![]() |
EN ŞEKERİ;ThE_HeLeN(F)(U) |
en sewdiğim((cnmcım))=RuffRyders en ballişim((hemşom))=Bugs Bunny en beğendiğim((herşeyiyle süper birirsi))=The_HeLeN |
oyun formuna takılan tüm üyeler en iyileri |
en sewdiğim((cnmcım))=ArT of the deVil en kardeş=[WoL]bL en beğendiğim ve temiz kapli kişiliğe sahip arkadaşım=mhtp__dnz88 |
en şıpsevdisi:karakiz_38 en abisi:bugs_bunny en aşıkları:mhtp_dnz88,RuffRyders(hayırlı olsun kardeşler:D)allah bozmasın;) |
en iyi düşünceli:nur_08 (saol kardes...amin..):):hug: en aşkım..canımcım..herseyım::RuffRyders:inlove: en ballişim.(.cnm hemsom):Bugs Bunny:kiss: en farklı..şeker.begendiğim we tabıkı en sewdiğim:::ThE_HeLeN:rose::kiss: |
en en en bitanesi:nur_08:kiss::rose::tender: en abisi:bugs_bunny:hug: en aşıkları:mhtp_dnz88,RuffRyders:inlove: |
en serserisi ben:D:D |
En İyi Kankilerrrr >>>>TiKi-BoY , ironx , The encrypted , Dogukan , Tiglon En İyi MsxTeam >>>>>Nihle , Kompetankedi , Noranynn En İyi Admin >>>>Thinkirbell En İyi Mod >>>evo , ahmetseydi , ahmed , L.a.D.y , Hi -LaL En Yeni Arkadaslar >>>nünü , jöly Ve Vazgecilmez Msx Ailesi .... Unuttuklarım Affetsin Hepinizi COHK AMA Cohk Seviyorum... |
en realist : ben ve tüm kendini realist hissedenler :D |
en şirin ben en mesajci arwen en sevdiğim the_helen |
en en bitanesi bebişim:Karakiz_38 en en hasret kalıp özledigim de Karakiz_38(simdiden özledim seni):*(:kiss::tender::rose: |
en canımın içi:nur_08:kiss::rose::tender: |
en erkek gibi kız ben en ban tiglon en iyi yonetıcı THinKErnell en iyi mod evo en mesajcı arwen |
en karizma üye kendim en küstah üye kendim en açık söz üye yine kendim |
en şirin ben en mesajcı arwen en duygusal bugs bunny |
en şeker:isokolik yk en kankisi:nur_08 en bidenesi:bugs_bunny |
en şeker:isokolik yk en kankisi:karakiz_38 en abisi:bugs_bunny |
En YalnızI BeN :( Herkesİ En Çok SeveN Ben:rose: |
en kankisi:karakiz_38:hug::hug: en abişim:bugs_bunny :hug: en ablası:ThE_HeLeN:kiss::hug: |
EN YENİ TANIDIĞIM GÜZELLER GÜZELİ KARDEŞ ÜYEM:nur_08:hug::tender::rose: nur_08 |
en tatlısı: the enc.:D |
En yanlız = salih85 :( |
en cnmcım aşkım herşeyim : mhtp__dnz88:inlove: en delikanlısı en uşağı : bugs_bunny ;) en ii kalplisi : The_Helen :rose: en aşığı : ruffryders :P en abisi : Tiglon :D en aşık(bizden sonra:P) : requiem aeternam (Y) en şeker : mikropçuk_11 en benzersiz : The Unique :P en kardeş : NaTyEş (H) en hanımefendi : arwen :rose: en kibar : anelya ;) en ablacım : tulse :rose: en filme düşkün : gamzeli :P en korkunç : merwe_666 :skull: daha ne enler wardırda ben bilmiyorumdur :P |
en iyisi: the enct....... |
en canımm arkadaşım : mhtp__dnz88:hug::kiss: en yenisi:nur_08:kiss: en uslusu : salih85 :smiley9::rose: en iyi dost : nainas :tender: en aşığı : ruffryders :naughty:https://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/msn_tongue.gif en şeker : mikropçuk_11:rose: en mesajcı : arwen :rose: en sessiz : anelya :rose: en korkunç : merwe_666 :skull:https://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/skull.gif |
en iyisi Kral_Aslan cünkü o bir kral. |
oyun formuna takılanların hepsi en süper insanlar |
en iyi anneler the helen we nart |
En anlaştıklarım : mgLLs'm=) , The Unique , karakiz_38 , NaTyEş , ahmed , ThE_HeLeN , _ERDEM_ , BsM , BuGS BuNNY :rose: :kiss: ... |
en şiir yazan nünü netyeş |
en sewdiğim the helen |
En Dilini Isıran = RuffRyders En Şeker = queen_angel En En iyi Kalpleri temiz olanlar :) ama katıksız karşlıksız ;) |
en yakın the unique ilk notu o yazdı :) awatarın him e bezettim |
en cok tanıdığım mafiosa |
en cnmcım aşkım herşeyim : mhtp__dnz88:inlove: en delikanlısı en uşağı : bugs_bunny ;) en ii kalplisi : The_Helen :rose: en aşığı : ruffryders :P en abisi : Tiglon :D en aşık(bizden sonra:P) : requiem aeternam (Y) en şeker : mikropçuk_11 en benzersiz : The Unique :P en kardeş : NaTyEş (H) en hanımefendi : arwen :rose: en kibar : anelya ;) en ablacım : tulse :rose: en filme düşkün : gamzeli :P en korkunç : merwe_666 :skull: en esrarengiz : kencısii :S:P en kanka : red eyes ;) daha ne enler wardırda ben bilmiyorumdur :P |
en içten =NAIAS |
en yeni aşık The Unique |
AŞK KOKUYO BURA :D BENİM KALBİMDE YERİ OLAN ENLER ONLAR KENDİNİ BİLİYOR |
en sevdiğim ---anelya |
|
enlerin eni :P en cnmcım aşkım herşeyim : mhtp__dnz88:inlove: en delikanlısı en uşağı : bugs_bunny ;) en ii kalplisi : The_Helen :rose: en aşığı : ruffryders :P en abisi : Tiglon :D en aşık(bizden sonra:P) : requiem aeternam (Y) en şeker : mikropçuk_11 en benzersiz : The Unique :P en kardeş : NaTyEş (H) en hanımefendi : arwen :rose: en kibar : anelya ;) en ablacım : tulse :rose: en filme düşkün : gamzeli :P en korkunç : merwe_666 :skull: en esrarengiz : kencısii :S:P en kanka : red eyes ;) en futbol meraklısı : kral aslan (H) daha ne enler wardırda ben bilmiyorumdur :P |
en copy past çı :D = RuffRyders |
en copy pastcı : ben :P ama hakkımı yemeyin bikaç tane ekliyorum :P en gözlemci : unique |
|
En Tatlı = Kimseyle Tanı$madım En Karizma = Admindir HeraLde :D En Alıngan = Requem Ama ßildiim Tek ßi$i Var En Karamsar = ßen :) |
en iyimseri............ben:D |
en yalnızı en mutsuzu en moralsizi - BuGS_BuNNY :(:( en çok sevdiğim bidenem - karakiz_38 :kiss: |
|
En SiNiRLi B-E-N |
| Saat: 15:09 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık