![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
EVET haklısın aldatmak yalnızca cinsel ilişkiye girmek diil,duygusal olarakta aldatır insan düşünceleriyle aldatır bazen...ama seven asla aldatmaz...çünkü insan sevdiğine kıyamaz ve onu kaybetmeyi göze alamaz bence...erkek yapısı gereği egosunu tatmin etmek için aldatır ve doyumsuzdur...bunun duygusal boşlukla,ilgisizliklede pek alakalı olduğunu sanmıyorum...sadece erkekteki egonun tamini olayı bence... |
vurun erkeklere...sanki erkek tek basına aldatıyor..çok komik çokkk. |
üzgünüm ama katılıyorum encry erkek tek başına yapmıyor yine bir hem cins destek aldatmaya |
Her zaman diil tabi bazen bu destek aldatanın kendi hemcinsindende gelebiliyor extrem durumlarda |
Erkek çoğukez saklıyor bir ilişkisi olduğunu...evli yada hayatında biri olduğunu saklıyor bu durumda karşıdaki suçlamak ne kadar doğru?evet tek başına aldatmıyor belki ama hangi bayan evli yada bi ilişkisi olan erkekle bile bile beraber olur?(yok demiyorum öyle insanlarda var ama bu tamamen onun ahlakıyla ilgili bir durum bence)bu durumda erkek iki kişiyi birden aldatmış olmuyormu? Aldatan kadında var yok diil...ama aldatan kadın var aldatmayan erkek yok bence... |
Alıntı:
doğru buda var ama haticeye değil neticeye bakarsak aldatmak işte |
evde bekleyen birisi var ve her tatlıdan alırım mantığı |
Aldatmak kadar zevkli bir şey varmı yaa .Varsa soyleyin aldatmayalım |
| Saat: 16:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık