![]() |
Selam Arkadaslar Bende Live Msn ve Plug 3.5 Kurulu Kişi İleti Yazıyor Uyarısı Gelmiyor Ne Yapmam Gerekli Acaba Yardım edermisiniz Secenek Deaktif Değil Ama yinede Gelmio |
Ne iŞe Yarar Bu Program . . . YArdımcı oLursanız SEvinirim ... |
Alıntı:
Size uygun detaylı anlatım sitemizde mevcut, Detaylı anlatımı izlemek için TIKLAYIN (StuffPlug NG için) Düzenleme: StuffPlug 3.5 için StuffPlug - Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 - MsXLabs |
Ekteki zipli dosyayı indirip içindeki Türkçe dosyasını "C:\Program Files\StuffPlug3\Languages" klasörünün içine yapıştırın sonra dil listesini yeniden açın. Türkçe, dil listesine gelir.[/quote] Sayın Teknik Destek Yardımdaki Arkadaşlarım, Bu Stuffplug süper bişiii yav... sizlere teşekkürler süper anlatım ve süper yazılım nihayet stuffplug türkçe artık herşey güzel böyle devam edin sizlere başarılar banada eğlen ce:-))) Teşekkürler yardımlarınızdan dolayı... Saygılar Serpil:turkiyem: :turkiye: (H) |
eklediğim ifadeler küçük görünüyor.. eskiden stuffplug ng ile, ifadeleri gerçek boyutunda ekleyebiliyorduk fakat WLM 8.5 + plus 4.50 + stuffplug ng 3.5 kurdum.. bu ifade işlemini yapamıyorum.. Stuffplug -> Deneysel bölümünde bu özelliklere karşılık hata veriyor.. bunu nasıl düzeltebiliriz ? |
Slm Tesekürler Programm icin;) bu Pragramma almanca dili ecklenimbilinirmi Saygi FeeAnor:( |
Alıntı:
|
merhabalar, stuffplug 'ı yüklemek istiyorum ben. Daha öncesinde Plus'ın yüklü olması gerektiğinden onu yükledim ama 'tercihler' dediğimde 'eklentiler' linkini göremiyorum ? yardımcı olursanız sevinirm.. |
Alıntı:
|
Stuff Plug indiremiyorum ? stuff plug indiremiyorum surekli uye girisi yapiniz diyor acaba neden ? yokmu online biri ? |
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık