![]() |
Bunun MSN Messenger 7.0 veya 7.5 uyumLusu yok mu ? :S |
teşekkürler ahmed sorun çözüldü :smiley32: |
Alıntı:
|
merhaba, bu programın türkçesi yok mu?:(yada varda ben mi beceremedim? |
Alıntı:
Resimli anlatım: https://www.msxlabs.org/forum/ |
ya benim discovery bozuldu biri cevrim dişi oldumu göstermiyo hem ayarları yapcam oturum acmıs deylisiniz diyo nasıl düzelticem. |
Alıntı:
Öncelikle MSN inizi tamamen siliniz, sonra msgdiscovery de tamamen siliniz "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen siliniz,sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyaysı görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçiniz.Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz. :turkiye: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Öncelikle MSN inizi tamamen siliniz, sonra msgdiscovery de tamamen siliniz "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen siliniz,sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyaysı görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçiniz.Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz. |
arkadaslar ben daha once messenger discovery 1.2 yukledim calisti ama 1.3 yukledim malesef calistiramiyorum ben messengerlen nasil calistiracam yardimci olursaniz sevinirim |
| Saat: 21:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık