![]() |
yurgonum be sanal gümlk |
yorgunluğu hat safhada yaşayanlardan biri olarak diyorum ki; ay bu ne be:faint: çok zormuş günlük.. ve daha başındayım. sonunu düşünemiyorum:faint: yarın sabah erkenden kalkıp yollara düşücem yine, hayırlı bir iş için.. işallah bu sefer dualarım kabul olur da bi kısım sıkıntılarımdan kurtulmuş olurum.. marcell hatundan da uzak kaldım bu aralar, yarın bi aksilik olmazsa işallah görüşürüz..:uf: neyse günlükçüm.. :wave: |
günlük bu gün cok agresifim nedenini bilmiyorum |
anlatılamıyacak kadar mutluyummmmmmmm..... |
yoktum 1 haft yoktum burda şimdi görüştük nbr günlükçüm çok mutluyum |
hep diyorlar yarınlarımın daha iyi olacağını pekı ben de soruyorum şimdi bu qünüm dünümün yarını deqıl mı ? GUNLUK TUTMAK HATIRALARI DALGALANDIRMAKTIR... |
sevgili günlük sen hiç cok cok cok sinirli birisine rastladınmmı rastlamadırsan şimdi restladın işte:@:@:@ |
sana yazmayalı ne kadar zaman oldu günlük bilmiyorum ama içimdeki zaman saatti yıllar geçmişcesine yorgun dönüyor.insanlarda nefret ettim yine boş hayallerim var onlardan zaten nefret ettim.kafamın içi bomboş sadece sağır eden bir baş ağrısı mevcut.. sanırım ben 3 kişiyi öldürmek istiyorum |
Sevgili günlük bu gün hiç birşey yapmadım yattım yedim foruma takıldım takıldım takıldım. Sana yazacaklarım bu kadar sana ilk kez yazdım ama ssana kanım kaynadı birdahaki sefere görüşmek üzere bye bye. |
ben bugün çok üzgünüm kaç haftadır beklediğim yetkililik gelmedi :( :( ühühhühühühü yaşım küçükmüş ama çok yetenekliyim ve deneyimliyim |
umudumu kaybettiğimi çok düşünmüştüm ama aslında hiç kaybetmediğimi anladım bugünlerde ise gerçekten umudum kalmadığını kendime anlatmaya çalışıyorum.. ölmek çok kolaymış aslında...zor olan yaşamak ... |
günlükcüm gündüzleri fazla işim olmadığı için sıkılsam da günlerim gerçekten yoğun geçiyor.. nişana az kaldı, daha elbisem yok.. hafta sonu alcaz bakalım ben birşey beğenebilirsem.. düğün tarihimiz belli oldu bu arada.. 16 Kasım 2008 Pazar.. Ekimde olsun çok istedik ama daha şimdiden kasıma kadar heryer olmuş. Herkesin evleniceği tutmuş yani:D:D :kiss2: |
selam günlük evdeyim bu aralar sinemaya gittik bugün ama seanslar uygun olmadığı için giremedik sabahtan beri mantı diye tutturmuştum mantı yedim enazından ve bakırköyden bahçelievlere yürüdüm yağmurda deli gibi ıslandım .... iş görüşmelerim devam ediyor inşallah benimde bir iş yerim olacak ozaman belki daha az görüşeceğiz ama mutlu anılar zamanlar yazılacak burada Allahın izniyle... |
yarın nişan alışverişine çıkıyoz günlük:uf: |
Yeni üyeyim...güzel dostluklar edineceğime inanıyorum...Ve günlük bu site çok kalite.... |
uykusuzum günlük internet beni fena yaptı ara vermeliyim bir süre ..iş iş iş sıkıntılarım bir bitse..havada kapalı nünü olsa çık gez der bu havada nereyi gezeyimki .. |
yorgunum yaw ölee takılıyorum karnım açç bir yemek verenim yok:) ne olacak benim bu halim günlük söyle bakemmmm |
sen sevgili günlük değil sevgili geceliksin artık çünkü ben gündüzleri uyuyor geceleri uyanıyorum ... evdeyim hala ekmek almaya bile çıkmıyorum.bir çocuk gelsinde sesleneyim diye pencerede tünemek dışında dış dünyayala ilişkimm yok . evde ne yapıyorsun diye sorarsan onun için sitede gezinmen kafi .... hareketli zamanlar gelsede yazıversem .... |
anladım artık günlük geç oldu ama anladım ..elimden birşey gelmiyor zaman ilerledikçe yaşamım daha da kötü oluyor neden? ben mi çok kötüyüm yoksa yanlışlarım yüzümden mi böyle hep bir mutsuzluk başka da hiç bişey yok mutsuzum mutlu gibi görünen ama çevresini aldatan biri oldum çıktım içime at at nereye kadar? şu an bile kötüyüm takmıyım diyorum ama yapamıyorum bu sevgi beni öldürecek sevilmemek gerçekten kötü |
günlüğüm artık bir işim var hemde kendime ait yavaş yavaş ilerliyorum umarım bir ay sonra açılışımı yapıp hayatıma mutlu ve huzurlu olarak devam ederim ... Gerçi hala anlam veremediğim bir huzursuzluk var içimde ama İnşallah buda geçecek... |
piskolıjim alt üst oldu kanqim ve sefgilisi nin arasında geçen ayrılıq davası herşei bhen gözümle gördüm kanqim yoqtu sefgilisinin yanındadım aralarını düseltmeq için ama o hayatta elvadalı cümleler kuruodu gözümün önünde sigarayı kolunda söndürdü yabma dedikçe anlamadı yha daha çok yha çokkkk allahım sen sevenlere yol göster ayırma bi noktayı unuttum kanqim sefdiği halde ayrılmaq istio sanqi bişiler olmuş bunu ona yabmaq istemio hatta ağlıo bhen bu değilim nolur yardım et bana die ama offf allahım offf bi çıqar yol göster bize:(:*( |
bitmeyen toplantı gerdi beni bi toplantı bu kadar mı uzun sürer? her işimiz böyle zaten tüm planlarım altüst hep böyle olyuor... bare şu iş olsada bir an önce geçse şu gerginlikler bitse... |
asıl stres topu benim bugünlerde. nişana 5 gün kaldı. hazırlıklar tam gaz devam ediyor. uykuyu, yemek yemeyi ve dinlenmeyi tamamen unutmuş durumdayım.. aşırı yorgunum.. bu hafta bi bitse 2 gün aralıksız uyucam..:faint: |
inşaat çalışmaları başlayacak bugün hayırlısıyla.. nünü nişanlancak bide o var cma cumartesi iptaliz.. bu sabah keyifli uyandım ... inşallah diğer sabahlarda böyle olur... |
bugun sinav sonuclari aciklandi ve 1 dersik kaldi, oh ya, sonunda 10 dersten kurtuldum ve sansima bi hafta sonra bi sinav daha koymuslar, ne kadar guzel oldu, askere gitmeden evel bi sinava daha girebilecegim... oley =)) |
çok yorgunum, hatta ölmek üzereyim.. bugün nişan bohçam geldi.. doğru düzgün bakamadım bile.. misafirler gittikten sonra mutfağa giriştiğim için bohçayı falan unuttum.. zaten benim beğendiğim şeyler alınmıştı ama baktıkça bakası geliyo insanın:) 1 sandık, 1 küçük sandık, 1 bohça ve 1 de çiçek:) güzeller.. ama ben çok yorgunum.. işe falan gitmek istemiyorum.. sadece uyumak istiyorum:faint: |
bugün pazar gezmekten ayaklarım şişti,alışveriş yaparken kendimi unuttum,eksik çok,ben ne zaman tamamlayacağım bu kadar eşyayı günlük,sorarım sana???:) |
sevgili günlük sabah nünü'nün nişanına gidecem Allah izn verirse :D |
günlük banabak ben cok sevinçliyim bu gün nünü'nün nişanına gittim :) ama fazla kalamadım işlerimin yüzünden :( ama gittim gördüm :) |
bugün ne sıradan bir gündü günlükçüm, en büyük zevkim:D alışveriş yaptım , hep aynı yanii:P,ayaklarıma kara sular indi:S,kesin 1 kg daha verdim,neyse şimdilik bu kadar,bye:naughty: |
yorgunum başım ağrıyo bir sürü işim var yapasım yok kahvaltı yapmadım yapmak istemiyorum ama acıktım .......daha bir sürü tezat hal içersindeyim aman ben bugünü sevmedimmm |
herşey çok güzeldi... tam istediğim gibi oldu.. herkes mutluydu.. biz de..:tender: e(L)n |
hiç bir işim yoluda gitmez benim hereyin altından manasız saçma bir engel çıkar aslında asıl sebebi biliyorum ama çaresizlikten görmezden geliyorum yine herşey kötü ,zaten benimde hiç umudum yok... |
bugün iyi geçti ama pc beni biraz sinirlendirdi yine format attım :( ama bu format iyi oldu :) |
sefgili gunluk yazılıların bırı bıtmeden bırı başliii :moo: yarın gene var msx e de ne zamandır msj yollamıordum arada sırada gırıp gezıorum ıste bööle bıse :moo: |
hiç benim derdim biter mi günlük.. laf.. |
günlük sana anlatamam ama sen biliyosun mevsuyu zaten :D |
çok derin mevzular var günlük..:naughty: mevzu derinleştikçe keyfim yerine geldi bugün.. oohh..:naughty: önce e.n soonraa e.s :inlove: ne güzel iki çift olduk değil mi??:naughty: |
yavaş yavaş yoluna giriyor sanırım herşey... işler son hız devam ay sonuna herşey hazır.Diğer konu ise çok daha keyifli :D.... umarım artık böyle gider herşey ... |
günlük sinirliyim dokunma bana |
sevgili günlük beklenen güne iyice yaklaşıyorum artık...Açılışa az kaldı ... bugün arwenle gezmelere gittim son gezmeler bunlar iş yerim açılınca bu kadar rahat gezemiycem.tadını çıksrıyorum :D |
halla sinirim geçmiş değil günlük biliyorum sende sinirimden bıkmışsın herseferinde gelip sinirimi senden çıkartıyorum sende idare et güblük beni başkaları etmiyor sen et bari |
yarın dekorlarım geliyor :S açılışa ne kadar varki :S amn beiçimde de heycan yok ... |
çok sıkıcı bir gün hava bozuk kapalı bense burda aklımsa orda :) herşeye rağmen yaşıyorum be günlük |
yorgunum uykum var... her dakika birşey çıkıyor aksilikler biter mi?? iki ara bir dere konumundayım hayır ola.... |
dün acayip derecede gergin ve mutsuz içine kapanıktım kimseyle konuşmak istemedim çok ağladım arada böyle oluyorum nedense.... :( Msx deki dostlarım gönlümü aldılar biraz olsun rahatlamıştım. bugün biraz daha iyiyim :) |
işyerindeyim.. ve burdan nefret ediyorum.. çok yorgunum ayrıca.. gözlerimin altı mosmor.. allahtan kapatıcı var:D |
Diyet fare yok |
saate bakıyorum geç yeni girdim eve ama sonunda işlerim bitti artık dekorum ürünlerim kendime ait bir işim var.. son halini görünce şöyle bir bakınca garip hissettim ... yanımdaki ses SANADA BU YAKIŞIR BAL dedi dolu dolu ... |
yorgunum uykum geldi yatıcam gözüm nedense hep telefonda belki diye:) bilidğim birşeyi bilmemezlikten geliyorum |
| Saat: 17:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık