![]() |
ben kardeşim tetik sayesin de msxlabs'ı tanıdım yaşamasını bilenlerin sitesi diye düşünüyorum |
live messenger yaması arıyodum bu sıte cıktı karsıma ...aslında her sıteye uye olmam ama değişik bi site...emeği gecen herkese tskler...emeğe saygıı |
aslında program ararken googleden tesadüf MsXLabs.org sitesi çıktı karşıma burdaayım artık burada olmak çokgüzel. |
o kadar tesadüf oldu ki msn için ifade araken kendimi burda buldum... iyiki burdayım bayıldım harika bir site çok teşekkürler artık hep burdayımmmmmmmmm :D :D :D |
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz iyi eğlenceler dilerim :rose: |
merebaa..bende msnimi değiştirmek ıstedim google dan bişeyler buldum yukledim o ara karşıma çıktı:)bi site buldum yüz ifadeleri o sırf sarı kafalardan oluşan yukledim winzip çıktı hiç anlamadım ve şifreler burda falan yazıyodu geldim baktım uye oldum öyle tanıştığıma memnunumm herkezlee:)) |
Alıntı:
Hoşgeldiniz (C) İyi eğlenceler Dilerim:rose: |
cok guzel bır sıte yapmıssınız ellerınıze saglık benım makınaya format attgım cogu program yok ıntertte gunlerdır aradım bulamadım bugun nıhayet burası rast geldı we ıslermı hallettım cok tesekkurler.. |
Alıntı:
Hoşgeldiniz(C) İyi Eğlenceler:rose: |
insanların ne yaptıklarını merak ettim, bir süre araştırırken gördümki bambaşka sanal, gerçek olmayan bir dünya da insanlar, yaşadıkları gerçek sadece gerçekleri, paylaşımlar vermeden, sadece kendi istediklerimi gerçekleştiği bir dünya, bu dev yalnızlığa bende katılıyorum, İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için,sevmekten korkuyor. Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için. Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için. Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için. Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için. Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için. Ve ölmekten korkuyor, aslında yaşamayı bilmediği için W. SHAKESPEARE |
| Saat: 10:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık