![]() |
Nedense hiç sormadılar Ve gittiler Üzülmüş gibi gözüktüler Nedense hiç sormadılar vahşeti Her görüşlerinde gözlerini yumdular Menfaatlerle dolu hayallerini Dalıp gittiler Nedense hiç sormadılar Hayatın her alanındaki dramı Ah bir sorsaydılar Soramadılar http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
Gidenler... Kalanlar... Asırların tartışması Hangisi için üzüntü duymalı Hangisi daha mutlu olmalı Herkes gidecek bir gün Ya da herkes geride kalacak bir gün Bu gözyaşları giden içinse Üzülme Çünkü o gittiğini bilmiyor,hiçbir şey hissetmiyor Eğer kalan içinse,kendin içinse Yalnızlığın,özlemin,boşluğun içinse Üzülme Sarıl yanındakilere Gidenin yerini tutması için değil, Yanındaki varlıkları hatırlamak için Alışmana yardımcı olacakları için Yok eğer âdettense, gösteriş içinse Üzülme Herkes gördü ne kadar üzüldüğünü Daha fazla saygısızlık etme Gidene ya da gerçeğe Eğer sadece,nedenini bilmediğin bir üzüntüdense Üzülme Giden gittiği için ağlama,kaldığı günler için gülümse Öteki türlü haksızlık olur Ölünen bir günse,yaşanan senelerce Ey dostlar,ben derim ki Öldüğüm gün kabrimde gülümseyin Eğer aranızda olmamdan memnun kaldıysanız Bir gün öldüğüm için üzüntüyle değil,bir zamanlar yaşadığım için mutlulukla anın beni Herkes gidecek, doğal olan bu Herkes dönecek özüne Siz sadece gülümseyin, memnuniyetinizi belli edin Belki o zaman bir gün bir yerlerde yeniden karşılaşır, yeniden yaşarız birlikteliğimizi... http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
SeVmEk_KoLaY_KaVuSmAk_ZoR Sizce sevmek mi kolay yoksa kavusmak mi bence sevmek kolay ama kavusmak zor.Kavusmak zor eyer o uzaktaysa yaninda deyilse kavusmak zor önünde engeller olursa engelsiz ask yok bence.Sevmek kolay, ona deli gibi asik olsan bile hic birzaman bilemezsin ona kavusucani neden mi olur ya o yada sen vefat edersin yada bisi olur kara kediler girer araniza ama bence kavusmak zor eyer sevdiyin senden cok uzaklardaysa.Kavusmak bence zor cünkü biliyorum o duyguyu yasadiklarimi.Kavusmak keske kolay olsa sevmek gibi kolay olsa önünde okulmus ,ismis ,aylenmis hele ayle o büyük sorun aylen kabul edmezse evlenemezsin onlar anca evet derse evlene bilirsin yoksa ya kacarsin aylensiz bir hayat kurarsin hayatinin yarisi yokolmus olur yada aylenin kabul edicegi gibi bir es bulmalisin. Bence sevmek kolay kavusmak zor son bir nedeni daha var yani bu neden herkeze gecerli deyildir sadece farkli ülkelerde olanlar icin mesela sen baska bir ülkedesin o baska bir ülkede birbirinize deli gibi asiksiniz ama kavusamicaksiniz, günleriniz, aylariniz, seneleriniz hasretle gecicek . Kendinizi kandiricaksiniz kavusucaz diye ama Sonunda kavusamicaksiniz ozaman siz hayatta neye dayanarak yasiya bilirsiniz ??? Ben yasiyamam .Simdi sizde sira sizin bakislarinizi bekliyoruz sizce Kavusmak mi zor Sevmek mi zor ????? Cevaplarinizi bekliyorum Sevgilerimle saygilarimla esmerkiz |
Alıntı:
|
Kavuşmak kişinin durumuna bağlı olsa gerek.. sevgiyide evrensel boyutta Düşünürsek, Zordur tabiki.. Kolayca elde edilen şeylerin tadı olmaz... |
Gece sessiz, Uyumakta koca şehir, Yorulmuş belli Ürkütmemek için Papuçlarım ellerimde, Çiğniyorum Kaldırım taşlarını. Bak koca şehir; Sen uykudayken Seni terk ediyorum. Uyandığında ben olmayacağım Ne kadar umurunda Bilmiyorum ama, Giderken ağladığımı Bilmeni Istiyorum. Martılar sana emanet, Özleyeceğim, Vapur çığlıklarını Balık ekmekcileri, Simitcileri, Mendil satan,sümüklü Sokak çocuklarını.. Hele, Sevdiğimle oturduğum, Şu bank, Aman ha! Ona gözün gibi bak. O bankta Bırakıyorum hayallerimi, Umutlarımı,beklentilerimi.. Seni terk ediyorum Koca şehir. Bir gece vakti. Sen derin bir uykudayken Sevgilisinin Sıcak koynundan Çıkmayı istemeyen Biri gibi.... http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
İzmir’e yağmur yağıyordu Kaldırım taşlarında bir damla Gibiydim, yokluğunda Sokak ışıklarında Uçuşan bir benektim. Uzaktı ellerin Uzaktı gözlerin… Sözlerin yoktu, Yüzün yoktu… İzmir’e yağmur yağıyordu Damlalar her şeyi silip götürüyordu… Camdaki buğudaki ismin Harf,harf silinip Pervaza akıyordu…. Yalandı ismin, Yalandı duyguların Yalandı sevgin……. İzmir’e yağmur yağıyordu Şimşekler içime düşüyordu Uzaktı ilkbahar Uzaktı yaz Mevsimlerden sonbahar Ben kışa giriyordum… Ellerim soğuk,düşüncemde Uzaklara gitmek vardı… http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
HER GİDEN BİRAZ KALMAYI, HER KALAN BİRAZ GİTMEYİ İSTER Gitmek göze alabilmektir. Gitmek tehlikelidir. Gitmek merak etmektir, riski göze alabilmektir. Gitmek, asla kaçmak değildir... Kalmak güçtür. Kalmak, kabul etmeyi veya kalınan yeri değiştirmeyi gerektirdiği için güçtür. Kabullenmek, kendi karakterini yaşayamamak tehlikesi barındırır içinde ve bu tehlike kederli bir renk katar kalmak eylemine... Kim daha kazançlıdır? Giden mi kalan mı? Peki geri dönen, o bir yenik midir? Geri dönüş bir yenilgiden çok, bir yeniden başlayış olabilir mi? Çok gören mi, çok gezen mi, yoksa çok kalan mı mutludur?... B.U. |
Gitmek. Bir hançeri inceltip Okyanusa daldýrmak isteði Ya da düþebilmek atlaslarýn Dýþýna ki ey kalbim Yalnýzsýn bu yolculukta da Gitmek. O kaos duygusu, aklýn Sarsýntýlarla yorgun düþüþü Bilincin kamaþmasý belki de. Rehin býrakýlacak bir þey yok Unuttuklarýndan baþka. Gitmek. Bir büyü gibi saran Aðrýlar yumaðý, kýþkýrtýlmýþ Düþlerdir ki sen þimdi Esirgeme kendini kalbim Kederin o derin yalnýzlýðýndan |
büyüyen bir şey var inatçı bir gölge gibi içimde beni çağıran sesine yol ver çekip al beni bu körkuyudan bana yeni bir yol ol yoruldum içimde dönüp durmaktan günlerdir koynumda geceleyen hüzün uzanıp serin kollarına unutuşun üzerime örttüğüm bir düş eskisidir yüzün ah o uçurum ıssızlığı duruşun! nereye baksam gözlerindir bu üşümüş mavi nereye kaçsak ayrılık şimdi! http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
| Saat: 06:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık