MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

mesene 14 Şubat 2007 12:01

google...

desert snake 14 Şubat 2007 12:39

ben google de windows live messengerı arıyordum ve bu adresle karşılaştm bana ismi ilk başta garip gelmişti ama girince windows live messengeri yükledikten sonra forumun anasayfasına girdim ve baktm ki güzel şeyler vardı bende üye oldum ve iyi ki de üye olmuşum hiç pişman değilim

gnusmas 14 Şubat 2007 23:41

selam arkadaşlar ben gnusmas burayı bir arkadaşıma döküman bulmak için gogalede ararken buldum sitenin yayınında ve yapımında emeği olan arkadaşlara başarılar dilerim umarım keyifli vakit geçiririz saygılar

ghosts 15 Şubat 2007 00:18

slm, discovery proramımı bozulmustu google dan buldum. site güzel ancak çok fazla animasyon ve flash var yeni biri için biseler bulmak çok zor. acemi bi insan herhangibir proğramı indirirken bile zorlanıyor ama sitenin en beendiim yanı birebir teknik destek vermesi. :) gerci bana faydası olmadı ama tavsiye ettiim arkadaslarım memnun. sitenin en beenmediim yanı ise abartılmıs kurallar. örnein bayan olup olmadıına bile bakmadıım birine umarım evli diilsindir dedim ceza aldım :). neyseki ceza pek girmediim yerleri kapsıo.
total olarak arkadaslar güzel bi iş başarmış, tebrik ve tesekür ederim.

one to one 15 Şubat 2007 13:30

TEŞEKKÜR EDERİM.:) ASLINDA GEZİNİRKEN BULDUM SİZİ İNTERNETTE. SİVASTA OKUYORUM. MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 4. SINIF ÖĞRENCİSİYİM. SİTENİZ BİR ÇOĞUNDAN DAHA SEVİYELİ VE CİDDİ. GÖRÜNÜMÜ DE OLDUKÇA GELİŞMİŞ GELDİ BANA.BİRAZ KARIŞIK GİBİ AMA ALIŞIK OLMADIĞIMDAN OLABİLİR. YALNIZ MERAK ETTİĞİM ŞEY SİTENİN AMACI NEDİR. ALALADE OLAMDIĞI BELLİ AMA AMAÇ NEDİR.
BANA BİRAZ AÇAR MISINIZ.
HA! BİR DE KENDİME BEN DE RESİM SEÇMEK İSTİYORUM. YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ.

asli_eva 15 Şubat 2007 15:03

ben live messengerım için skin ararken buldum sizi ve resmen aşık oldum göz kırpma arşiviniz harika bu sitede fazla yazım yok ama olsun yinede bu sizi sevmediğim anlamına gelmez ben bu kadar çok şey bilmiorum ondan yazmıorum yoksa sizden asla eksik etmem yardımımı bunu bilin arkadaşlar(Y)

Asi_Kedi 15 Şubat 2007 16:11

msn discovery arıyodum msndeki arkadaşlarımından indirmek için link istedim ve MsX i önerdiler arat bulursun dediler ve bulduk memnunda olduk işte :D

okyanus035 15 Şubat 2007 19:32

google üzerinde yaptıgım aramalar sırasında sitenizle tanıştım bende amatör olarak web siteleri yapmaya çalışıyorum ama kendimi daha geliştiremedim umarım sitenizden bişeyler öğrenebilirim web sayfanız şuana kadar çok hoşuma gitti.Tasarımı çok güzel ilginiz için çok teşekkürler

AngelDark 15 Şubat 2007 19:33

slm bende googleden buldum

cadi_esra 16 Şubat 2007 11:16

bende bi arkadasın tavsiyesi üzerine üye oldum siteye baktım konular güzel insallah burda olmaya devam edicem hersey için tesekkurler emekleri gecen arkadasları da tebrik ediorum...

Saat: 15:10

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık