![]() |
+35 hangi ülkenin telefon alan kodudur? geçen hafta banada +40 romanya dan çağrı gelmişti önemsemedim. az öncede +359......63 bulgaristandan çağrı geldi, akıllarını başka şeye kullansalardı işe yarar birşey yapmış olurlardı. yazııkk bunlara...!!! çok rahatsız edici gece 2 3 demiyorlar birde!! |
+35 hangi ülkenin telefon alan kodudur? az önce benide aradılar allahtan google da araştırdım yoksa geri arayacaktım |
+35 hangi ülkenin telefon alan kodudur? +35 987 68.....89 numarada beni aradı . bir sitede sahte bulgar geini olarakta gördüm. teşekkürler uyarı için arkadaşlar |
+35 hangi ülkenin telefon alan kodudur? +359876179215 arkadaşlar bana bu numaradan çağrı attılar birlik oalaım numaraları buraya yazalım araştıranlar da burda baksınlar...ve polise gitmeyi unutmayalım... |
şimdi beni de böyle bir numara aradı düşmemek lazım :) |
+35 hangi ülkenin telefon alan kodudur? evet arkadaşlar bana da her hafta çağrı atıyor aynı numura tahmin etmiştim |
+35 hangi ülkenin telefon alan kodudur? merhaba benide sabahtan beri caldırıyorlar neiş anlamadım +359 8 9 5 8 9 5 5 4 6 neiştır anlamadım gitti :D :D :D |
+35 hangi ülkenin telefon alan kodudur? o 35 değil 359 olması lazım bulgaristandan arıyolar |
+359877874064 ... bu numara sürekli çağrı atıp duruyor..kimdir la bu? |
mhmhuklo şey seni arayanların telefonunu verebilir misin beni de aradılar bayaa korktum :( |
| Saat: 19:17 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık