![]() |
merhaba ben hakan. msn çoklayıcıyı arattırdım google dan karşıma bu adres çıktı. baktım şekil olarak felan tam benlik. yani kalite.... :) ben kaliteyim ama bu nasıl bende olmaz dedim ve işte üyeyim. ha bi de burdan benim mesajlarımı okuyanlar bana yardım ederlerse sevinirim. bu siteyi tam olarak tanımak istiyorum. mesela msn nin yeni sürümünü istiyorum. help me please... sevgiler site sakinleri... karayagiz. |
Herkeze merhaba arkadaşlar.Öncelikle burayı msn discovery live ile yaşadığım sorunların ardından önceden msndx deki hiç rastalmadığım uyarı penceresindeki adresten buldum.Siteyi açıkçası çok detaylı inceleyemedim ama gördüğüm kadarı ile bana yeter ve artar bile.Güzel paylaşımlar için yardım almak ve yardım etmek için burdayım.Herkeze tekrardan merhaba :) |
ben googLe da bişeLer arattığım zaman hep qarşıLaşıyodum ama dün bi arkadaşLa konuştuk rapper bi kıs arkadaşLa buranın ii bi rap siteside oLduunu söLedi bende hep karşıLaşıyorum saten o siteyLe bi üye oLim dedim ahanda öle geldim buraya faLLama :D |
crazydevil ben =) güzel bi forum umarım tüm userlerinize boş oldugum sürece faydam olur.. :S |
çok teşekkür ederim ama benforumlardan pek anlamam bu sitede neler yapabilirim nasıl katkıda bulunabilirim bilmiyorum bende teşekkür ederim ama bilgilendirirseniz bende bir şeyler çabalarım merhaba ben mutlu bunları yazmayı unuttum ben de bir üyeniz sayesinde katıldım siteye |
ben burayı google den tesadüf buldum ve ilgimi cekti bi girdim daha cıkamadım :) ama site biraz yavas gibi geldi sanırım sitenin temasından kaynaklanıyor gibi anlayamadım tam olarak |
arkadaşımın tavsiyesi ile üye oldum aslında msn plus arıyordumve burda oldugunu söledi giridm gercekten arıyabilnecek her şey bu site vardı ve her şey cok profesyonle bundan dolayı sizide tebrik ederim üyelerinizi gayet memnun edebilcek bir kapasitede sizinle tanıştıgıma memnun oldum ben daha cok rapr&bve hiphop takılırım modern dans ile ilgileniorum(breakdance) üniversiteliyim falan filan işte .... :D |
mrb ben kader bu siteyi tesadüf buldum çok yalnızdım dozt arıyordum açıkçası inş benim için iyi olur konuşmaya ve dosta çok ihtiyacım var yalnızlık çok kötü bir şey kimseye vermesişn |
Windows Live Messenger için pact yapacak program arıyordum msxlabs buldum bayağı faydalı oldu hepinize teşekür ederim.............:) |
ben bu siteyi bi arkadaşım tafsiyesi üzerine üye oldum ve gayet muhteşem şeylerle karşılaştım bütün herkese başarılarının devamını dilerim |
selam millet ben geldim:Dkimse tanımaz şimdibeni ama olsun valla bu siteyi gökte ararken yerde buldum chok hojuma gitti;)bu site artık 2. sitem olarak adlandırıcam negsel yaa hadi herkez k.i.b. sın:D |
selam ben goalkeeper siteyi live messenger ın çoklu yamasını ararken gördüm ve çok beğendim siteyi zaten istediğim şeyleri ararken hep googlede karşıma çıkıyodu. |
slm benn burayı kuaför purogramı araken buldum siteyi görüce ilgimi cekti ve üye oldum zaten benim böyle sitelere ilgim cok büyük. bigi alşverişi yapmak için kayıt oldum bu siteyi yapana teşekür ederim. |
ben burayı aslında arkadaşa live plus türkçe istemziştim oda bu siteyi verdi ilk günüm bakalım bağımlısı olcakmıyım merak ediyorum |
ya walla siteyi nasıl buldum bende bilmiyom ama iyikide gezerken bu siteyi bulmusum...ne diyebilirim ki süperrr olmus:smiley32: bu site herkezin emegine ve yüregine saglıkkk....haaaaaa buarada sitenin rengi çok hoşşş belkide bu ilgimi çekmiştir;) ;) |
başka bi siteden öğrendim sitenizi bi ziyaret edem dedim güzel buldum we üye oldum :P |
selam ben scorpion sizlerle olmaktan mutlu olacağım gibi görünüyo foruma şöle bir göz attım gayet iyi umarım bende bu forum dan yararlanırım ve yarar sağlarım şimdiden herkeze saygılar tanışmam ise google de bişey araştırdığım sırada oldu |
winamp sikinnerı ararken tanıştım siteyle daha da bırakamadım :) |
Ben burayı bir kaç yıl önce Beyaz Show da bir gurup Üniversiteli gencin ellerinde pankartlar açması ve tanıtmasıyla tanıdım.Taaaa ne zaman gördüm ama daha yeni(1 ayı geçti galiba) kayıt oldum.Fırsat o güneymiş lafı kısa keselim baya uzadı bee iyiki kayıt olmuşum yoksa böle güzel bi siteyi tanımadan bu diyardan göçüp gidecekmişim:D site yenilenince daha güzelleşmiş.Ne desem artık kısacası Site Very Beatiful:D Yaş:16 |
Bi resim arıyordum.Değişik bi resimdi.Burda buldum.Burası da acayip bi site zaten bana faydalı bazı bilgilere burdan ulaşabileceğimi düşündüm vve üye oldum.Hepsi bu.tamam_??? |
merhaba ben baron, busiteye üye olmamın nedeni; bir program arıyordum googlede bu sitede buldum bana enteresan bir site geldionun için üye olayım dedim. bu forum diğer forumlardan daha değişik arayüze sahip olduğu için ilgimi çekmekte. umarım net aleminde can sıkıntımı alabilecek kapasitesi vardır. herkeze iyi eğlenceler. |
Merhabalar bana gerekli olan bir proğramı ararken sizin sitenize rastladım.Uzun zamandır sitenizi takip ediyordum üye olmaya karar verdim ve üye oldum bana gerekli olan bilgi ve proğramları başka sitelerde arama gereği duymadan buradan alıyorum emeğinize sağlık diyorum |
selam dostlar bende bazı arkadaslar gıbı google sayesınde ogrendım boyle bır sıte oldugunu.bılgısayar ve ınternet ortamında yenı oldugum için alışmam bıraz zaman alacak.ama hoça vakıt gecırebılecegım kanısındayım.alıstıkça ve bırbırımızı tanıdıkça daha iyi olacagından emınım herkese kucak dolusu sevgıler ve saygılar.kendınıze ıyı bakın |
merhaba arkadaşalar ben istanbuldan wolf_sedat bu siteyi bir arkadaştan aldım ama bu kadar güzel ve her konu ahkkında yardımcı olacağını sanmıyordum benim hoşuma çok gitti arkadaşımın da öyle..bana bu siteyi gösterdiği için burdanda teşekkürü bir borç bilirim sizlerede teşekkürler böyle bir site kurduğunuz için başarılarınızı dilerim ....... |
slm arkadaşlar bu siteye dün tesadüfen girdim bu gün üye oldum gercekten harika bir site Ellerinize sağlık msx ekibi.. :) |
Herşey yakın bir arkadaşımın beni bu siteye değişmesiyle başladı. Geçenlerde dışarı çıkacaktık :) fakat o arkadaşım çıkmayacağını ve konu açması gerektiğini söyledi. ilk defa başıma böyle birşey geldiğinden çok şaşırdım. Ve merak edip girdim... iyi ki de girmişim... Çok güzel ve her zevke hitap edebilecek türde nadir sitelerden biri. Herkesin emeğine teşekkür ederim. Başarılar.:) |
Tamamen tesadüf olu sizlerle tanışmam ama ilgimi çeken çok şey var umuyorumki bundan sonra sık sık görüceksiniz beni.:))) |
Selamlar herkese ben Mirach, msxlabs sitesini gerçekten cok beğendim dolu dolu ve eğlenceli bir site.Güzel vakitler geçirmek dileğiyle....:banana: |
Merhaba ben cengiz msx'i arkadaşlarım tavsiye etti bende üye oldum. Çokda iyi etmişim. Site tek kelimeyle mükemmel.şimdiden çok şey öğrenmeye başladım bile herkese sevgiler saygılar.. |
Google de Resim Avatar Bakıyordum Şans Eseri MSXLABS ile tanıştım ve beni çok etkiledi efekler sitenin içereği Sitenin Gelişmiş olması beni çok etkiledi. Özellikle Tema ve Renkler özellikle seçilmiş Yapanın ELLERİNE sağlık benide aranıza alırsanız sevinirim; Size paylaşımımda yardımcı olurum inşallah ;) |
Ben buraya rastgele girdim hemen üye oldum. İşallah bundan sonra buraya takılırım. |
Birisinin Onerisi İle
|
Selamlar,hoşbuldum ))daha önce biçok kez de siteyi ziyaret ettim her defasında çok hoş buldum.)))ama üye olmamıştım bugüne kısmetmiş.gezdikçe olmam gerektiini düşünerek böylece karar verdim.şimdiden herşey için teşekkürler,güzel günlere.... |
Bir abinin sayesinde bu siteye üye olmustum daha önce, simdi bu nickle buradayim, bu site muhtesem bence, ne ararsan var :D |
böle siteler dünyada cok az var !!! başarılarınızın devamını dilerim !! ben çeçen ChechenWarriors!! |
2004-2005 Yıllarıydı... Neutralizer ile bir chat serverinda tanışmıştık.. MsxLabs.com Adresini verdi bir forum yaptıklarını söylemişti bende o aralar takılmaya başladım sonra biraz uzaklaştım tekrar geldiğimde çok farklı bir mekanla karşılaştım :) Başarılarının devamını dilerim dostum güzel çalışmalar ;) |
ßir arkadaşım tawsiye etti we biraz ziyaretçi olarak gezdim. Gerçekten ilgimi çekti çok gizel bir site olmuş. ßaşarılarınızın devamını dilerim... |
slm.. ben geldim:) bundan tam 2 sene önce google de resim ararken çıktı karşıma msxlabs=)) üye oldum hemen.. o günden bugüne burdaım diiemicem çünkü bayadır girmiodum ama geldim tekrar.. ve ben bu deişmiş haline bayıldımm.. süper olmuş.! bundan snra burdaım. kurtuluş yoook:):) sölemeden edemicem içimde kalıcak yoksa=) ellerinize saglık, başarılar.. |
Slm ben CADIII.Aslında msxlabs a ilk girişim değil yanii daha önceden tanışıyoruz:)burda gerçekten harika şeyler var ve bir kez buraya gelirseniz bi daha kopamazsınız :D |
Google arama sonuçlarından buldum.Ve bulduğuma çok sevindim gerçekten güzel bir site sayfa tasarımı olsun içeriği olsun hepsi çok güzel en azından sıkıcı değil.Burada güzel vakit geçiriyorum.Kurucuların emeğine sağlık.Kolay gelsin... |
benim öykümde burda bi çoğuna benzer oldu :) canım sıkılmıştı ve ölesine google de dolaşıp duruyodum ve nasıl olduysa bu siteyi tıklamışım(iyi ki de). daha yeniyim ama bakabildiğim kadarıyla içeriği ve değindiği konular çok bilgilendirici ve fayda sağlayıcı hazırlayanlara çoookkk teşekür ederim bundan sonra bende hep burdayımmm...... |
adım umut tamamen tesadüf ama çok güzel bir tesadüf...umarım herşey burada çok güzel olacak...herkese merhaba... |
bir arkadaş tavsiyesi ile geldim. site çok güzel. |
Buralara gelmemi sağlayan arkadaşımın kardeşi oldu. O girmiş baktım kafasını kaldırmadan birşeyler yapıyor merak ettim ve dedim burası ve işte burdayım:) :D |
Merhaba sitenize yeni geldim çalışmalarınızı pek bilmiyorum ne gibi proğramlarınız var araştıramadım..zaman içinde inşallah kaynaşırız.. kısaca kandimi tanıtayım..ismim ali asker malatyada ikamet etmekteyim..int. cafe işletiyorum boş zamanlarımda şiir yazıyorum 50 üzerinde antolojide şiirim var...sizlerle güzel paylaşım va kaynaşmak dilegiyle..iyi çalışmalar sevgiler... |
Msn için yama ararken geldim buraya. Artık ne zaman birşeyler arasam arama motoruna filan bakmıyorum Msxlabs herşeye yetiyor. Çok güzel hazırlanmış ve de çok seviyeli bir site burası. Emek veren herkese çok teşekkürler. Burada olmaktan çok mutluyum, iyi varsın Msxlabs ;) |
Merhaba ben İstanbuldan Gül siteyi bugün keşfettim. Gerçekten harika... |
ben wertdof bi yazılım arıyordum şans eseri bulduım ama iyiki bulmuşum daha 1 gün oldu ama site hoşuma gitti tavsiye derim :D |
birgece rüyama ak gandalf geldi ve bana adresin www.msxlabs.org olduğunu söyledi. bildiği bütün numaraları buradan öğrendiğini söyledi ben de uyanır uyanmaz onun yolunda kendimi koşar adım giderken buldum neticede buradayım ve herkese merhaba demek istiyorum ... :baby: |
Alıntı:
|
| Saat: 07:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık