![]() |
Smlar :S dumurum biri beni aydınlatsın lütfen konu açayım dedim vazgeçtim umarım burda biri beni duyar:) gecenin bir yarısı bir gafla kabul ettiğim bir kişinin ( ki ilk ve tek gafletim:) ) adresini bulamıyorum listemde bunu kayıt almış sadece ama adres yok... Suzettee YOu have a New Secret Crush waiting for you!! See WHo it is GOTO this website böle bişeyi bana gönderip kayboldu. Ve hiçbir yerde bulamıyorum msnimde... Şimdi ben tıklamadığım halde kabul etmekle sakat bişey mi yaptım yoksa içim rahat edebilir mi mı beni aydınlatacak bir fani arıyorum... Şimdiden teşekkürler umarım yanlış bir yere yazmıyorumdu ama gözlerim yoruldu aramaktan. Ben gibi başına gelen ve durumu çözmüş olan birini arıyorum... brek brek |
Alıntı:
|
slm msnde sni engelleyenleri gösteren bir program yok ama alternatif programlar wardır örn aMSN i kurun oturum açtıınızda sizin engelledikleriniz sol taraftaki kırmızı çarpılar sizi engelleyenler sağ taraftaki kızmızı çarpılar oluyor burdan daha koly bir şekilde sizi engelleyenlere bakabilirsiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merhabalar arkadaşlar. benim sormak istediğim bişey var müsadenizle. ben msn kişi listelerine eklenmek istemiyorum. yani hiç kimsenin beni ekleyememesini istiyorum. bunun bir ayarı yada bir yaması programı varmıdır? teşekkürler cevaplarınız için şimdiden! |
Alıntı:
net ortamında bazı yöntemler verilmiş; ben hepsini denedim tek tek ama hepsi ekleme talebi gönderiyor... |
işte bende kimsenin beni eklememesini istiyorum. böle gelen talepleri filn otomatik reddeden bi program gibi mesela. yani ben ne eklenmek, nede konuşmak istiyorum.. sadece kendi eklediklerim olsun yani.. hergün onlarca talebi reddetmekten sıkıldığım için bu soruyu sormak gereği duydum.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ahmed'e: senin yazılarına bir bir cevap verdim ki bu forumda yanlış bir bilgi kalmasın istiyorum. sana herhangi bir art niyetim yok, olamaz da. yanlış anlama diye yazdım bunları. |
| Saat: 12:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık