![]() |
Yalnız Ölmek Dalgalarla,çekip gideceğim. Ne arayanım olacak,ne soranım Bir sabah,bir sabah... Ne kadar yalnız yaşadımsa O kadar yalnız ...öleceğim. |
Bilmiyorum Nerdeyim Bilmiyorum nerdeyim ne haldeyim ben kimim? Ayrılırken kimliğim adresim sende kalmış Tebessümü yüzüme çok görüyor matemim Güldüğümü gösteren tek resim sende kalmış Akların kaybolduğu renğin ahenk bulduğu Toprağın kadehine ab-ı hayat dolduğu Bir gül için bülbülün saçlarını yolduğu Aşkın harman olduğu o mevsim sende kalmış Nerede o çocuksu o şımarık hallerim Saçlarına hasreti tanımayan ellerim Rengarenk rüyalarım toz pembe hayallerim Tekmil neş'em sevincim hevesim sende kalmış Ayıplama kınama kahveye gidiyorsam Avunabilmek için bir tavla atıyorsam Garson çay uzatırken ben 'aklımda' diyorsam Sende kalmış demektir ladesim sende kalmış Dostlar da muhabbeti kestiler,luzumda yok Zaten senden ziyade sohbetim sözüm de yok Sen dönmeden kimseye bakacak yüzüm de yok Aynalarda kendimi göresim sende kalmış Allahım düşmanımı düşürmesin bu za'fa Sanki her noksanımı mecburum itirafa Hangi şarkıya girsem notalar do re mi fa Sol! diyorum sana sol! sesim sende kalmış Sende kalmış umudum saadet çağım sende Sende kalmış huzurum tüten ocağım sende Sende hayat kaynağım duygu membağım sende Can diyorum sana,can-kafesim sende kalmış Gel Tanrıya borcunu teslim etsin bu yürek Tez gel ki enkazımı kapatsın kazma kürek Kelime-i şahadet getirmem için gerek Son diyorum sana son nefesim sende kalmış. isimsiz kral |
Yalnızlık Gözyaşlarım benim tanrıya yakarışım hislerim duygularım yaptıklarım ve yapacaklarım adeta bir şeyi haber vermek istiyorlar gibi ama bu ne bilemiyorum... Tek bildiğim bir şey var o da yalnızlığım. Gözyaşlarım sel olup gittiğinde ve, Benim artık üzülmekten sesimin çıkmadığı anda yine düşünüyorum ve yakarıyorum tanrıya neden hep böyle ne zaman bitecek bu acılar diye ama bir cevap gelecekmi bilmiyorum tek bildiğim bir şey var o da yalnızlığım. Ancak bir gün bir şey oluyor her şey bitti çözüldü diyorum ancak o zamanda yine bilmediğim bir şey oluyor tam her şey çözüldü derken başka bir problemle karşılaşıyor yüreğim hala yalnızım evet hala yalnızım tek bildiğim bir şey var o da yalnızlığım. |
Öylesine yalnızım ki bu gece Öylesine yalnızım ki bu gece, Gecenin mavisini bölen sokak lambalarını bile farkettim. Öylesine yalnızım ki... Öylesine yalnızım ki bu gece, Sokakta nara atanların ne kadar haklı olduklarını farkettim. Yıldızların ne kadar parlak olduğunu, Gecenin ölümden bile korkutucu olduğunu, Hayatın aslında ne kadar sahte olduğunu, İçinden geçip gittiğimiz zamanın aslında hiç olmadığını, Ölümün ne kadar sessiz ve ürkütücü olduğunu farkettim. Öylesine yalnızım ki bu gece, Hayatımın senden ibaret olduğunu farkettim. Öylesine yalnızım ki... Çagdaş Göktaş |
Artık bittin bende.. Gittiğinde bitmiştin hemde.. Bu kalbin kapısını kırıp umursamadan cekip gittiğinde bittin Bende. Ama o zaman kalbimde bitirememiştim seni... Zordu bunu bir anda başarmak. başaramadım bende.. Zaman öğretti bana hayatın sensizde yaşanılabileceği. Nasıl senden önce yaşamayı başarabildiysem.. Çok uzun zaman gecti ben seni bitirdiğimde. Ama.. ama bitiremiyordum o kahrolası lanet yerde işte.! Çabalıyordum,uğrasıyordum ama yok. Başaramıyordum. Ömrüm boyunca da başaramam sanmıştım. Hep böyle kalırım sanmıştım . Olmadı. Başardım. Ve gurur duyuyorum kendimle şimdi. Belki haberin yok bunlardan. Olsada umursar mısın bilmem. Çokta umrumda değil açıkçası. Kısaca artık kalbimde de bitirdim ben seni. Ordada yoksun artık. Bir gün karşıma yine çıkacaksın biliyorum. Bir gün üzmek isteyeceksin beni. Ama bu sefer farkLı oLacak Çünkü içimde sen oLmayacaksın.. Ve.... Benden duymaya hiç aLışkın oLmadığın bir keLime duyacaksın; H A Y I R istemiyorum seni S E V M İ Y O R U M Artık...!!! |
Yalnızım aşk mıdır söyle seni sensiz yaşamak yokolmak sensiz sevişmelerde uykusuz bu gece sensizlik ülkesinin sessiz boğucu karanlıkları içinde sular gibi yalnızım sular gibi kimsesiz akıyorum toprağı ve havayı soluyarak sensin diye bu gece bu gece allahlar kadar allahsızım uzaklardan gelen köpek havlamalarına yağmurun son damlalarına ağaçların en incecik dallarına tutunacak kadar yalnızım Celal Kabadayı |
Yalnızlıkacı çektim ya günlerce hatta gecelerce bekledim seni aylarca, yıllarca gönlüme bir ağrı inceden bir sızı saplandı bir anda olduğum yere seriliverdim öylece kaldım orada ne gelen vardı ne de giden yapayalnızdım be sevgilim yapayalnızdım arayıp nasılsın diyen bile yoktu o kadar yalnızdım ki aradan zaman geçti tabi ki bir gün bir baktım saçlarıma erimeyen karlar yağmış ben şimdi ne yapacağım be sevgilim yalnızlık beter sensizlik daha da sensizlik daha da beter be sevgilim dön artık dön artık ne olur bana geri dön be sevgilim sensiz yapamıyorum sensiz olamıyorum en sevdiğim Fuat Asığ |
Yalnız Adam Yağmurlu bir gece, boş sokakta bir fener. Geceyi süsleyen yalnız bir fener, ve önünde yalnız bir adam. Ayaklar`ının artık tutmadığı bir anda, bırakıvermiş kendini oraya. Kimse bilmiyordu, ama bu genç yaşına rağmen, ne çok yol almıştı bu adam. Gözlerine uykusuzluğun, bedenine bitaplığın izleri yansıyordu. Neydi onu bu hâle koyan, hiç kimseye söylemiyordu. Ne gece`ye açıklıyordu sırrını, ne de onun gibi yalnız olan fener`e. Zamanı geldiğinde, bu sırrını bir tek toprakla paylaşacaktı. Bir adam vardı, o gece çaresizliğin en karanlık noktasına ulaşan bir adam. Yağmurlu bir geceydi, her zamankinden daha karanlık. Bir kadın kırık camlı pencere`nin önünde otururken, gözyaşları yağmura eşlik ediyordu. Yağmur`un ve sessizliğin sesinden başka hiçbir şey duyulmuyordu. Kadın`ın içinde atılan çığlıklar bile. Yıkık ve soğuk bir kulübe`nin içinde yalnız bir kadın. Ağlıyordu. Gözleri geceye dalarken, düşündüğü tek bir şey vardı: Şimdi nerdeydi, ne yapıyordu acaba. Alev Güneş |
Yalnızlık Şiiri karanlığın insanı delirten bir ihtişamı vardır yıldızlar aydınlık fikirler gibi havada salkım salkım bu gece dağ başları kadar yalnızım çiçekler damlıyor gecenin parmaklarından dudaklarımda eski bir mektep türküsü karanlıkta sana doğru uzanmış ellerim gözlerim gözlerini arıyor durmadan nerdesin? |
Yok Gün olur ağlarım yalnızlığımda Duygularımı,göz yaşlarımı dindiremem Hep uzaklarla dolu hayat Boşlar sokağında tırmanan ben Sonu çıkmaz... Ve bir ben dolaşırım senin için Kaybolmuş gecelerde Aşıklar pazarına giderim Bulamam seni Bittim artık direncim yok Şafak vakti düşünürüm seni Ne bir ses olur Ne de sen olursun yanımda Dur diyecek! Gidiyorum sensizliğimle yan yana Kimseleri götürmüyorum, Anılarımı, duygularımı,kendimi bile... </B> isimsiz kral |
| Saat: 00:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık