MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   StuffPlug Teknik Destek-Yardım (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/33-stuffplug-teknik-destek-yardim.html)

dadassh 12 Nisan 2008 11:05

Selam Arkadaslar Bende Live Msn ve Plug 3.5 Kurulu Kişi İleti Yazıyor Uyarısı Gelmiyor Ne Yapmam Gerekli Acaba Yardım edermisiniz Secenek Deaktif Değil Ama yinede Gelmio

adr3 12 Mayıs 2008 22:01

Ne iŞe Yarar Bu Program . . . YArdımcı oLursanız SEvinirim ...

Fırtına 12 Mayıs 2008 22:14

Alıntı:

adr3 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1051668)
Ne iŞe Yarar Bu Program . . . YArdımcı oLursanız SEvinirim ...

Size uygun detaylı anlatım sitemizde mevcut, Detaylı anlatımı izlemek için TIKLAYIN
(StuffPlug NG için)

Düzenleme: StuffPlug 3.5 için StuffPlug - Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 - MsXLabs

serpoo 13 Mayıs 2008 22:40

Ekteki zipli dosyayı indirip içindeki Türkçe dosyasını "C:\Program Files\StuffPlug3\Languages" klasörünün içine yapıştırın sonra dil listesini yeniden açın. Türkçe, dil listesine gelir.[/quote]

Sayın Teknik Destek Yardımdaki Arkadaşlarım,

Bu Stuffplug süper bişiii yav...

sizlere teşekkürler süper anlatım ve süper yazılım nihayet stuffplug türkçe artık herşey güzel böyle devam edin sizlere başarılar banada eğlen
ce:-)))
Teşekkürler yardımlarınızdan dolayı...

Saygılar

Serpil
:turkiyem: :turkiye:
(H)

cer0 16 Mayıs 2008 14:37

eklediğim ifadeler küçük görünüyor.. eskiden stuffplug ng ile, ifadeleri gerçek boyutunda ekleyebiliyorduk fakat WLM 8.5 + plus 4.50 + stuffplug ng 3.5 kurdum.. bu ifade işlemini yapamıyorum.. Stuffplug -> Deneysel bölümünde bu özelliklere karşılık hata veriyor.. bunu nasıl düzeltebiliriz ?

FeeAnor 29 Mayıs 2008 21:34

Slm

Tesekürler Programm icin;)

bu Pragramma almanca dili ecklenimbilinirmi

Saygi FeeAnor:(

ahmetgns 29 Mayıs 2008 23:07

Alıntı:

FeeAnor adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1072392)
Slm

Tesekürler Programm icin;)

bu Pragramma almanca dili ecklenimbilinirmi

Saygi FeeAnor:(

Uzun süredir Almanca çevirisi yok, siz yapabilir misiniz? İngilizce bilmiyorsanız da forumumuzdan Türkçe dosyasını indirip onun üzerinden Almanca'ya çevirebilirsiniz. Yaparsanız bize haber verin, programda kullanıma uygun duruma getirelim.

doga77 1 Haziran 2008 15:34

merhabalar,
stuffplug 'ı yüklemek istiyorum ben. Daha öncesinde Plus'ın yüklü olması gerektiğinden onu yükledim ama 'tercihler' dediğimde 'eklentiler' linkini göremiyorum ? yardımcı olursanız sevinirm..

ahmed 1 Haziran 2008 15:36

Alıntı:

doga77 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1075534)
merhabalar,
stuffplug 'ı yüklemek istiyorum ben. Daha öncesinde Plus'ın yüklü olması gerektiğinden onu yükledim ama 'tercihler' dediğimde 'eklentiler' linkini göremiyorum ? yardımcı olursanız sevinirm..

sp3 programı artık plus tan ayrılmıştır; tek başına bağımsız bir yazılım haline gelmiştir!sizin belirttiğiniz nokta eski sp2 yazılı içindi...

NightBoy 5 Haziran 2008 00:11

Stuff Plug indiremiyorum ?

stuff plug indiremiyorum surekli uye girisi yapiniz diyor acaba neden ?

yokmu online biri ?

Saat: 04:43

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık