için kolay ve hoş örgü modelleri var mı sadece örgü modeliin ismini söyleseniz yeterli olur internetten araştırabilirim. |
okul için kısa saç modelleri uzman tv umarım cevabınız beni mutlu eder |
eed ya çokça deişik bi saç modeli onerin lutfen okulumu deiştiricem çok acil saç moderli lazım |
ya ben 5ci sinifda okuyom sacim cox kalin yha sacimi duzlestiriyom ama okula gidiyom buruluyo nolur bana bi sac modeli onerin biktim at kuyruu yapmaktan pratik ve cabuk yapilan sac modeli |
bence arkadaşlar saçınıza bir yandan topuz yapın bir taç olabilir ya da saçlarınızı sanki özensiz yapmış gibi bir topuz çok güzel olacaktır.... |
sac benim saclarım cok kıvırcık değil ama iyi şekiller veremiyoru lütfen bana yardım edin bu saç yapımlarını görmesem yapamam |
| Saat: 02:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık