MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Genel Mesajlar (https://www.msxlabs.org/forum/genel-mesajlar/)
-   -   Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder? (https://www.msxlabs.org/forum/genel-mesajlar/6515-erkekler-neden-aldatir-ihanet-eder.html)

deryuruk 29 Ocak 2008 18:47

Alıntı:

Requiem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 915271)
Bence aldatmanın bunla pek bir ilgisi yok..
Kadın ne kadar mükemmel olursa olsun, erkeğin istediklerini ne kadar iyi karşılarsa karşılasın bu onun aldatılmıycağı anlamına gelmez..
Bence aldatmanın en önemli sebepleri yaşam tarzı, arkadaş ortamı, çevre ve karakterdir..
Aslına bakarsanız bu sorunun yani erkekler neden aldatırın kesin bir cevabı da yoktur ama değişmeyen tek gerçek vardır o da erkekler aldatır gerçeğidir..
Hemde kadın ne kadar mükemmel olursa olsun..
Övünülecek birşey değil bu ama bunu en iyi kendimden biliyorum diyebilirim..
Çünkü ben hayatım boyunca yaşadığım tüm ilişkilerde aldattım..
Hemde çok kişinin "Bu kızda aldatılırmı" diyebileceği kadar güzel ve mükemmel kızlarla beraber olmama rağmen..
Dediğim gibi bu tamamen yaşam tarzı ve çevreyle alakalı bir durum bence..

requiem haklı:D

we come one 30 Ocak 2008 00:43

Alıntı:

smyrna__35 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 915137)
Bi başkasına ihanet etmek ve aldatmak zevkLi bişimidir ? Yada bunun ne gibi bir sıradışılığı vardır ?

Bir insanın duygularıyla oynamak malesef günümüz de anlaşılan zevk meselesi haline dönüşmüş..

Gerçekten seven insan asla aldatmaz ben sadece bunu bilirim..

Bu kısıye gore degışır, bunu benım gıbı dusunen bırsuru karşı cins var sokakta ve aldatmak sadece cınsel ılışkıye gırmek degıldır , gözle yapılan bı hareket yada düşünce bile bi aldatma şeklıdır Ve şunu soylıyım sana ben. "Asıl seven insan aldatır" simdi bunda açıklamasını yapardım ama bu çok uzun surecegınden tamamen senın kendı insiyatıfıne bırakıyorum ,iyi geceler ...

AeraCura 30 Ocak 2008 03:07

EVET haklısın aldatmak yalnızca cinsel ilişkiye girmek diil,duygusal olarakta aldatır insan düşünceleriyle aldatır bazen...ama seven asla aldatmaz...çünkü insan sevdiğine kıyamaz ve onu kaybetmeyi göze alamaz bence...erkek yapısı gereği egosunu tatmin etmek için aldatır ve doyumsuzdur...bunun duygusal boşlukla,ilgisizliklede pek alakalı olduğunu sanmıyorum...sadece erkekteki egonun tamini olayı bence...

the encrypted 30 Ocak 2008 09:20

vurun erkeklere...sanki erkek tek basına aldatıyor..çok komik çokkk.

MaRCeLLCaT 30 Ocak 2008 09:24

üzgünüm ama katılıyorum encry erkek tek başına yapmıyor yine bir hem cins destek aldatmaya

Bluesorrow 30 Ocak 2008 11:34

Her zaman diil tabi bazen bu destek aldatanın kendi hemcinsindende gelebiliyor extrem durumlarda

AeraCura 30 Ocak 2008 11:44

Erkek çoğukez saklıyor bir ilişkisi olduğunu...evli yada hayatında biri olduğunu saklıyor bu durumda karşıdaki suçlamak ne kadar doğru?evet tek başına aldatmıyor belki ama hangi bayan evli yada bi ilişkisi olan erkekle bile bile beraber olur?(yok demiyorum öyle insanlarda var ama bu tamamen onun ahlakıyla ilgili bir durum bence)bu durumda erkek iki kişiyi birden aldatmış olmuyormu?
Aldatan kadında var yok diil...ama aldatan kadın var aldatmayan erkek yok bence...

MaRCeLLCaT 30 Ocak 2008 12:37

Alıntı:

Bluesorrow adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 916368)
Her zaman diil tabi bazen bu destek aldatanın kendi hemcinsindende gelebiliyor extrem durumlarda:)

doğru buda var ama haticeye değil neticeye bakarsak aldatmak işte

metglass 31 Ocak 2008 01:06

evde bekleyen birisi var ve her tatlıdan alırım mantığı

we come one 26 Şubat 2008 17:14

Aldatmak kadar zevkli bir şey varmı yaa .Varsa soyleyin aldatmayalım

Saat: 16:45

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık